vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP 19 iulie: Sagetatorii, cu buzunarele stranse

Distribuie:

Publicat:

RAC
Poate va-ntelegeti cu niste angajatori, parteneri de afaceri, sa lucrati in conditiile propuse de ei si cu care si voi sunteti de acord.

LEU
Va asociati cu niste oameni tineri sa plecati intr-o excursie, sau sa va apucati de un sport, o activitate deconectanta, sa va destresati.

FECIOARA
E bine sa va duceti la doctor, macar preventiv, iar daca va-ncearca vreo durere cu-atat mai mult ca sa nu capete o forma acuta.

BALANTA
E an bun de refacut viata sentimentala, sa-ntalniti pe cineva si sa formati un cuplu de nedespartit, si e an bun de casatorie.
SCORPION

Se poate sa luati o prima, sa vi se multumeasca in vreun fel pentru rezultatele din ultima vreme si sa fie si in cadru public.

SAGETATOR
Poate legalizati un act, luati o diploma, absolviti niste cursuri si o sa capatati un alt statut.

CAPRICORN
Un control medical nu v-ar strica deloc, poate aflati din timp, cum stati cu sanatatea si evitati o imbolnavire.

VARSATOR
Segmentul pretendenţi – e activat si o sa vi se faca asiduu curte, si-o sa va-ncumetati si voi sa iesiti la suc, la cafea cu cineva de care va simtiti atrasi.

PESTI
E posibil sa va descurcati mai bine cu banii, poate pentru ca vi s-a promis un extra-job si puteti accesa economiile in vacanta care urmeaza.

BERBEC
O reuniune cu grupul ca sa dati curs unei activitati deconectante, sau sa stati pur si simplu la suc, la inghetata.

TAUR
O sa fie in continuare mult de lucru la serviciu si o sa aveti de castigat si bani, dar si recunoastere din partea sefilor, a colegilor.

GEMENI
Vi se poate semna un act care sa va deschida niste perspective in sfera profesionala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img