sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP 19 iulie. Taurii nu trebuie sa abandoneze lupta. Racii sunt barfiti si criticati

Distribuie:

Publicat:

Horoscopul zilei de 19 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 19 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 iulie 2019 spune ca astazi nativii din zodia Rac vor avea parte de regresul planetei Mercur intocmai in semnul lor, cu impact in sfera personalitatii.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei nascuti in zodia Berbec vor avea ocazia in aceasta perioada sa reevalueze niste discutii avute cu parintii, iar temele vor fi, cel mai probabil, legate de patrimoniu, de avere, de mosteniri sau de bani, mai ales daca veniturile sunt comune cu cei din familiesau daca in locuinta cheltuielile sunt impartite intre membri. De asemenea, interesul pentru casa va creste si nu sunt excluse renovari sau reamenajari ale locuintei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec ii sfatuieste sa fie calmi, rabdatori, dar mai ales toleranti in dialog.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei nascuti in zodia Taur vor avea ocazia in aceasta perioada sa-si reevaluzez atitudinea fata de studiu, sa se puna la punct cu niste cursuri, sa inteleaga mai bine materia invatata, sa aprofundeze cunostintele si sa afle raspuns la niste neclaritati, dubii avute. Se cere foarte multa atentie la comunicare pentru ca pot da nastere cu usurinta conflictelor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere sa fie perseverenti si sa nu renunte la un tel, un vis.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei nascuti in zodia Gemeni vor avea ocazia in aceasta perioada sa-si reevalueze atitiudinea fata de sectorul financiar si de actiunile intreprinse in acest sens. Nativii pot avea parte de conflicte cu autoritatile sau cu institutiile statului si motivul este strans legat de o situatie financiara. Este posibil ca unii Gemeni sa intampine obstacole in demersurile legate de acest sector. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni ii sfatuieste sa fie foarte atenti la cheltuieli si la investitii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei nascuti in zodia Rac vor avea ocazia in aceasta perioada sa poarte dialoguri lamuritoare si foarte rationale cu cei din jur, in special cu partenerul de viata. Poate fi momentul impacarilor cu cei dragi, insa va fi nevoie de multa intelepciune si diplomatie in dialog. Mercur, prin reintoarcerea in zodia lor, pe casa personalitatii, le poate aduce un rationament mai bun, o logica mai favorabila solutionarii problemelor cu care se confrunta. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere sa fie rabdatori si calmi in discutii.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei nascuti in zodia Leu pot avea parte in toata aceasta perioada de stari de interiorizare si dialoguri interioare lamuritoare. Nativii pot dizolva confuzii legate de ganduri care i-au macinat in ultima perioada. Este posibil ca tot acum sa rezolve un diagnostic, sa afle rezultatul unor analize medicale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu ii sfatuieste sa abordeze un stil de viata mai sanatos si sa se odihneasca mai mult.

Horoscop zilnic Fecioara – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei nascuti in zodia Fecioara au ocazia in aceasta perioada sa reia o tema de discutie cu prietenii, tema pe care fie au abandonat-o in trecutul apropiat, fie nu au reusit atunci sa ajunga la o intelegere. Nativii care au fost in conflicte cu persabe din anturaj, acum s-ar putea impaca. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara favorizeaza dialogul amiabil si placut cu cei dragi.

Horoscop zilnic Balanta – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei nascuti in zodia Balanta au ocazia in aceasta perioada sa reevalueze o propunere, o oferta profesionala. Nativii pot reanaliza si revizui activitatea desfasurata la locul de munca si pot decide ca este momentul sa iasa in fata si sa se afirme. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta le poate aduce unor nativi o propunere de avansare in functie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei nascuti in zodia Scorpion au ocazia in aceasta perioada sa-si reevalueze o serie de principii de viata sau, in unele cazuri, niste initiative avute, dar nefinalizate de a se inscrie la cursuri, de a urma o facultate, de a participa la un seminar de dezvoltare personala, spirituala si, in cazuri mai rare, chiar profesionala. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion ii sfatuieste sa-ti refaca niste planuri in ceea ce proveste continuitatea sau demararea unui proiect, parteneriat.

Horoscop zilnic Sagetator – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei nascuti in zodia Sagetator vor avea ocazia in aceasta perioada sa-si reevalueze un aspect ce vizeaza situatia financiara, in special referitor la bunuri de patrimoniu, la mosteniri. Nativii pot reusi, printr-o discutie usor tensionata, sa lamureasca regimul unei sume de bani pe care o detin cu terte persoane. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator ii sfatuieste sa fie extrem de atenti la deplasari si calatorii, mai laes daca acestea se petrec pe apa.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei nascuti in zodia Capricorn vor avea ocazia in aceasta perioada sa-si reevalueze zona parteneriatelor, indiferent ca este vorba de un parteneriat profesional, de afaceri, sau de persoana iubita. Daca din aceasta pozitie, Mercur reuseste sa clarifice, sa lamureasca multe dintre situatiile complicate ale altor zodii, nativilor Capricorn le poate pune niste bariere care cer reorganizari relationale, regandiri de strategie si adoptarea de noi pozitii vizavi de parteneri/parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn ii atentioneaza ca o decizie finala va  veni abia catre finele anului in curs.

Horoscop zilnic Varsator – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei nascuti in zodia Varsator vor avea ocazia in aceasta perioada sa revizuiasca o oferta profesionala, posibil o oferta de schimbare a locului de munca, chiar si a functiei. Pe de alta parte, este o perioada favorabila pentru refacerea unor analize medicale sau pentru cautarea unui nou tratament la afectiunile deja diagnosticate. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator le cere sa nu se suprasolicite, sa nu faca excese si sa incerce pe cat posibil sa abordeze un stil de viata sanatos.

Horoscop zilnic Pesti – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei nascuti in zodia Pesti vor fi favorizati de acest tranzit in retrogradare al lui Mercur sa-si analizeze mai in profunzime un hobby, o pasiune. Nativii ar putea descoperi in acest domeniu noi surse de venit. In plus, zona artistica este foarte bine aspectata. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti ii sfatuieste sa nu se lase prada nostalgiilor si amintirilor care pot provoca, in anumite situatii, inclusiv stari melancolice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img