sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop 20 martie – Sentimentele de nostalgie dau acestei zile o culoare aparte, pentru mai multe zodii

Distribuie:

Publicat:

Sentimentele de nostalgie dau acestei zile o culoare aparte, pentru mai multe zodii.

O dragoste din trecut renaste din senin, iar emotiile sunt dintre cele mai puternice. Chiar si dupa ani de la despartire.

Horoscop 20 martie 2019 Berbec
Berbecii se pregatesc de mai multa vreme pentru schimbari majore in viata lor, iar acum este momentul pentru a-si pune planul in aplicare. Pe plan sentimental, nativii din aceasta zodie sunt pregatiti sa ia decizii grele, daca partenerul da semnale ca si-a pierdut interesul. Pentru prima oara, Berbecii vor taia raul de la radacina, fara a se lasa coplesiti de emotii. Se recomanda, totusi, rabdare si calm, partenerul ar putea trece prin clipe dificile.

Horoscop 20 martie 2019 Taur
Taurii se simt lipsiti de chef si entuziasm, insa, daca ii intrebi ce s-a intamplat, vor ridica din umeri. E posibil ca problema sa apara pe fondul oboselii acumulate in timp. Nativii din zodia Taur traiesc la intensitate maxima fiecare moment, asadar nu-i de mirare ca, uneori, au nevoie de timp pentru a-si reincarca bateriile. O masa buna, cateva ore de somn si un serial interesant ar putea schimba complet atmosfera.

Horoscop 20 martie 2019 Gemeni
Gemenii simt nevoia sa se izoleze de cei dragi si sa stea singuri o perioada. Au senzatia ca ceva este in neregula si asta e metoda lor pentru a afla ce anume se intampla. Ar putea descoperi, cu aceasta ocazie, ca au inca sentimente puternice pentru o persoana din trecut, chiar daca au incercat sa se convinga de contrariu. Atmosfera se schimba complet spre seara, atunci cand vine o veste buna cu privire la bani, insa intrebarile raman.

Horoscop 20 martie 2019 Rac
Iti e folositor astazi sa ai o etica a muncii foarte corecta. Nu mai critica sefii nici in fata, nici in secret. Evita intrigile alaturi de colegii pusi pe capatuiala si nici nu-ti divulga fata de ei planurile pe termen scurt. Ai toate sansele sa obti rezultate excelente, daca urmezi aceste sfaturi. Mai ales ca e o zi buna sa cauti obtinerea de venituri suplimentare.

Horoscop 20 martie 2019 Leu
Astrele prevad ca intuitia ta va fi una la cote maxime astazi. Asa ca simte-te liber si ai incredere in ceea ce simti. Cat priveste afacerile si finantele, e bine sa ai atitudinea unui om experimentat. Nu cauta solutii compromitatoare. Si e posibil sa ai succes abia dupa ce alegi calea grea, cea cu multe lovituri incasate. Seara e perfecta pentru declaratii de dragoste, iar daca esti singur, nu ezita sa flirtezi cu persoane atragatoare.

Horoscop 20 martie 2019 Fecioara
Cateva amintiri din trecut te vor face trist astazi. E posibil sa fie vorba de detaliile unei iubiri pe care ai pierdut-o pentru totdeauna. Poti contracara nostalgia cu activitate intensa la serviciu. Seara ar fi bine sa te izolezi departe de agitatia obisnuita. Daca poti, o iesire romantica ti-ar prinde bine.

Horoscop 20 martie 2019 Balanta
Nativii din Balanta vor avea parte, astazi, de o zi plina de acitivitati. Energia primita de la astre va va ajuta sa treceti cu bine peste toate obstacolele acestei zile. Va veti simti in forma, iar alaturi de persoanele potrivite veti invinge. Aveti mare grija cum va alegeti prietenii pentru ca astazi ati putea afla un secret pe care unul dintre apropiatii vostri incearca sa il tina ascuns de foarte multa vreme.

Horoscop 20 martie 2019 Scorpion
Scorpionii vor primi, astazi, o veste foarte importanta. Veti face pregatiri si veti fi obligati sa faceti anumite cheltuieli semnificative pentru a face fata acestei vesti. Tot astazi veti simti oportun sa faceti o curatenie generala acasa. Dupa toate activitatile care va vor solicita atentia, veti avea timp, spre seara, pentru a va relaxa mintea. Incercati o plimbare in parc, la cumparaturi sau pur si simplu o iesire in oras.

Horoscop 20 martie 2019 Sagetator
Sagetatorii trebuie sa apeleze, astazi, la diplomatie. Veti fi implicati in anumite conflicte, chiar daca nu va doriti acest lucru, motiv pentru care trebuie sa fiti foarte calmi. Riscul a de va certa cu anumite persoane este mare, iar daca vreti sa evitati cearta, trebuie sa fiti voi cei care intoarceti si obrazul celalalt. Nu este nimic umilitor si veti realiza mai tarziu ca a fost alegerea corecta.

Horoscop 20 martie 2019 Capricon
Astazi, Capricornii fac o calatorie obositoare. Incarca-te cu energie pozitiva si fa-ti un plan de bataie prin care sa elimini iritarea si oboseala. Restul zilei promite sa mearga exact cum a fost planificat. Spre seara, iti pui actele in ordine si cauti noi surse de venit. In plus, trebuie sa te gandesti serios la cum sa aduci armonie in relatia cu partenerul de viata.

Horoscop 20 martie 2019 Varsator
In 20 martie, Varsatorii ar face bine sa renunte la dispute. S-ar putea sa descoperi ca ai gresit in argumentatie. Fa in asa fel incat sa nu interactionezi cu prea multe persoane. Ziua este perfecta pentru miscare in aer liber, calatorii scurte, mici achizitii si flirturi. Cei care sunt singuri nu trebuie sa ignore intalnirile prin intermediul retelelor de socializare.

Horoscop 20 martie 2019 Pesti
Pentru multi Pesti aceasta zi va fi plina de senzatii, drame si incidente neasteptate. Probabil, toate aceste lucruri te vor privi doar indirect. Va fi dificil sa stai deoparte si sa privesti cum prietenii, colegii sau rudele se confrunta cu o problema grava. Nu uita de afacerile voastre personale. Seara, membrii apropiati ai familiei va vor cere ajutorul.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img