sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop 2019. La ce va excela fiecare zodie

Distribuie:

Publicat:

2019 este un an in care fiecare semn zodiacal va avea o lectie importanta de invatat. Este un an in care zodiile vor deveni mai intelepte.

Ce putem spune despre triade in 2019?

Semnele zodiacale de Foc (Berbec, Leu si Sagetator) – vor avea timp suficient pentru a actiona in scopul afirmarii pe plan personal si pentru a participa la diverse proiecte.

Semnele zodiacale de Pamant (Taur, Fecioara si Capricorn) – vor invata sa se relaxeze si vor incepe sa aprecieze tot mai mult lectiile de compromis si rabdare,

Semnele zodiacale de Apa (Rac, Scorpion si Pesti) – vor fi impulsionate sa gaseasca cele mai bune metode pentru a face unele schimbari in ceea ce priveste punctele vulnerabile ale vietii lor.

Semnele de Aer (Gemeni, Balanta si Varsator) – vor fi fortate sa nu mai stagneze si sa iasa din zona de confort pentru a invata ce inseamna asertivitatea si cum sa-si impuna punctul de vedere.

Mercur va fi retrograd de patru ori in 2019, in timp ce Marte, Jupiter, Venus, Saturn, Pluto si Uranus o data. Conform horoscopului 2019, toate zodiile au sansa sa reuseasca in anumite sfere ale vietii. In functie de modul in care se misca planetele, fiecare fiinta umana doreste sa atinga anumite obiective.

Taurul va traversa o perioada scurta de timp in care isi va intrerupe toate activitatile legate de bani. Aceasta perioada ii va oferi ocazia de a-si descoperi talentele ascunse si progresul in calitate de persoana. Berbecul are un an bun la nivel personal. Exista aspecte pozitive in viata sentimentala a Gemenilor, dar nu neaparat in viata lor conjugala. Racul ar putea fi capabil sa rezolve anumite probleme, in timp ce Leul va avea un an important. Fecioarele vor avea o multime de oportunitati financiare. Persoanele nascute in Balanta vor avea unele oportunitati, dar e mai bine sa nu astepte dupa altii. Scorpionii vor avea ocazii, dar incepand din toamna.

Sansele Sagetatorului vin din toate partile si s-ar putea spune ca e cel mai norocos semn zodiacal in acest an. Capricornii ar putea plati pentru pacatele lor, iar Varsatorii sunt norocosi cand vine vorba de relatii. Pestii vor avea destul noroc la bani.

Care sunt semnele cele mai vizate din 2019? Berbec, Rac, Balanta si Capricorn

Un an fara complicatii si fara schimbari majore, ci mai degraba cu tranzactii usoare si cu un nivel ridicat de capitalizare pentru unele dintre proiectele incepute in 2019. Jupiter se afla in casa Balantei pana la mijlocul lunii octombrie, o prezenta favorabila pentru nativii din Balanta si Capricon, care ar putea simti o eliberare personala, o detasare de unele situatii care le-au ingradit in ultimii ani sau unele circumstante favorabile care ii pot ajuta sa se remarce sau, pur si simplu, sa treaca la un rang mai inalt. 

Cu toate acestea, trebuie mentionat faptul ca, de pe 6 februarie pana pe 9 iunie, Jupiter este retrograd, astfel incat exista riscul ca aceste zodii sa se intoarca la starea lor anterioara daca nu sunt in masura sa confirme asteptarile sau responsabilitatile cu care au fost onorate. Pana la jumatatea lunii octombrie, ne putem astepta la anunturi spectaculoase sau casatorii. Reversul este si el valabil, adica vom auzi de separari, dezbinari si divorturi neasteptate. Se pare ca cele mai vizare sunt semnele: Berbec, Rac, Balanta si Capricon.

Din acest punct de vedere, horoscopul din 2019 spune ca perioadele cele mai agitate vor fi primele zile ale anului, sfarsitul lunii februarie si inceputul lunii partie, precum si a doua jumatate a lunii septembrie si primele zile ale lunii octombrie, cu avenimente care fac senzatie si care atrag atentia asupra tuturor celor implicati. Ca de obicei, vor exista 4 eclipse. Dintre acestea, 3 vor implica asa Leu-Varsator si una dintre eclipse va implica axa Fecioara-Pesti.

Momentul eclipsei nu aduce schimbari imediate, dar poate reprezenta un punct de cotitura, inceputul unei perioade de schimbari accentuate in viata personala sau profesionala, in special pentru cei nascuti in intervalul de 2-3 zile inainte si dupa ziua eclipsei, precum si cei nascuti la 180-185 de zile dupa ziua eclipsei, indiferent de an. 

Horoscopul din 2019 spune ca Saturn isi va mentine pozitia pentru cea mai mare parte a anului in casa Sagetatorului, pana pe 20 decembrie, iar din pozitia sa o sa-i testeze pe nativii din Capricorn. Ianuarie 2019 pare a fi favorabil pentru planuri sau investitii pe termen lung. Se colecteaza informatii si idei care vor crea spatiu pentru adaptarea la noile oportunitati care vor aparea brusc si care sunt, de fapt, legate de schimbarile legislative sau alte schimbari emise de institutii si organizatii oficiale. O perioada similara va avea loc in ultima jumatate a lunii august pana in prima decada a lunii septembrie. 

Diferite tipuri de instabilitate pot aparea in luna august. Cei care, prin natura lor, sunt inclinati sa-si asume riscuri, sa speculeze, sa actioneze la limita legii si a moralitatii vor profita de aceste pauze de ritm si de schimbarea regulilor. 

La ce vor excela zodiile in 2019?

Cea mai puternica zodie
Te poate surprinde: este vorba de Pesti. Sunt fiinte romantice si blande, dar in acelasi timp sunt pregatite sa faca fata oricaror provocari si obstacole.

Cel mai sexy semn
Este Berbecul in 2019. Nativii acestui semn nu sunt cei mai draguti, dar sunt oameni energici, cu un farmec irezistibil. Ei au multi admiratori. 

Cel mai de incredere semn zodiacal
Este Fecioara. Nativii acestui semn sunt loiali si se bucura sa poata avea grija de oameni. Ei prezinta niveluri maxime de compasiune, iar cei din jurul lor apreciaza devotamentul lor. 

Semnul cel mai viclean
E Scorpionul. Daca vrea razbunare, nimic nu ii va sta in cale. Daca face ceva gresit, nu e va recunoaste niciodata. Niciodata sa nu ti-l faci dusman!

Cea mai draguta zodie
Castigatorul este Sagetatorul. Natura a fost generoasa cu acest nativ. El este constient de frumusetea si stilul sau. 

Cel mai norocos semn zodiacal
Gemenii sunt norocosi si fericiti. Ei sunt genul de persoana care vad intotdeauna partea plina a paharului. Intotdeauna se afla in locul potrivit, la momentul potrivit, motiv pentru care mereu obtin ceea ce isi doresc.

Semnul cel mai orientat spre familie
Nu exista un alt semn mai orientat spre familie decat Racul in 2019. El adora copiii si abia asteapta sa ii aiba pe ai lui. E in cautarea unui partener sufletist si cu principii morale puternice pe baza carora sa creeze un camin.

Semnul cel mai vorbaret
Cand vine vorba sa vorbeasca, sa argumenteze sau sa dezbata un subiect, nimeni nu e mai bun decat Balanta. Ea este genul de persoana care poate vorbi cu oricine despre orice.

Cea mai secretoasa zodie
Este vorba despre Capricorn. In afara de faptul ca nu impartaseste sentimentele si emotiile sale cu nimeni, nici macar nu te va lasa sa il cunosti cu adevarat.

Semnul cel mai fermecator
Este vorba despre Varsator. Nativii acestui semn sunt originali, orientati spre moda si este stilat. 

Cel mai memorabil semn
Bineinteles ca este vorba despre Leu. Cand il intalnesti, acesta iti va ramane in minte pentru o lunga perioada de timp. El este impunator, are un simt al umorului dezvoltat, este inteligent si are o personalitate puternica.

Zodia cea mai manierata
Este vorba despre Taur. El este foarte educat si ii uraste pe cei care actioneaza fara tact, care vorbesc tare si care au un comportament neplacut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img