joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop 2019 si Tarot pentru fiecare zodie. Ce anunta tarotscopul pentru 2019

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 2019 si Tarot 2019. Tarotscopul este considerat de catre asatrologi una dintre cele mai corecte metode de predictii pentru fiecare zodie in parte. Ce anunta tartoscopul pentru 2019 in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Horoscop 2019 si Tarot 2019 Berbec
In prima parte a anului 2019, Berbecii vor avea o perioada de acalmie. Nativii acestui semn zodiacal vor fi preocupati indeosebi de chestiuni profesionale si mai putin de cele amoroase. Din vara, problemele de cuplu vor fi in atentia Berbecilor. Zilele norocoase ale zodiei Berbec sunt marti, miercuri, joi, vineri si sambata, iar lunile norocoase – august si noiembrie. 

Horoscop 2019 si Tarot 2019 Taur
O perioada fascinanta in viata de familie. Pare ca toate problemele, disesiunile se vor rezolva mult mai repede decat in trecut. Cei singuri isi vor gasi jumatatea, iar cei aflati intr-o relatie vor avea parte de oficializari, copii. Capitolul financiar cunoaste dezvoltare din iulie incolo. Zilele norocoase ale zodiei Taur sunt: duminica, luni, marti, miercuri si joi, iar lunile varf vor fi ianuarie, iulie, decembrie.

Horoscop 2019 si Tarot 2019 Gemeni
Este una dintre cele mai norocoase zodii ale anului 2019. Astrele sustin orice demers al Gemenilor si pare ca nimic nu le mai sta in calea realizarilor lor pe toate planurile. Va fi un an cu multiple experiente, veti invata si veti evolua mult in acest an. Munca eficienta va fi la cote maxime, iar asta va conta in ochii sefilor, iar promovarea nu se va lasa asteptata, deoarece, din aprilie 2019 deja se vad schimbarle. Zilele norocoase pentru zodia Gemeni sunt de vineri pana duminica, iar lunile de varf vor fi martie, iunie si septembrie.

Horoscop 2019 si Tarot 2019 Rac
Un an al marilor invataturi pentru reprezentantii zodiei Rac. Veti schimba principii de viata, va veti reorganiza din temelii. Primele luni vor fi extrem de provocatoare si zbuciumate. Abia din a doua jumatate a anului va veti bucura de roadele muncii depuse. Ultima parte a anului va va dezvalui prieteni, dar veti si renunta la multe persoane care nu vor mai corespunde cerintelor voastre. Veti putea distinge, mai mult ca niciodata, care este adevarul si care este minciuna. Zilele norocoase sunt de marti pana vineri, iar lunile norocoase sunt: mai, septembrie, noiembrie. 

Horoscop 2019 si Tarot 2019 Leu
Familia si viata sentimentala vor ocupa primul loc in viata voastra. Cariera va cadea pe locul doi, fapt nemaiintalnit pentru voi. Veti face, asadar, o schimbare radicala, si veti consolida aspectele vietii lasate intr-un colt indepartat. Va fi un an al familiei, al sufletului, si mai putin al materialului. Zilele in care veti avea succes sunt de marti pana vineri, iar lunile norocoase vor fi: mai, septembrie si noiembrie. 

Horoscop 2019 si Tarot 2019 Fecioara
Fecioarele isi vor dedica timpul familiei si prietenilor aflati la mare dsitanta de voi. Se intrevad calatorii peste mari si tari pentru a le fi aproape celor dragi. Se pot acuula multe frustrari in dragoste, iar problemele de cuplu sunt iminente. Cu toate acestea, veti sti sa faceti fata provocarilor si alegerilor dificile. Zilele norocoase sunt de luni pana miercuri, iar lunile norocoase august si octombrie. 

Horoscop 2019 si Tarot 2019 Balanta
Inceputul lui 2019 va fi un haos general. Nu stiti cum sa va impartiti intre familie si serviciu. Veti avea nevoie, mai mult ca oricand, de optimism si energie. Cu optimismul veti face fata, dar energia lasa de dorit de multe ori. Abia din a doua jumatate a a anului lucrurile se mai calmeaza – va veti centra atentia catre propria persoana. Veti calatorii, veti face lucruri doar pentru sufletul vostru. Zille norocoase sunt de marti pana joi, iar lunile norocoase: iulie, septembrie ti decembrie. 

Horoscop 2019 si Tarot 2019 Scorpion
Scorpionii  vor avea aun an atipic din multe puncte de vedere. Evenimentele se succed de cele mai multe ori fara sa intelegeti ceva din ele. Va fi o perioada de zbucium sufletesc, apoi, acalmie, apoi iar o hora nebuna. Veti respira abia la finalul lui 2019, cand sunt posibile si concluzii. Va veti dezvolta uluitor sub aspect spiritual, dar rabdarea este cuvantul cheie pentru voi, in anul ce urmeaza. Zilele norocoase sunt de miercuri pana sambata, iar lunile norocoase sunt: august, octombrie, noiembrie.

Horoscop 2019 si Tarot 2019 Sagetator
Un an excelent pentru Sagetatori, asa cum nu au mai avut de mult! Inca din luna ianuarie veti dobandi o energie de invidiat, va veti implica in proiecte noi si va veti imparti cu succes intre familie si loc de munca. Este un an bun pentru Sagetatorii care vor sa lucreze pe cont propriu, sa demareze propria afacere. Nu va afi un an cu timp liber, va fi unul de munca, dar cu rezultate fabuloase. Zilele norocoase vor fi de miercuri pana vineri, iar lunile norocoase – martie, iulie, septembrie. 

Horoscop 2019 si Tarot 2019 Capricorn
Un an interesant pentru Capricorni. Vor fi extrem de solicitati din partea familiei, motiv pentru care se intrevad multe cheltuieli. Abia din a doua jumatate a anului, lucrurile se stabilizeaza, iar veniturile se mai rotunjesc. Un an deosebit pe planul carirerei si al relatiilor. Zilele norocoase sunt de luni pana vineri, iar lunile norocoase noiembrie si decembrie. 

Horoscop 2019 si Tarot 2019 Varsator
Un an in care va veti mai relaxa. Aprilie vine cu multe surprize pe planul amoros. Se poate sa va doriti o schimbare in statutul vostru, iar multi dintre nativii varsator se vor casatori in acest an. Cea mai buna luna dina n va fi octombrie, cand astrele va pun la dispozitie tot sprijinul lor. Zilele norocoase sunt-luni si marti. 

Horoscop 2019 si Tarot 2019 Pesti
Un an deosebit de bun pentru nativii zodiei Pesti, chiar daca la inceput se vor lovi de multe evenimente care le vor produce dezechilibre inetrioare majore. Veti reusi sa mentinei relatii frumoase cu toti cei din jur. Va veti schimba statutul, sunt evidentiate achizitii importante precum- masina, locuinta. Un an favorabil pentru zodia Pesti, iar lunile de varf vor fi –  februarie, noiembrie si decembrie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img