vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 21 februarie – Zodiile nehotarate ar putea pierde o relatie fericita, asteptand in zadar partenerul perfect

Distribuie:

Publicat:

Cupidon lucreaza de zor in luna dragostei, insa nu poate face totul de unul singur. Zodiile nehotarate ar putea pierde o relatie fericita, asteptand in zadar partenerul perfect. 

E mai bine sa incerci si sa esuezi, decat sa regreti ca nu ai avut curaj.

Horoscop 21 februarie 2019 Berbec
Berbecii se grabesc de parca ar fi ultima zi. Nu e niciun motiv pentru a rezolva problemele pe repede-inainte, se pot comite greseli regretabile. Valabil mai ales in dragoste. Ar face bine sa-si asculte cu atentie partenerul de viata, inainte de a sari la atac, ar putea afla informatii pretioase. Seara va aduce mai multa liniste si o discutie placuta cu un prieten apropiat.

Horoscop 21 februarie 2019 Taur
Taurii traiesc intr-un ritm electrizant, dupa ce o persoana atragatoare le-a dat lumea peste cap. Sentimentul de atasament este atat de intens, incat nu le mai pasa de nimic. Ar face bine sa reduca din ritm, altfel ar putea deveni coplesitori. Nativii din Taur au o aura de mister, la care nu ar trebui sa renunte vreodata. Este atuul lor.

Horoscop 21 februarie 2019 Gemeni
Gemenii obtin victorii mici, dar multe, in special pe plan profesional. Ziua le aduce surprize placute, poate chiar si o marire de salariu venita din senin. Aici e tot secretul. Sa nu spere la minuni peste noapte, ci sa obtina rezultate constant, chiar daca acestea nu sunt spectaculoase. Lucrurile mari se fac cu pasi mici.

Horoscop 21 februarie 2019 Rac
E momentul sa incepi munca pentru a scapa de obiceiurile proaste pe care le ai. Fii sincer cu tine insuti si nu te mai preface ca nu exista lucruri rele in comportamentul tau. Tot azi e bine sa elimin problemele pe care le ai in comunicarea cu o ruda mai tanara. Ai grija si la finantele personale. E posibil sa iti doresti sa cheltuiesti niste bani, dar e cazul sa te limitezi la ce buget ai la dispozitie.

Horoscop 21 februarie 2019 Leu
O zi norocoasa in afaceri pentru Lei. Cei care cauta un loc de munca ar trebui sa isi contacteze prietenii. E posibil ca unii dintre ei sa aiba o oferta foarte buna. In plan personal, nu luati decizii majore, nu e ziua in care percepeti obiectiv ceea ce se intampla. Un sfat, renunta la dispute intelectuale si petrece seara in liniste.

Horoscop 21 februarie 2019 Fecioara
Nimic important nu te ingrijoreaza astazi. Va fi o zi plina de calm si de liniste. Asta chiar daca e posibil ca unele dintre cele mai presante probleme legate de familie sau bani sa nu poata fi rezolvate. Tu vei pastra o atitudine pozitiva. Mai ales daca reusesti sa apreciezi ajutorul oferit de rude si prieteni.

Horoscop 21 februarie 2019 Balanta
Nativii din Balanta vor avea, astazi, o zi plina de surprize placute. Inca de dimineata, va veti trezi cu o surpriza din partea persoanei iubite sau a unei persoane dragi. La locul de munca, colegii va vor da atentie si va veti simti foarte importanti pentru proiectul in care sunteti implicati. Cea mai importanta parte a zilei va fi totusi seara, atunci cand exista o sansa uriasa de a primi o alta surpriza placuta.

Horoscop 21 februarie 2019 Scorpion
Scorpionii vor fi pusi, astazi, in fata unei situatii decisive. Trebuie sa ajutati un prieten, iar de raspunsul vostru depinde viitorul acestuia. Chiar daca sunteti obligati sa renuntati la alte lucruri, veti face ceea ce trebuie, motiv pentru care veti castiga un prieten pentru toata viata. Satisfactia de a ajuta o persoana aflata la nevoie va va mobiliza si va va face sa va simtiti extraordinar.

Horoscop 21 februarie 2019 Sagetator
Sagetatorii vor avea parte, astazi, de un castig important. Fie ca este vorba despre un castig financiar sau un castig emotional, este foarte important pentru voi. O persoana apropiata va va da semne ca va place, iar pentru ca acest lucru sa se intample, voi trebuie sa faceti un compromis. Ganditi-va foarte bine la situatie si puneti toti factorii in balanta pentru a lua decizia cea mai buna. Fericirea voastra depinde de asta!

Horoscop 21 februarie 2019 Capricorn
Capricornilor li se recomanda sa nu-si dedice ziua implementarii unor idei noi. Este probabil ca punerea lor in aplicare sa fie imposibila. Alinierea planetara ar putea fi un motiv. Este posibil ca problema dumneavoastra principala sa fie lipsa de putere sau resursele insuficiente. Cu ajutorul familiei si prietenilor este posibila iesirea cu capul sus din acest moment tensionat. Fii deschis si impartaseste-le problemele pe care le ai. 

Horoscop 21 februarie 2019 Varsator
Pentru Varsatori, probabilitatea unor intalniri de referinta este ridicata astazi. Exista sansa de a-ti gasi jumatatea in afaceri, pe cel care te va sprijini in a-ti sustine ideile indraznete. In ceea ce priveste chestiunile de zi cu zi, nu vei avea mari realizari. In schimb, vor aparea persoane care te vor enerva si iti vor provoca o stare negativa. Astrele iti recomanda sa petreci ziua de joi in natura, la lumina soarelui. Acorda mai multa atentie familiei si prietenilor. 

Horoscop 21 februarie 2019 Pesti
Astazi, Pestii sunt blazati. Nu se gandesc la viitor sau la a-si indeplini un obiectiv. Apatia este cuvantul care te caracterizeaza astazi. Este important sa gasesti cauzele care iti provoaca aceasta stare. Da-ti un restart si incearca sa fii mai pozitiv. O ora de sport ar fi perfecta. Sau mergi la o expozitie. Fa ceva care sa te relaxaze si care sa te scoata din apatie. Participa la un joc de echipa sau cauta-ti un nou hobby.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img