marți, 19 martie, 2024

Horoscop 21 mai 2018

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 21 mai 2018. Racii incep sa se iubeasca pe sine din ce in ce mai mult, lucru excelent de altfel.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Horoscop 21 mai Berbec
Nu reusesti sa te integrezi in atmosfera vesela din jurul tau, de parca nu ai avea chiar atat de multe motive de distractie ca ceilalti. Fa un efort, de dragul lor, sa nu discuti azi de nimic grav, serios, suparator, pentru ca cei din jurul tau chiar se simt bine si te poti molipsi de la ei.

Apar vesti bune, iar un zambet, peste toate acestea, ar fi darul suprem. Daca ai cobori un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superba este, fara sa ti-o tensionezi singur cu problemele adultilor.

Horoscop 21 mai Taur
Esti mai puternic decat crezi, deci nu te mai plange intruna ca nu stii, nu poti, nu ai, nu esti pregatit. Detii toate resursele necesare in interiorul tau. Asculta ce-ti transmite intuitia, pentru ca ea te trimite in directia cea mai potrivita.

Nu te mai judeca singur atat de aspru, lasa auto-critica deoparte, nu-ti mai pune in lumina doar defectele si limitele, ci ai mai multa incredere in ceea ce esti. Ca sa poti tinti sus, trebuie mai intai sa fii mai bland cu tine insuti, fara a-ti mai pune singur bete-n roate la tot pasul. Poti!

Horoscop 21 mai Gemeni
Uneori nu e nevoie de schimbari majore pentru a porni pe o alta cale, ci, putin cate putin, poti schimba in fiecare zi cate ceva la cel care esti sau la ceea ce faci pana ajungi la nivelul cel mai bun.

E ca si cum ai slefui in fiecare zi o piatra dura. La prima vedere pare imposibil de sculptat, dar urmand un proces indelungat de cizelare, intr-o zi vei ajunge la capodopera pe care o poti prezenta lumii cu mandrie.

Asa si tu: aduna zi de zi cate ceva nou la bagajul de experiente pentru a deveni cel de maine, de luna viitoare, de anul viitor, dar totul depinde de rabdarea si perseverenta de a trece prin acest proces zi de zi, fara intrerupere.

Horoscop 21 mai Rac
Inainte de a spune daca un drum este bun sau rau, incearca sa te calmezi si sa faci pace cu tine insuti.

Daca esti tulburat, nervos, deceptionat, e clar ca vei privi totul intr-o nota pesimista, or linistea interioara recapatata te va ajuta sa privesti lucrurile corect, exact asa cum sunt ele.

Deschide bine ochii si priveste situatia cu realism, pentru ca a te impovara cu ganduri negre, frici si stari negative nu te ajuta sa restabilesti armonia in problema de fata. Respira adanc si calmeaza-te inainte de orice!

Horoscop 21 mai Leu
Ai mai multe drumuri de facut sau mai multe invitatii de onorat, dar dintre ele totusi nu poti accepta decat o singura varianta, cea pe care o consideri cea mai importanta pentru sufletul tau.

Ai fi fericit daca ai atinge mai multe destinatii in acelasi timp, dar azi vei reusi sa tragi o linie destul de ferma si, dintre atatea cai de mers, sa te concentrezi asupra uneia singure, care iti va face placere.

Vei alege si pentru familie, deopotriva, pentru ca ei te vor urma intru totul in alegerea facuta, ca atare spune tuturor ce ai decis!

Horoscop 21 mai Fecioara
Constiinta iti atrage atentia ca faci ceva care nu se cuvine, ceva nepotrivit pentru reputatia, renumele, imaginea ta de om cu scaun la cap, deci ar fi bine s-o asculti si sa te opresti inainte de a merge mai departe.

Daca e o chestiune de etica, de deontologie, de morala, e posibil sa primesti suficiente argumente subtile de pe margine care sa te avertizeze asupra sensului incorect in care mergi, ca atare apuca-te mai intai sa faci unele verificari.

Analizeaza foarte serios ce e bine si ce e rau si abia apoi extrage concluzia. Dupa aceea va veni si actiunea!

Horoscop 21 mai Balanta
Duci in tine de ceva vreme o obsesie, o frica ciudata, pe care nici tu nu ti-o poti explica, dar azi ai ocazia de a scapa de acest stres.

Deschide-te spre nou, spre aventura, spre schimbare, pentru ca de ele e legata si forta ta de a trece peste acest hop.

Daca te-ai gandi mai bine, ti-ai da seama ca nici macar nu sunt propriile tale temeri cele care te tin captiv acum, ci te-ai lasat influentat de zvonuri negative, de povesti nefaste, de esecurile altora, si, privind la felul cum trateaza unii marile probleme, incepi sa aluneci si tu pe aceeasi panta. Nici vorba: tu nu esti asa, deci rupe-te de turma, fii tu insuti!

Horoscop 21 mai Scorpion
Nervii par sa explodeze la tot pasul, dar tu esti oala sub presiune care da in clocot! Daca tuturor te adresezi cu ton ridicat si nu reusesti sa te adaptezi la stilul fiecaruia, transformi ziua intr-o furtuna ce poate degenera usor in conflicte majore.

Chiar daca toate te irita, chiar daca esti nervos la maximum, fa un efort sa mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sarite, pentru ca nu are rost sa le vezi ca pe niste mai mici sau mai mari catastrofe.

Vei vedea ca lumea incepe sa te evite si chiar sa-ti intoarca spatele daca le vorbesti tuturor cu capsa pusa.

Horoscop 21 mai Sagetator
Uneori e bine sa pastrezi o oarecare urma de discretie asupra surselor tale de venit, pentru a nu starni invidii inutile. Esti tentat sa te lauzi cu o reusita financiara sau cu o investitie de zile mari, ceea ce nu va fi privit cu ochi buni de cei care nu sunt pe acelasi nivel.

Nu vorbi despre bani astazi, chiar daca ai avea suficiente motive de satisfactie, deoarece ai in preajma cateva persoane care sunt intr-o mare prapastie financiara si ar putea incepe sa te judece sau sa gandeasca vrute si nevrute despre felul in care ti-ai castigat banii.

Horoscop 21 mai Capricorn
Din dorinta ta de a locui in casa perfecta, azi esti gata sa intorci totul pe dos pentru o curatenie generala.

Se stie cat de mult iubesti tu ordinea si igiena, dar parca exagerezi deja. Unii ar spune ca ceea ce faci tu e o renovare totala, pentru ca faci ordine chiar si prin cele mai ascunse unghere.

Nu conteaza cat de obosit vei fi la finalul acestor eforturi, ci doar bucuria care ti se va citi pe chip ca ai casa imaculata, exact asa cum iti place tie.

Totusi, daca tu esti un atat de mare iubitor de ordine, nu pretinde si de la ceilalti membri ai familiei aceeasi obsesie, pentru ca ei pot fi mai neglijenti, mai comozi, si nu vei reusi sa-i atragi in curatenia ta generala. Ii cicalesti, dar tot degeaba!

Horoscop 21 mai Varsator
Unde te simti cel mai bine daca nu la tine acasa? Este mediul in care iti incarci imediat bateriile dupa o zi obositoare, locul in care dragostea celor din familie te umple de bucurie, spatiul personal in care esti puternic si poti orice ti-ai pune in cap, ca atare concentreaza-ti toata atentia asupra propriului domiciliu pentru a-l transforma in spatiul perfect.

Pornind de la aerul pe care il respiri, de la lumina care umple decorul si modul in care ti-ai amenajat spatiul interior, toate conteaza pentru a te simti din ce in ce mai bine, ca atare ocupa-te de aceste detalii. Un prim pas ar fi sa faci… curatenie!

Horoscop 21 mai Pesti
Calatoriile acestei zile pot fi profitabile, chiar daca ai unele rezerve cu privire ca ar fi destinatia sau momentul potrivite pentru o deplasare.

Spui ca ai fi avut altceva mai bun de facut decat sa umbli cine stie pe unde cu diverse probleme, dar dupa ce vor incepe sa apara roadele bune, iti vei schimba parerea si vei fi mult mai deschis spre deplasari, oriunde te-ar duce pasii.

Peste tot ai ceva de invatat, o persoana de cunoscut, o informatie utila de primit, ca atare trebuie sa accepti contactul cu lumea pe oriunde ai merge. La finalul zilei, desi obosit dupa atatea drumuri, vei fi multumit de cat de multe ai rezolvat si ai aflat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img