vineri, 29 martie, 2024

Horoscop:21 septembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Lasi multe lucruri pe ultima suta de metri, chiar daca ai multe ore la dispozitie in care sa le rezolvi. Ai impresia ca solutiile vor veni in cateva minute, dar te inseli.

Taur
Esti foarte agil si debordezide energie. Daca esti implicat intr-un proiect de grup, acum e momentul sa faci partea ta. Nu te avanta sa cari mai multe decat poti duce.

Gemeni
Vei trece dintr-o stare de spirit in alta cu repeziciune, lucru ce va afecta relatiile de munca si cu cei apropiati. Fii calm. Nimeni nu este de vina pentru instabilitatea ta emotionala. 

Rac
Munca din culise te face foarte fericit, pentru ca stii ca toate eforturile tale vor avea impactul asteptat. Ai momente insa cand ai nevoie de aprobarea celorlalti pentru a continua.

Leu
Ai lasat lucruri nerezolvate in trecut si asta iti incurca planurile din prezent. Te concentrezi sa le rezolvi, pentru ca oportunitatile de a-ti implini visurile nu pot astepta.

Fecioara
Simti ca te invarti in cerc si te intrebi daca ai facut vreun progres. Fiecare problema pe care o rezolvi este inlocuita de inca doua. Tine-o tot asa! Succesul e aproape!

Balanta
In timp ce altii te vad ca pe o carte deschisa, ascunzi secrete care nu pot fi spuse inca. Chiar daca prefer discretia, ai obosit sa fii atent la fiecare cuvant rostit.

Scorpion
Una dintre cele mai mari calitati ale tale este abilitatea de a vorbi despre lucruri pe care altii le evita. Vei aduce in discutie un subiect sensibil, pe care il vei aborda cu mare atentie.

Sagetator
Colegii de munca par sa actioneze in mod imprevizibl si e greu de spus daca ei sunt cu capul in nori, sau tu esti cel indecis. Nu te poti baza pe nimeni azi.

Capricorn
Este posibil sa apara solutii imediate si usor de pus in practica, dar s-ar putea ca ele sa fie doar in mintea ta. Nu forta norocul si concentreaza-te asupra problemei. 

Varsator
Vrei sa respecti toate angajamentele luate, dar ar trebui sa te  axezi pe sarcinile pe care le ai deja. Vei gasi foarte greu de facut asta pentru ca esti captivat de o gramada de idei.

Pesti
Mintea iti zboara la momentele frumoase din concediu si vei fi distrat de la serviciu. Se duce o lupta intre viata sentimentala si cariera, dilema pe care ar trebui sa o impartasesti cuiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img