vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop 22 mai – Berbecii trebuie sa fie pregatiti sa incheie un capitol din viata

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 22 mai Berbec
A venit vremea sa te intorci un pic inapoi, la o etapa mai veche a unui proiect in desfasurare pe care nu ai incheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o solutie eficienta care merita aplicata si totul va ajunge mai usor la un nivel care sa-ti inspire incredere.

Candva, nu stiai ce trebuie facut, erai complet debusolat, dar intre timp ai mai adunat ceva informatii si experienta si acum stii ce se cere. Fii pregatit deci sa inchei acel capitol ce ramasese in coada de peste in trecut, dar vei vedea ca a meritat sa-l lasi sa astepte, pentru ca rezolvarea de acum pare a fi cea mai buna.

Horoscop 22 mai Taur
Esti incurajat sa incepi un proiect nou in cariera, ceva ce ti-ar pune foarte bine in valoare spiritul de conducator, inteligenta, initiativa si curajul. Nu esti singur in acest sens, mai ai alaturi de tine oameni care te vor stimula cum stiu ei mai bine, deci lasa-te influentat de energia lor pozitiva pentru a merge in directia nou deschisa.

Totul va evolua foarte bine incat vei ajunge la rezultate excelente in cel mai scurt timp. Poate fi o perspectiva noua in plan profesional sau sansa de a da startul unei afaceri, iar sfaturile pe care le primesti din jur sunt foarte profitabile.

Horoscop 22 mai Gemeni
Ai investit enorm pana aici, deci nu-ti mai face procese de constiinta ca ai fi putut da mai mult, ca s-ar fi putut face altceva, ca se putea si mai bine. Da, intotdeauna e loc de mai bine, iar perfectionistul din tine nu se poate linisti, dar fii sigur ca tot ce ai construit pana in acest punct e maximum din ce puteai da!

Multumeste-te cu asta si foloseste nivelul la care ai ajuns ca punct de plecare spre nivelul urmator. Nu fi obsedat de ideea ca se putea si mai bine, ci propune-ti ca ceea ce nu ai atins inca sa devina obiectivul urmatoarei etape din proiectele tale. Data viitoare va fi si mai bine, dar ce ai acum e perfect pentru nivelul acesta!

Horoscop 22 mai Rac
Recunoaste-ti blocajul in care te afli si da-l afara din calea ta, pentru ca sigur sta in puterea ta sa faci asta! Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat si l-ai lasat sa creasca, pana intr-un punct in care ai crezut ca singura solutie e sa i te abandonezi neputincios si pesimist. Nici vorba de asa ceva: undeva in adancul mintii tale se afla o scanteie de idee, mica, neobservata, dar care poate genera exact furtuna de schimbari pozitive pe care o astepti.

Miracolele se intampla, dar numai de tine depinde sa le lasi sa se manifeste. Miracolul e acum acolo, in mintea ta, ca cea mai plapanda lumina de speranta, dar ia sa vezi cum creste daca deschizi usa mintii si a sufletului. Prinde aripi, simti?

Horoscop 22 mai Leu
Tatal sau figura care reprezinta autoritatea din familia ta are un rol major in evenimentele comune, deci asculta-l cu luare aminte pentru ca ofera tuturor o cale ce merita urmata. Ai ocazia sa primesti acum o lectie utila de viata de la inteleptul familiei, pentru ca e pregatit sa-ti impartaseasca un sfat, o indrumare, o idee care poate genera un intreg proces de maturizare si asupra ta.

Te simti bine in compania celor mai batrani din familie, pentru ca ei te invaluie cu un soi de iubire protectoare si, indiferent de varsta pe care o ai, te simti bine sa te rasfeti un pic, asa, ca in copilarie!

Horoscop 22 mai Fecioara
Succesul nu e doar un vis indepartat la care mai visezi din cand in cand, ci e atat de aproape si atat de palpabil incat ajunge doar sa intinzi mana sa-l atingi. Azi poti primi un sfat atat de bun care merita imediat pus in aplicare, fara sa mai stai pe ganduri, ca atare stai cu urechile palnie si cu ochii larg deschisi la oamenii care iti trec prin fata, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece in jurul tau, pentru ca dintre ele sigur sare iepurele bun si pentru ceea ce cauti tu in acest moment.

Sunt chestiuni cat se poate de concrete, de tangibile, nu simple povesti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru tine se intampla AICI si ACUM! Ce mai astepti, foloseste!

Horoscop 22 mai Balanta
Priveste lucrurile realist si detasat, si lasa doar logica sa-si dea cu parerea in situatia de fata. Chiar daca inima te tine legat de o anumita stare de lucruri care iti inspira un oarecare confort emotional, mintea iti transmite cu totul altceva si te inseamna la schimbare, sa iesi din starea de comoditate pasiva care s-a instalat si sa treci la nivelul urmator.

Cu siguranta exista altceva si mai bun pentru tine, dar pentru a accede la acel nivel, ti se cere curajul schimbarii. Nu poti avea ceva mai bun daca te complaci in monotonie, deci ia taurul de coarne, fraiele in maini si uneltele de lucru si treci serios la fapte!

Horoscop 22 mai Scorpion
Se apropie un eveniment demult anuntat, dar de care iti era putin teama, iti crea un sentiment de panica pentru ca nu erai pregatit sa il confrunti. Nu mai poti amana, trebuie sa spui prezent atunci cand apare, fara a te mai ascunde atata.

Mai devreme sau mai tarziu, tot ar fi venit si momentul cu pricina, deci ar fi bine sa accepti situatia oricum ar fi ea, fie ca-ti place, fie ca nu. Desi nu suna tocmai promitator, vei incepe sa descoperi putin cate putin si ceva care sa-ti convina din toata situatia, ca atare nu-i da cu piciorul din prima.

Horoscop 22 mai Sagetator
Nu scapi deloc de sub control mersul unei situatii si tocmai aceasta capacitate a ta de a pastra echilibrul in toate te va ajuta sa-ti duci la capat cu succes orice misiune. Nu faci nimic care sa se abata de la reguli, nu depasesti masura, nu exagerezi in nicio directie si toata aceasta forta a ta de a stapani situatia in acest mod va duce la rezultate dintre cele mai bune.

E un moment bun sa stai si sa aranjezi lucrurile intr-o forma corecta, normala, echilibrata, pentru ca ziua iti inspira exact acesta calitati: moderatie, simtul masurii, organizare perfecta.

Horoscop 22 mai Capricorn
Ceva iti spune sa stai pe loc momentan, sa nu dai frau liber energiei tale debordante inaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuitia te trage de maneca si spune ca pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudenta de acum te va ajuta sa nu risipesti energia fara rost intr-un sens riscant.

Mai chibzuieste, nu te grabi la rezultate rapide si facile, pentru ca vei descoperi ca nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gandeste-te si la un plan de rezerva spre care vocea ta interioara deja te impinge subtil.

Horoscop 22 mai Varsator
Sfatul pe care il primesti astazi de la un prieten va avea efecte grozave daca te folosesti imediat de el. Deschide o perspectiva noua in planurile pe care le construiesti, pentru ca e, de fapt, un stimulent, o incurajare care vine exact cand aveai mai mare nevoie de o vorba buna.

El devine exemplul tau ca se poate, pentru ca iti impartaseste din experienta sa cu privire la un eveniment similar celui prin care treci tu acum, si daca lui i-a iesit atat de bine, la fel se va intampla si in cazul tau daca ii asculti povetele oferite cu draga inima si cu intentii pozitive. Ii vei multumi intr-o zi.

Horoscop 22 mai Pesti
Ai curajul deciziei fara sa te gandesti, neaparat, incotro duce directia. Chiar daca nu ai o imagine foarte precisa asupra viitorului, primul pas e mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evolutie, ca atare asta trebuie sa faci acum. Sa iei taurul de coarne si sa spui start.

Ai rabdare sa se arate si rezultatele pentru ca esti abia la inceput, e cale lunga pana departe. Important e sa crezi tu cu tarie ca ceea ce incepi acum va fi de succes si ca la capat nu te asteapta altceva decat o binecuvantata stare de implinire, oricat ar dura drumul tau pana acolo.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img