marți, 19 martie, 2024

Horoscop 22 mai – O zi de miercuri cu beneficii extraordinare in plan sentimental, pentru unii nativi

Distribuie:

Publicat:

O zi de miercuri cu beneficii extraordinare in plan sentimental, pentru unii nativi. Aveti ocazia de a incepe o noua frumoasa poveste de dragoste sau de a petrece timp pretios impreuna. 

Plecati in excursie, vizitati oameni noi si locuri frumoase, relaxati-va si traiti fiecare clipa.

Horoscop 22 mai 2019 Berbec
Berbecii au parte de o zi interesanta, dar plina de situatii neasteptate. Daca aveti nevoie de un sfat, retineti ca nu oricine va poate ajuta. Experienta altora nu se adapteaza intotdeauna nevoilor voastre. Aveti curaj si bazati-va pe instinct. S-ar putea ca la finalul zilei sa fiti surprinsid e persoana iubita cu un cadou mult dorit.

Horoscop 22 mai 2019 Taur
Taurii sunt sfatuiti de astrologi sa isi gandeasca cu atentie planurile de investitie si, de ce nu, sa economiseasca o parte din bani. Nu va aruncati cu capul inainte, caci in unele cazuri s-ar putea sa pierdeti pe mana voastra. Spre seara iesiti in oras, la o plimbare, alaturi de prieteni sau persoana iubita.

Horoscop 22 mai 2019 Gemeni
Gemenii sunt hotarati sa lase munca deoparte si sa plece in vacanta si bine fac! Este o perioada excelenta pentru a cunoaste oameni noi, locuri itneresante si pentru a avea experiente de neuitat. Invitati alaturi de voi cativa prieteni sau calatoriti doar cu persoana iubita. In orice caz, nu veti regreta nicio secunda!

Horoscop 22 mai 2019 Rac
Nativii din Rac sunt sfatuiti, astazi, sa isi pastreze calmul. Faptul ca va iritati din orice reprezinta un semnal de alarma pentru voi. Este cazul sa nu mai luati viata atat de in serios si sa va reamintiti cum se traieste. Bucurati-va de lucrurile marunte, de prietenii din copilarie si de vremea frumoasa de afara. Fiti rabdatori si veti obtine cele mai mari reusite. Astrele sunt de partea voastra!

Horoscop 22 mai 2019 Leu
Nativii din Leu vor trece, astazi, printr-o mare cumpana a vietii. Dintr-un motiv mai mult sau mai putin intemeiat, va veti afla in fata unei situatii din care nu puteti iesi decat cu ajutorul prietenilor apropiati sau al familiei. Nu ezitati sa apelati la cei din jur si nu riscati totul doar pentru a dovedi ca puteti si singuri. Nu sunteti doar voi in aceasta lume si nimic nu merita stresul la care va supuneti. Ganditi logic si veti reusi!

Horoscop 22 mai 2019 Fecioara
Nativii din Fecioara vor avea parte, astazi, de o surpriza neplacuta. O persoana din grupul vostru restrans de prieteni va va jigni ori va face un gest care va va deranja profund. Evitati orice fel de conflict, chiar daca sunteti tentati sa actionati impulsiv. Luati-va cateva momente pentru a va calma si pentru a lua cea mai buna decizie. Exista riscul sa regretati, mai tarziu, decizia pe care ati fi luat-o la nervi.

Horoscop 22 mai 2019 Balanta
Astazi, Balantele vor radia bucurie si optimism, ceea ce va aduce fericire si celor din jur. Singurul dezavantaj ar fi daca ai o intalnire foarte serioasa. Te vei abtine cu greu de la glume si voie buna. Seara, o plimbare in parc este acel ceva ce iti innobileaza ziua. Te intalnesti cu prieteni dragi si persoane cu care nu ai mai interactionat de multa vreme. 

Horoscop 22 mai 2019 Scorpion
Scorpionii sunt nevoiti sa ia decizii. O decizie rapida, fara sa stai prea mult sa te gandesti. Altfel, exista riscul de a pierde o sansa cu care nu te vei mai intalni prea curand. Sfatul astrelor pentru tine este sa citesti printre randuri atunci cand comunici cu alte persoane. Spre sfarsitul zilei, se intrevad clipe romantice. 

Horoscop 22 mai 2019 Sagetator
Sagetatorii se implica intr-un proiect extrem de important si preiau rolul de lider. Accepta acest rol pentru ca esti cel mai potrivit. Si colaboreaza cu ceilalti. Daca vrei sa faci totul de unul singur, nu vei obtine decat o mare durere de cap. Seara, ai grija sa la discutiile purtate cu membrii familiei pentru ca exista riscul aparitiei unor conflicte. Nu jigni si incearca sa te abtii de la comentarii rautacioase.

Horoscop 22 mai 2019 Capricorn
Pentru Capricorn ar fi o idee buna sa incerce sa evite expunerea in public prea mult, deoarece acest lucru poate fi stresant astazi. Faceti tot ce este mai bine pentru a ramane calm, rabdator si productiv in munca voastra. Este posibil sa aveti cateva idei minunate pentru munca, sa descoperiti secretul unuia dintre prietenii dvs. apropiati sau sa puneti capat unui vechi conflict. In general, ziua ta va fi foarte productiva si mai ales pozitiva.

Horoscop 22 mai 2019 Varsator
Varsatorul ar trebui sa apeleze astazi la sfatul unui specialist daca simte unele probleme de sanatate. Mai bine mai devreme, decat mai tarziu. Este foarte probabil ca asteptarea va ajunge sa coste mai mult pe termen lung. De asemenea, cand comunicati cu ceilalti, asigurati-va ca sunteti deschisi si le acordati atentie tuturor. Este posibil ca o gluma sau o referinta facuta dintr-un impuls sa aiba ca rezultat stabilirea unei conexiuni utile care ar putea fi benefica pentru slujba ta.

Horoscop 22 mai 2019 Pesti
Pestii astazi se pot simti putin emotivi si e posibil ca starea ta de spirit sa se schimbe complet fara o cauza reala. Incercati sa nu va faceti griji in legatura cu acest lucru sau sa-i scoateti din sarite pe cei din jurul dvs. Dupa-amiaza, o decizie va poate ajuta sa va schimbati rutina obisnuita si sa vizitati niste prieteni, sa mergeti intr-o mica excursie sau sa planificati o vacanta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img