luni, 18 martie, 2024

Horoscop 22 martie – Situatie delicata in dragoste, pentru unele zodii

Distribuie:

Publicat:

Situatie delicata in dragoste, pentru unele zodii. O marturisire dureroasa a persoanei iubite ar putea aduce clipe de confuzie, in care totul pare ca s-a prabusit. 

Adevarul este ca toti oamenii sunt predispusi la greseli, insa putini au curajul sa recunoasca ce au facut. Doar privind partea plina a paharului se mai poate ajunge la o impacare.

Horoscop 22 martie 2019 Berbec
Berbecii sunt nevoiti sa faca compromisuri in relatia de cuplu. Desi ar fi tentati sa dea toata vina pe actiunile persoanei iubite, adevarul este undeva la mijloc. Si, de obicei, trebuie ca ambii parteneri sa-si recunoasca greselile, pentru ca problema sa fie rezolvata eficient si fara sentimente de frustrare. In plus, recunoasterea vinovatiei le va da nativilor din zodia Berbec senzatia ca au facut lucrul corect, fara a urmari o victorie de orgoliu. Atmosfera va fi mai placuta spre seara, dupa vizita unor prieteni apropiati.

Horoscop 22 martie 2019 Taur
Chiar daca se apropie weekend-ul, Taurii sunt tot cu mintea la serviciu. O situatie nerezolvata cu un coleg dificil ii va pune pe ganduri si nu se vor linisti pana cand nu vor purta o discutie serioasa, fara menajamente. S-ar putea ca aceasta conversatie sa decurga mai bine decat s-ar fi asteptat, iar persoana considerata "inamic" sa dea dovada de o maturitate surprizatoare. Spre seara se anunta o petrecere monstru, moderatia e cuvantul cheie pentru a evita o mahmureala de zile mari.

Horoscop 22 martie 2019 Gemeni
Gemenii renunta la propriile interese pentru a fi alaturi de persoana iubita. E momentul in care se discut problemele relatiei si mai ales ale partenerului. E posibil ca acesta sa vina cu o marturisire dureroasa, legata de o infidelitate, care le va zdruncina universul nativilor din zodia Gemeni. Nu sunt indicate deciziile "la cald", chiar daca lumea pare ca s-a prabusit. Toti oamenii gresesc, putini recunosc. De aici se incepe gasirea unei solutii, daca mai este posibil asa ceva.

Horoscop 22 martie 2019 Rac
Ai grija sa nu iti tradezi prietenii pentru interesele personale. Seara de vineri este ideala pentru a ti-o petrece alaturi de apropiati. Si, cum weekendul bate la usa, ar fi foarte bine sa mai uiti de problemele de la munca si sa-ti reincarci bateriile cu ajutorul unor discutii placute. Actiunile zgomotoase sau care presupun deplasari lungi nu sunt pentru tine la momentul actual.

Horoscop 22 martie 2019 Leu
Se apropie weekendul in care te vor cauta diferite persoane care asteapta sa le oferi un umar pe care sa planga. Insa cum tu esti regele junglei, nu ai timp de asemenea prostii. Din acest motiv ideal ar fi sa cauti compania oamenilor care sa te incarce cu energie pozitiva. Poate este momentul pentru o intoarcere in trecut, eventual sa pui in practica o calatorie care sa te ajute sa-ti amintesti de perioada copilariei.

Horoscop 22 martie 2019 Fecioara
Este momentul pentru o schimbare in viata ta. Poate sa te apuci de un hobby nou sau sa mergi in locuri in care nu ai mai fost. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa-ti neglijezi persoana iubita sau sa-ti pierzi atentia la locul de munca. Este important sa-ti pastrezi atitudinea profesionista in momentul in care socializezi cu cei care se afla in grupul tau de interes.

Horoscop 22 martie 2019 Balanta
Nativii din Balanta sunt sfatuiti, astazi, sa incerce sa vada partea pozitiva a lucrurilor. Este foarte important sa va pastrati optimismul chiar si in cele mai dificile situatii. Exista riscul sa va stricati dispozitia daca veti da curs problemelor din viata voastra si, mai ales, a celor din jurul vostru. Bucurati-va de lucrurile marunte si veti descoperi ca viata voastra este de fapt grozava!

Horoscop 22 martie 2019 Scorpion
Scorpionii vor avea, astazi, o zi minunata. O dispozitie pozitiva si un dram de noroc va va aduce un succes urias. Fie ca este vorba despre locul de munca, fie ca vorbim despre starea emotionala, astazi este momentul perfect pentru a profita de pe urma eforturilor depuse in ultima perioada. Astrele anunta ca pentru voi exista o mare sansa sa incepeti o poveste frumoasa de dragoste cu o persoana pe care o veti intalni intamplator. Credeti in dragoste la prima vedere?

Horoscop 22 martie 2019 Sagetator
Nativii din Sagetator vor simti, astazi, nevoie de o schimbare. Obiectivul vostru va fi indeplinit daca veti continua sa fiti perseverenti. Veti simti o turnura semnificativa in ceea ce priveste locul de munca sau in dragoste. Este foarte important sa va concentrati energia pe proiectele pe termen scurt. Doar asa veti reusi sa obtineti ceea ce va doriti. In acelasi timp, astazi veti reusi sa va schimbati garderoba, masina sau alte obiecte de care aveti mare nevoie.

Horoscop 22 martie 2019 Capricorn
Astazi, Capricornii sunt captivati de lumea necunoscutului. Daca nu ai cunostinte despre tot ce inseamna misticism, nu te grabi sa tragi concluzii bazate pe evenimente care se petrec in jurul tau, accidente ciudate sau suspiciuni exagerate. In schimb, ar trebui sa acorzi mai multa atentie relatiilor cu prietenii. Nu ignora ce spun, asculta cu atentie ce au de spus. Ar fi bine daca ai organiza o petrecere acasa, unde sa-i inviti pe toti cei dragi tie.

Horoscop 22 martie 2019 Varsator
Varsatorii nu au mari motive de ingrijorare. Singurul lucru care poate destabiliza intr-un anume moment al zilei este un sentiment de incertitudine si nemultumire legat de propriul aspect. Crezi despre tine ca ai un anume defect, iar asta iti provoaca o stare de agitatie. De asemenea, ai putea fi deranjat de cineva care iti aduce tot felul de critici. Uita de ele, stai mai mult langa cei dragi si dedica mai mult timp activitatilor care iti provoaca placere. 

Horoscop 22 martie 2019 Pesti
Pestii decid daca se rup de vicii. Ai putea sa te implici in chestiuni care sa te responsabilizeze mai mult. Evita persoanele care au multe slabiciuni si defecte. Dupa-amiaza cresc sansele de a te intalni cu o persoana interesanta. De asemenea, reusesti o tranzactie care iti va ingrosa portofelul. Nu te grabi sa dai iama prin magazine, ai face bine sa fii mai retinut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img