marți, 19 martie, 2024

Horoscop 23 octombrie – Zi decisiva pentru Capricorni

Distribuie:

Publicat:

Berbec – Horoscop 23 octombrie 2018
Ai asteptat aceasta zi ca sa faci o mare schimbare de directie in planurile tale. Aveai de multa vreme gandul acesta sa pornesti pe o alta cale (alta profesie, alt loc de munca, alt proiect, alta relatie), dar nu mai venea odata momentul potrivit, dar azi consideri ca e perfect sa-i dai startul!

Momentan, nu prea stii incotro mergi, stii doar ca vrei altceva, dar, desi esti nesigur inca pe ceea ce te asteapta la capat, ai convingerea ca ai facut o alegere buna si foarte curand se vor vedea si urmarile! Daca ai decis schimbarea, tine-te de ea pana la capat, nu te opri la primele hopuri, pentru ca vor aparea si acestea!

Taur Horoscop 23 octombrie 2018
Chiar daca unele lucruri nu evolueaza exact asa cum ai planificat, merita sa mai faci si unele sacrificii, din cand in cand, pentru a le mai da cate un impuls pozitiv inainte.

Nu te crampona de o singura directie, nu te incapatana sa urmezi o cale neaparat asa cum ai stabilit initial, ci mai accepta, pe parcurs, si alte idei, pentru ca ele pot fi solutii de compromis benefice situatiei de fata.

Daca te-ai tine de o singura idee, spunand ca aceea e cea mai buna, ai putea bate mult timp pasul pe loc, or progresul se naste si din acceptarea altor pareri, chiar daca nu esti intru totul de acord cu ele. Asculta deci sfaturi, chiar daca nu-ti convin pe de-a-ntregul.

Gemeni Horoscop 23 octombrie 2018
Orice lucru minunat are la baza un sacrificiu, si merita sa faci si tu astfel de gesturi ca sa poti duce mai departe ce ai inceput. Azi traiesti, la nivel personal, ceva din balada mesterului Manole, pentru ca sacrifici ceva pentru visul tau cel mare.

Nu te gandi la ce renunti sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obtine la capatul acestor eforturi.

Merita, deci nu mai analiza tributul ce se cere platit, pentru ca recompensa pe care o vei obtine la final e un puternic sentiment de satisfactie, de implinire, care contrabalanseaza perfect toate aceste emotii negative trecatoare. Nu conteaza suferinta de acum fata de bucuria de la capat!

Rac Horoscop 23 octombrie 2018
Esti plin de solicitudine si te arati dispus sa cooperezi in orice plan, chiar si in acelea in care nu esti pe deplin de acord cu ideile vehiculate.

Esti persoana cea mai constienta de importanta dialogului pasnic pentru a redresa situatia de fata, tocmai de aceea esti tu primul care cedeaza in cazul in care atmosfera devine apasatoare.

Ce rost sa o tii doar pe a ta, cand se poate discuta si altfel? Ideile pe care le propui sunt menite sa aduca totul la normal, dar prezinta-le calm.

Leu Horoscop 23 octombrie 2018
Esti la o rascruce de drumuri si ai doua cai diferite de mers, dar desi ambele au multe de oferit, tu ai atractie doar spre una din ele.

Nu te lasa insa atras de prima varianta, ar fi bine sa cunosti ceva si din a doua directie pe care o ai la dispozitie, ca nu cumva sa alegi ceva si mai apoi sa descoperi ca ar fi fost mai buna a doua varianta.

Nu te arunca la primul impuls, mai amana un pic decizia si pune in balanta cele doua propuneri ca sa fii sigur ca ai ales corect.

Fecioara Horoscop 23 octombrie 2018
Esti mai sigur pe tine datorita roadelor concrete la care ajungi azi. Cand vezi ca eforturile tale au si o urmare materiala, fie ca e vorba de bani,fie de un tel atins, esti mai motivat si tragi tare.

Primesti o suma de bani pe care ai planificat-o deja pentru o serie de plati administrative si gospodaresti care nu mai sufera amanare, ca atare vei plati lumina sau chiria, orice alta factura care isi asteapta randul si pe care nu o mai poti amana. Te vei simti mai bine dupa ce o vei aduce la zi.

Balanta Horoscop 23 octombrie 2018
Nu ajunge doar sa vrei un anumit lucru, ci sa participi efectiv la constructia acelui detaliu la care visezi! Detii toate instrumentele pentru a pune in practica marile tale vise, ele sunt scopuri posibile si ajunge doar sa dai startul unei actiuni care va duce repede si eficient spre concretizarea acelui lucru.

Poti inventa un scenariu detaliat care sa te duca la implinirea visului tau, dar nu uita care e cheia succesului in aceasta situatie: teoria e perfecta, te ajuta sa creezi ca un artist o reala capodopera, dar conteaza sa pui umarul efectiv la aceasta constructie, sa te implici, sa investesti energie si timp si totul va prinde viata chiar sub mainile tale!

Scorpion Horoscop 23 octombrie 2018
Nu insista sa duci mai departe un plan daca vezi ca toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine sa iei o pauza, sa te detasezi de toate si sa nu te mai gandesti la acel proiect ce s-a impotmolit. E semn ca ai consuma inutil timp si energie, fara a ajunge la ce ti-ai propus, ca atare uita de el pentru o vreme.

Dupa o perioada de ragaz, s-ar putea sa vezi lucrurile cu totul altfel si sa inceapa sa apara si solutiile, dar acum nimic nu se mai misca. Profita de pauza pentru a te relaxa si a te gandi la altceva; abandoneaza acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioada! Il vei continua altadata.

Sagetator Horoscop 23 octombrie 2018
Ai ocazia de a povesti de un succes din trecut care sta la baza reusitei tale de astazi. Mai sunt inca persoane care n-au auzit de unde provii, ce ai facut in trecut, cu ce te-ai laudat in anii anteriori, deci scoate-ti palmaresul de la naftalina si spune singur care iti sunt realizarile mai vechi.

Daca tu nu spui, cine s-o faca? Lasa modestia la o parte si spune celor dispusi sa asculte prin ce etape ai trecut pana ai ajuns aici. Poti fi un exemplu si pentru altii care inca mai vaslesc din greu sa te ajunga!

Capricorn Horoscop 23 octombrie 2018
Trebuie sa ai curaj sa visezi mai mult! Acesta e sfatul astrelor, pentru ca din acest gest minunat de a sta sa cladesti castele in mintea ta se vor naste intr-o zi cele mai frumoase evenimente ale vietii tale.

Stai azi pentru cateva clipe si gandeste-te la marile tale dorinte. Nu le concluziona cu nu se poate ci imediat ce ai gandit ceva, dupa ce ai transmis visul inspre univers, investeste-l cu incredere, spune un da ferm, aratand prin aceasta ca esti pregatit sa si primesti ceea ce tocmai ai transmis universului ca iti doresti.

Vei primi, fara doar si poate, totul e sa vrei, sa astepti si apoi sa primesti cu deschidere ceea ce urmeaza sa se concretizeze. E doar o chestiune de timp pana ce visul tau devine realitate.

Varsator Horoscop 23 octombrie 2018
Mare atentie la viata de cuplu, pentru ca se infiltreaza o mica minciuna intre parteneri. Iubirea declarata azi contine un neadevar care, intr-o zi, isi va arata adevarata fata si poate lasa urme neplacute in inima unuia din voi.

Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, si nu apela la vorbe dulci, amagitoare, daca nu crezi in ele, si nici nu pica in plasa celui care iti promite azi luna de pe cer, pentru ca nimeni nu se va tine de cuvant.

Priveste iubirea rational, nu prin prisma emotiilor, care pot fi usor pacalite de armele de seductie false.

Pesti Horoscop 23 octombrie 2018
Pleci la drum cu un sentiment neplacut, de parca nu e o calatorie pe care doreai s-o faci sau nu te indrepti spre o destinatie draga tie. O consideri o obligatie, doar ca sa-i faci altuia pe plac, si ramai cu sentimentul ca, in acelasi timp, ai fi avut atatea alte lucruri mai interesante de facut.

Tocmai pentru ca pleci fara nicio tragere de inima, nimic nu-ti convine, toate te irita, toate par sa mearga pe dos, incat te intorci acasa un pachet de nervi, complet nemultumit de felul cum s-au desfasurat etapele calatoriei. Daca ai putea amana pe altadata, ai fi mult mai fericit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img