sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop 25 aprilie – Planuri de viitor, poveste de dragoste si o decizie radicala

Distribuie:

Publicat:

O zi cu multe surprize frumoase pentru nativi. Astrologii prevad bucurii in dragoste si succes in afaceri pentru aproape toate zodiile. 

Aveti grija la persoanele care pretind a fi de incredere, fiti mereu cu ochii in patru si nu uitati: destinul e in mainile voastre!

Horoscop 25 aprilie 2019 Berbec
O zi dedicata castigurilor financiare pentru Berbeci. Mai mult ca sigur, daca ati lucrat in ultima vreme la un anumit proiect, veti avea ocazia sa iesiti in evidenta la serviciu. Daca toate lucrurile merg conform planului, iar creatia voastra va fi finalizata cu succes, superiorii isi vor arata aprecierea. Va poate paste un bonus major. Fiti totusi cu bagare de seama, nu toti colegii sunt de incredere, iar obstacolele sunt la tot pasul. 

Horoscop 25 aprilie 2019 Taur
Nativii Taur vor experimenta bucurii in familie chiar inaintea sarbatorii de Paste. S-ar putea ca cineva drag sa va dea o veste colosala (logodna, nunta) sau poata familia voastra se va mari cu un nou membru. In orice caz vestile sunt extraordinare si va veti simti in al noualea cer, indiferent de graduld e rudenie dintre voi. Si in dragoste lucrurile merg bine, astrologii intrevad o noua poveste de dragoste. 

Horoscop 25 aprilie 2019 Gemeni
Cei aflati sub acest semn zodiacal sunt sfatuiti de astrologi sa inceapa un nou hobby. Daca aveti o anumita pasiune este pacat sa nu profitati si sa o fructificati. Aveti sansa de a da lovitura din punct de vedere profesional. Foarte probabil talentele voastre va pot aduce succesul garantat. Daca aveti nevoie de ajutor nu va sfiiti sa cereti sfaturi celor apropiati. 

Horoscop 25 aprilie 2019 Rac
Nativii Rac au ocazia de a face o schimbare in viata lor. Cel mai probabil este vorba de o schimbare de suprafata (vestimentatie, par). Este un lucru bun sa va oferiti o noua aparitie, iar cei cunoscuti categoric vor observa cat de bine va sta. Veti obtine mai multa incredere in sine si in fortele proprii. Mergeti insa la un specialist daca doriti sa va schimbati frizura. Impreuna veti gasi cea mai potrivita tunsoare pentru voi. 

Horoscop 25 aprilie 2019 Leu
Nativii din zodia Leu se vor umple de bani, astazi, daca vor reusi sa faca un compromis in ceea ce priveste modul de lucru la locul de munca. In realitate, totul nu este decat un test peste care puteti trece fara probleme daca stati cateva minute in liniste pentru a analiza actiunile si consecintele. Daca veti trece testul, ati putea fi promovati sau ati putea primi o marire de salariu. Acest lucru va va schimba complet viata si veti putea face noi planuri de viitor.

Horoscop 25 aprilie 2019 Fecioara
Fericirea bate la usa, astazi, pentru Fecioare! Nu va indoiti de voi si incercati sa priviti partea plina a paharului. Acestea sunt sfaturile pe care astrele vi le ofera, astazi, pentru a putea atinge fericirea. Pentru nativii singuri exista o sansa foarte mare de a intalni o persoana, cu care ati mai fost in trecut, iar focul pasiunii sa se reaprinda. Pentru cei care sunt deja intr-o relatie, o surpriza sau un cadou neasteptat va duce relatia la un nou nivel.

Horoscop 25 aprilie 2019 Balanta
Nativii din Balanta vor trece, astazi, printr-un hop al vietii. O persoana in care aveati incredere oarba si alaturi de care ati facut numeroase lucruri frumoase de-a lungul anilor, va va trada increderea. Acum este momentul sa luati o decizie radicala si sa incepeti un nou capitol al vietii. Nu trebuie sa continuati sa traiti in trecut, ci sa priviti mult mai atent catre viitor. Este tot ceea ce conteaza pentru voi!

Horoscop 25 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii vor avea parte, astazi, de aventura vietii lor. Din dorinta de a va imbogati rapid, exista posibilitatea sa uitati de lege sau moralitate. Fiti foarte atenti si nu va lasati atrasi intr-o zona in care nu vreti sa fiti. Tot astazi v-ati putea intalni jumatatea. Dupa o lunga perioada de tatonare, in sfarsit veti purta prima discutie, iar totul se va transforma intr-un flirt cu scantei. Un nou episod din viata voastra este pe cale sa inceapa!

Horoscop 25 aprilie 2019 Sagetator
Pentru multi Sagetatori, timpul va trece foarte repede astazi. Pot aparea tot felul de probleme care implica atat viata de familie, cat si profesia. Cei care conduc o afacere vor trebui sa lupte impotriva atacurilor concurentilor. Un soi de rivalitate apare si in viata personala. Cineva incearca sa darame fericirea familiei, iar cea mai buna arma este atentia si grija pentru cealalta jumatate.

Horoscop 25 aprilie 2019 Capricorn
Capricornii pot fi nemultumiti de cum va decurge ziua de joi. Problemele isi fac aparitia mai ales in zona profesionala. Este posibil ca, din cauza unui accident, un proiect sa nu fie dus la bun sfarsit, desi a consumat deja mult timp, efort si nervi. Vei gasi sprijin din partea celor dragi, in special de la parinti sau de la sot / sotie. O sesiune de Yoga te va ajuta, de asemenea, sa scapi de supraincarcarea emotionala.

Horoscop 25 aprilie 2019 Varsator
Unii Varsatori, in 25 aprilie, vor trebui sa raspunda la o intrebare dificila. Este posibil ca aceasta sa fie legata de job sau viata personala. Cand luati aceasta decizie, bazeaza-te pe intuitie si nu uita sa tii cont de bunul simt. Seara este recomandat sa stai departe de agitatie. Excursii mici in locuri pitoresti sau plimbari in compania unui prieten drag sunt binevenite.

Horoscop 25 aprilie 2019 Pesti
Pentru Pesti, aceasta zi poate fi inceputul unei noi etape in viata. Este posibil sa fii nevoit sa  decizi in privita schimbarii radicale a ocupatiei, sa cauti un loc de munca unde sa obtii mai multi bani. Este foarte importanta siguranta ta financiara. Cauta o noua sursa de energie si, de asemenea, sprijinul altora. Evita achizitiile costisitoare si noi imprumuturi. Seara, s-ar putea sa ai un conflict cu o ruda apropiata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img