vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP 26 IULIE 2017: Surprize URIASE pentru una dintre zodii! Tu stii care?

Distribuie:

Publicat:

HOROSCOP URANIA 26 IULIE 2017: Opozitia dintre planeta Neptun si Luna favorizeaza romantismul si sensibilitatea, dar poate induce confuzie in gandire si o diminuare a simtului practic. Azi este recomandabil sa ne ocupam mai mult de chestiunile sufletesti decat de cele materiale, iar deciziile importante ar trebui amanate.

HOROSCOP URANIA 26 IULIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Chiar si in iubire e nevoie de ratiune, ca atare tu vei fi azi capul cel limpede care va lua decizii bune pentru amandoi. Daca partenerul traieste intr-o lume visatoare, cu fluturasi si ingerasi, indragostit lulea, revino tu un pic cu picioarele pe pamant si priveste lucrurile asa cum sunt, fara a le idealiza si a le vedea mai frumoase decat sunt! Daca amandoi ati fi la fel de orbiti de amor, ati putea scapa din vedere unele detalii importante care, mai devreme sau mai tarziu, va vor cere mai multa atentie. Tu esti cel care analizeaza azi lucrurile la rece, asezand mintea inaintea inimii, si bine faci!

HOROSCOP URANIA 26 IULIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Mare grija la deciziile financiare ale acestei zile, deoarece contin o mare doza de risc. Daca nu te opresti la timp, daca nu faci calcule cu multa prudenta pe cateva zile de acum inainte, ai putea investi o suma cam mare intr-o directie complet nerentabila. Cand iti vei da seama, ar putea fi prea tarziu, dar pentru ca apar suficiente avertismente inainte de a face greseala, ar fi bine sa tii cont de ele! Cineva iti spune ca nu e bine sa cheltuiesti acum ori pentru ca poate aparea mai apoi o oferta mult mai buna, ori pentru ca iti demonstreaza prin dovezi ca nu faci altceva decat sa arunci si altadata banii pe fereastra.

HOROSCOP URANIA 26 IULIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru ca in trecut ai mai avut loc un moment similar celui de acum, iti cam lipseste curajul sa mai incerci o data, ca nu cumva sa repeti aceeasi greseala de odinioara. In loc sa te temi sa actionezi, ar trebui sa arati ca ai invatat ceva din lectia de atunci si ca acum stii sa gestionezi mult mai bine problema. Nu teama e atitudinea cea mai potrivita in aceasta situatie, ci intelepciunea, semn ca ti-ai asumat erorile trecutului si stii mult mai bine cum sa actionezi. Ti se ofera o a doua sansa spre succes, dar trebuie sa ai curajul sa incerci!

HOROSCOP URANIA 26 IULIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu obtii rezultatele pe care le-ai dorit, desi ai investit tot ce ai avut mai bun in tine pentru a ajunge la un rezultat visat, dar se pare ca nu a prea meritat efortul. Nu renunta inca, poate se mai schimba ceva, poate nu ai participat pe de-a-ntregul, ci s-ar fi cerut o implicare totala, poate mai apar unele aspecte pe parcurs care sa deturneze actiunea intr-o directie pozitiva, dar daca ti-ai pierdut interesul si motivatia catre acel scop, e si normal sa bati incet-incet in retragere. Multumeste-te deocamdata cu mai putin, mergand mai departe cu rabdare, pentru ca e nevoie si de unele sacrificii pana ajungi la capat.

HOROSCOP URANIA 26 IULIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Daca tu esti prins intr-un punct mort si simti ca nimic nu se mai misca, asculta de cineva impartial de pe margine care are pentru tine cel mai eficient stimulent. Chiar daca tu, pe moment, esti gata sa abandonezi orice lupta si sa spui ca nimic nu se mai poate face, vei vedea, prin exemplu oferit de tovarasul tau mult mai energic, ce multe solutii mai exista totusi!. Asculta-l, urmeaza-l, molipseste-te de la el, si vei vedea ca ceea ce considerai ca este un esec sau un capat de drum, e de fapt cea mai incitanta provocare pentru a demonstra ce resurse fantastice de ambitie poti avea, dar ele nu ies la iveala decat atunci cand iti este mai greu!

HOROSCOP URANIA 26 IULIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Daca acasa nu te simti in largul tau, iesi din mediul tau stramt si mergi oriunde vezi cu ochii. Ai nevoie de o schimbare de decor si de atmosfera, pentru ca propriul tau mediu intim nu te prea incanta. Ori planeaza acolo un aer obositor, apasator, din cauza unor probleme de familie, ori te incearca o problema de sanatate pe care o poti contracara mai bine afara, la aer curat. Daca nimeresti intr-un loc cu oameni veseli, cu tonus ridicat, te vor molipsi si pe tine de buna dispozitie, dar fa un efort sa nu-i incarci tu pe ei cu necazurile tale. Efectul lor asupra ta va fi vizibil imediat, ca atare primeste energia lor pozitiva cu inima deschisa!

HOROSCOP URANIA 26 IULIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Fii pregatit pentru tot felul de piedici daca ai azi de rezolvat probleme de natura oficiala. Birocratia se va dovedi a fi cel mai frustrant obstacol al planurilor tale, pentru ca, la orice usa bati, mereu se va gasi cineva care sa te intoarca din drum pentru un document lipsa la dosar. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si calm daca intri in contact cu reprezentantii statului, pentru ca ori nu-i gasesti in toane bune, ori arunca pe umerii tai tot felul de obligatii, de parca nu ai avea nici un drept. Probabil nu rezolvi nimic din ce ti-ai propus azi, ci mai trebuie sa vii si maine.

HOROSCOP URANIA 26 IULIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Daca vezi ca planul inceput mai demult a ajuns intr-un punct critic, ar fi bine sa te gandesti la o alta directie, semn ca cea in care mergeai inainte nu a fost cea mai buna alegere. E bine sa ai intotdeauna la dispozitie un plan de rezerva, pentru a nu fi obligat sa continui un drum doar din lipsa de alternative. Sigur ai tu o alta idee in minte care ar merita incercata, totul e sa nu te lasi coplesit de nivelul la care s-a ajuns, care sa nu-ti permita sa faci doua lucruri simultan. Dupa o vreme, mergand cu ambele cai in paralel, te vei putea rupe de prima varianta, concentrat pe cea de a doua in totalitate.

HOROSCOP URANIA 26 IULIE 2017 Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Pune-ti creativitatea fara margini la treaba, pentru ca ar iesi de aici succese demne de lauda. Tu ai mereu iei noi, originale, indraznete, care se cer transpuse in practica. Nu trebuie sa nu le pastrezi doar la nivel teoretic, ci fa un pas in fata si asuma-ti orice gen de sarcina in care poti sa-ti valorifici talentele cu care esti din belsug inzestrat. Fie ca e vorba de domenii artistice in care poti avea acum rezultate notabile, fie ca e vorba de capacitatea ta de a te pune mai bine in valoare prin calitatile tale in plan comunicational si relational, tu esti cel care iese azi in evidenta prin ceva special ce te ajuta sa obtii laude bine meritate.

HOROSCOP URANIA 26 IULIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Tu te simti blocat intr-un impas major si, din cauza pesimismului, nu vezi nicio iesire. Cand tu esti impovarat de griji si ganduri negative, cauta ajutor din afara, deoarece ai alaturi de tine un grup de suport care poate contribui salvator pentru a te ajuta sa depasesti impasul. Nu numai ca iti ridica moralul, ci pun si umarul la problema ta, venind cu solutii practice de a rezolva totul mai repede. Totul e sa nu incepi tu sa-i respingi, sa le pui la indoiala intentiile, pentru ca ei nu ascund nimic in spatele amabilitatii lor. Chiar vor sa te ajute, dar nu cumva cel negativist esti tu?

HOROSCOP URANIA 26 IULIE 2017 Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Tu esti un curajos din fire, vrei sa iesi in evidenta, dar azi o voce interioara iti spune sa ramai in banca ta, sa nu iesi prea mult in evidenta, ca nu cumva ceea ce te-ar impinge in fata sa fie un acces de orgoliu si personalitate. Nimeni nu te poate opri cand ai ceva de spus si de aratat, asa e, dar de data aceasta nu esti foarte sigur pe ceea ce vrei sa spui, deci mai bine ai mai astepta, ai mai aduna informatie. Asteapta momentul potrivit, ca atare toate piedicile marunte care te tin astazi pe loc au un rost, pentru ca te opresc la timp inainte de a spune cine stie ce lucru pe care sa-l regreti mai tarziu. Fii tu insuti, dar cu un dram de modestie!

HOROSCOP URANIA 26 IULIE 2017 Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nu exagera cu pretentiile si cu autoritatea, pentru ca unii s-ar putea sa spuna ca ai depasit limitele. E bine sa ridici stacheta sus, dar unii nu au cum sa ajunga nici la jumatate din ceea ce ceri tu si ori ii faci pe ei sa se simta prost, ori tu aluneci spre o zona depresiva generalizand ca oamenii sunt mult sub asteptarile tale. Fii tu mai modest si priveste oamenii asa cum sunt, fara sa ceri de la ei imposibilul. Pune-te in pielea lor si vezi daca tu ai putea corespunde standardelor impuse de tine. Descoperi chiar tu ca, in unele situatii, ai depasit cu mult ceea ce omeneste e posibil. Pentru tine e motiv de evolutie, pentru altii e motiv de abandon.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img