joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP 28 August: Rac – Evitati discutiile in contradictoriu cu cei din jur

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Dimineata va lipseste simtul practic si va irositi energia. Colegii va inteleg si incearca sa va ajute. Va recomandam sa fiti prudent. Nu refuzati ajutorul celor din jur!

Taur
Vi se modifica programul pe neasteptate, dar schimbarile sunt de bun augur. Aveti sansa sa faceti cunostinta cu o persoana cu experienta, care va ajuta intr-o afacere. Va sfatuim sa nu luati hotarari la nervi. Evitati speculatiile financiare!

Gemeni
Va recomandam sa nu incepeti activitati noi astazi, pentru ca puteti sa va loviti de obstacole neprevazute. De dimineata s-ar putea sa va incurce planurile cateva drumuri scurte, pe care nu le puteti evita. Amanati activitatile dificile, care necesita o concentrare intensa!

Rac
De dimineata sunteti hipersensibil si agitat, nu va simtiti in apele dumneavoastra. Va recomandam sa nu luati decizii importante, pentru ca nu aveti un contact prea bun cu realitatea. Evitati discutiile in contradictoriu cu cei din jur!

Leu
S-ar putea ca in prima parte a zilei sa aveti mici probleme in camin. Va recomandam sa le tratati cu calm. Un gest tandru sau o vorba buna va pot ajuta sa evitati o cearta. Financiar nu stati prea bine, dar fiti optimist! Banii vor aparea cand veti avea nevoie.

Fecioara
Dimineata sunteti obosit si confuz, cu un simt practic scazut. Evitati sa luati decizii importante! Va sfatuim sa va odihniti mai mult si sa va limitati la activitati de rutina.

Balanta
Zi favorabila intalnirilor cu prietenii si cu persoana iubita. Dupa-amiaza, s-ar putea sa primiti o suma importanta de bani de la o persoana mai in varsta din familie. Sunt sanse sa vi se propuna o colaborare, dar va sfatuim sa nu va pripiti. Nu este exclus sa aveti probleme din cauza unei femei impulsive.

Scorpion
Aveti tendinta sa fiti idealist si sa credeti ca puteti rezolva totul, foarte usor. Fiti mai realist, ca sa nu aveti surprize neplacute! Va sfatuim sa aveti grija ce spuneti, pentru ca riscati sa jigniti o persoana draga. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere!

Sagetator
S-ar putea sa fiti dezamagit, pentru ca o intalnire de afaceri nu decurge cum ati fi vrut. Nu este o zi prea buna pentru afaceri, dar puteti petrece clipe placute alaturi de persoana iubita. Va recomandam sa va odihiti.

Capricorn
Desi aveti multa treaba, ar fi bine sa mai reduceti ritmul in care munciti. In prima parte a zilei, sunteti tentat sa cheltuiti cam mult. Incercati sa fiti mai prudent! Faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care poate intra in viata dumneavoastra sentimentala.

Varsator
Va recomandam sa nu incepeti activitati noi, pentru ca aveti tendinta sa va grabiti. Astazi sunteti cu capul in nori si riscati sa neglijati problemele importante. Ar fi bine sa va faceti o lista de prioritati. Incercati sa va organizati cat mai bine timpul!

Pesti
Desi cei din jur nu prea va apreciaza ideile la adevarata lor valoare, nu este cazul sa va indispuneti. Va recomandam sa nu semnati documente oficiale si sa nu incepeti afaceri. Puteti avea mari satisfactii pe plan sentimental si in relatiile cu persoane pe care le-ati ignorat pana acum.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img