vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP 3 AUGUST: Surpriza MARE pentru Lei!

Distribuie:

Publicat:

O sa vrem cu tot dinadinsul sa ne adjudecam lucrurile pentru care am muncit si o sa facem tot posibilul sa depunem toate eforturile in acest sens.

Vibratia zilei este 3 si o sa comunicam clar si raspicat cu cei cu care vrem sa ne intelegem.

LEU: O definitivare, vi se aproba un transfer, o plecare in vacanta, o achizitie, fie ea si in rate, si o sa scapati de niste griji, de nemultumiri.

FECIOARA: E momentul sa va-ngrijiti de sanatate, sa va si odihniti, sa nu mai amanati concediul sau sa faceti numai treaba pe-acasa in zilele libere, sa va si relaxati.

BALANTA: Sunt lucruri pe care v-ati promis mai demult ca le rezolvati si n-ati facut-o, acum insa vi se ofera o noua oportunitate sa-ncheiati cu brio niste situatii.

SCORPION: Poate faceti un bilant financiar, achitati rate, facturi ca sa nu se-adune restante dupa venirea din concediu, sa fiti cu cheltuielile la zi.

SAGETATOR: Noutati care sa va tina in priza, sa v-ajute sa va orientati si mai bine in sfera profesionala, sa faceti performanta, c-asa sunteti obisnuiti.

CAPRICORN: Poate gasiti bilete mai ieftine in strainatate, sa stati cateva zile la relas, sa respirati alt aer si sa va-ntoarceti refacuti, numa buni de treaba.

VARSATOR: O sa perfectati o situatie contractuala si sa va asigurati un venit constant, sa nu ramaneti descoperiti dupa ce se termina concediul si, evident, banii.

PESTI: Se poate sa investiti niste bani in reparatia casei, a masinii, sunt lucruri pe care le-ati planuit in primavara si de care va puteti ocupa in perioada asta.

BERBEC: Puteti intalni pe cineva care sa va faca fericiti si sa va si casatoriti, daca nu in toamna asta, poate la anul, ca sa legalizati relatia.

TAUR: Ar trebui s-o duceti mai bine cu banii, sa mai dati de o sursa de venit ca sa le asigurati alor vostri tot ce au nevoie, sa va mearga si mai bine in familie.

GEMENI: Se poate sa nimeriti o conjunctura favorabila angajarii altundeva si sa nu ratati o astfel de oportunitate care v-ar aduce un plus de vizibilitate.

RAC: Poate organizati cateva iesiri prin imprejurimi, daca bugetul nu va permite si va duceti mai departe, in tara, in strainatate, sa va recreati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img