joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE: Veste PROASTA pentru Balante!

Distribuie:

Publicat:

Fecioara

Iti consolidezi pozitia din grupul de prieteni. Faci ceva deosebit pentru amicii tai si acestia vor vedea in tine un lider. Urmeaza sa iei parte la un eveniment important pentru familia ta si mai ales pentru tine si partenerul de viata.

Balanta

Nu este o zi potrivita sa fii recalcitrant, pentru ca poti pierde prietenia cuiva, care poate renunta sa te mai asculte. O simpla virgula pusa unde nu trebuie iti poate afecta programul, asa ca fii foarte atent.

Scorpion

Ai o lista lunga cu lucruri de facut in perioada urmatoare. Comunici extraordinar de bine cu oameni pe care abia ii cunosti. Si o sa afli multe lucruri interesante despre tine.

Sagetator

Te contrazici cu o persoana si exagerezi. Refuzi sa ii asculti argumentele. Ofera-i o sansa si poate o sa ii dai dreptate pana la urma.

Capricorn

Ai o multime de idei. Esti entuziasmat si abia astepti sa ajungi acasa pentru a le pune in aplicare. Totul va iesi mai bine decat sperai.

Varsator

Fii foarte atent cu facturile. Amani plata si s-ar putea sa ajungi intr-o situatie neplacuta. Seara o sa primesti musafiri si vor fi oameni pe care ii placi.

Pesti

Nu iti pune la indoiala instinctul si ai incredere in acesta. Ai foarte multa energie si putini sunt cei care pot tine ritmul cu tine. O sa te distrezi alaturi de cativa prieteni dragi.

Berbec

Invata mai multe despre lucrurile care te intereseaza si fa-ti programul in functie de acestea. Indreapta-ti atentia si catre activitati intelectuale.

Taur

Daca cunosti oameni acum, ai grija, pentru ca unii nu sunt ceea ce par la prima vedere. Unii pot avea interese ascunse si te-ar putea influenta intr-un mod care nu o sa iti faca bine.

Gemeni

Esti pus intr-o situatie in care trebuie sa alegi intre adevar si minciuna. Stii ce trebuie sa faci si o vei face pana la urma, dar vei avea momente lungi in care vei aseza in balanta numeroase idei si variante.

Rac

Nu reusesti sa termini ceva la timp si te enervezi pe tine, dar pana la urma o sa primesti o mana de ajutor de unde te astepti mai putin si vei finaliza totul. O sa inveti cat de important este sa ai pe cine sa te bazezi.

Leu

Este o perioada intensa din care o sa inveti multe si care vine cu situatii pe care e bine sa le accepti cu inima deschisa. Ridica-te de pe scaun si fa o plimbare la amiaza.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img