marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop 6 august 2017. Berbecii se simt extrem de obosiți și vor să încheie o etapă importantă din viața lor.

Distribuie:

Publicat:

Berbec

 

 

Esti si obosit, dar si ceva mai comod, incat nu ai chef azi de nimic care te-ar putea solicita cat de putin. Vrei sa fii lasat in pace sa dormi mai mult, sa citesti, sa lenevesti la tine acasa. Probabil esti extenuat dupa o perioada foarte incarcata si numai alte activitati obositoare ti-ar mai lipsi acum, ca atare vei spune absent la orice provocare, la orice actiune in care te invita ceilalti, la plimbari. Somn de voie, iti spui, sau activitate sedentara in confortul tau casnic, rasfatandu-ti simturile cu lucruri dulci, placute, relaxante. Aveai si tu nevoie de acest repaus total in care sa te apleci asupra dorintelor tale!

 

 

Taur

 

 

Bucura-te din plin de nivelul la care ai ajuns, priveste numai jumatatea plina a paharului pentru ca sigur ai realizat multe din ce ti-ai propus si ai cu ce te lauda. Lasa modestia la o parte, nu are rost sa imbraci o haina smerita care nu ti se potriveste, cand tu ai atatea lucruri minunate cu care te poti prezenta lumii cu cea mai stralucitoare atitudine de invingator. Ai un mare motiv de satisfactie, ori un succes recent, ori un an plin de reusite care te face sa extragi acum o concluzie pozitiva despre tot ce ai realizat, ca atare nu o face pe modestul, asteptand sa te laude altii, ci vorbeste singur de motivele tale majore de satisfactie.

 

Gemeni

 

 

Chiar daca simti ca nu ai obtinut chiar ceea ce doreai, nu renunta sa speri! Nu cumva ti-ai pierdut curajul sa ceri mai mult de la tine, de la oameni, de la viata? Invata sa ceri ca sa primesti, pentru ca nu sta intotdeauna doar in puterile tale sa ajungi acolo unde doresti. O rugaciune trimisa spre cer, in felul cel mai confortabil tie, face enorm, de parca ai fi acum in conexiune directa cu cei care iti pot tie indeplini dorinta, deci nu te sfii sa chemi in ajutorul tau toate fortele universului. Poti primi mai mult decat ai putea crede, deci incepe sa-ti creezi cu gandul si cu inima lumea pe care ti-o doresti. Crede cu tarie ca dorinta ta se va materializa si asteapta sa devina realitate.

 

 

Rac

 

 

Nu te simti prea bine intr-un mediu cu care nu reusesti sa gasesti nici un punct comun, te simti exclus, dat la o parte, nu te poti integra, desi tu nu ai astfel de probleme. Poate ai impresia ca ceilalti te privesc ca pe un intrus, ca nu gasesti subiecte de conversatie care sa le fie lor pe plac, si referi doar sa faci act de prezenta, fara sa te implici cumva in activitatile de grup. Asteapta sa-i cunosti mai bine sau sa te cunoasca ei pe tine mai bine, pentru ca prima impresie, de acum, nu e dintre cele mai bune. Resimti tensiune ostilitate, competitie care nu-ti ofera nicio placere sa te apropii.

Leu

 

 

Esti un indragostit fara margini si, cand iubesti, e normal sa vezi in jur doar lucruri frumoase, optimiste, vesele. Te joci de-a iubirea, te lasi coplesit de gesturi de afectiune, te porti ca un rasfatat, pentru ca stii ca cineva alaturi de tine are atatea sa-ti ofere neconditionat. Dedica aceasta zi acelor lucruri care te fac fericit, care iti incarca inima de fericire deplina. Copiii sunt si ei in centrul atentiei si te apleci asupra lor ca si cum ai fi unul de-al lor. Uiti de varsta pe care o ai si te joci, razi, glumesti exact ca cei de-o schioapa, lasand copilul interior sa se manifeste in voie.

 

 

Fecioară

 

 

Daca te simti blocat intr-un punct sensibil din care nu mai vezi nicio iesire, bazeaza-te pe cei care iti sunt alaturi. Posibil sa ai in preajma pe cineva care a trecut candva prin ceva similar situatiei de fata si te-ar putea sfatui foarte bine, ba chiar te-ar putea acompania pe drumul tau spre rezolvarea problemei, tocmai pentru ca te intelege foarte bine prin ce treci. Te poti lasa intru totul in mainile lui, mergi pe calea pe care ti-o arata, pentru ca numai cineva care a trecut prin astfel de momente stie sa-ti ofere cele mai utile indrumari. Chiar daca momentan te simti blocat in impas, ai incredere totala in cel de langa tine!

 

 

Balanță

 

 

Ai facut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat in jurul unui scop comun, dar nimic nu e vesnic. Nici prieteniile nu dureaza o viata, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea sa te retragi din acest mediu si sa-ti cauti alt sens. Priveste inapoi, la perioada in care ai fost parte din acest grup, cu deplina recunostinta, pentru ca ai invatat multe de la acei oameni care ti-au tinut companie o vreme. A fost un schimb reciproc de idei, de opinii,d e energii, de sprijin, dar acum e timpul sa pleci. Grupul se destrama si numai de voi depinde ce amintire va veti purta unii altora de acum inainte.

 

 

Scorpion

 

 

Indiferent de varsta pe care o ai, esti totusi un copil in adancul sufletului tau si trebuie sa lasi acest copil sa se manifeste liber, din cand in cand. Si tu ai nevoie de ocrotire, nu numai sa ocrotesti tu pe altii, si tu ai nevoie de grija altuia, nu doar sa ai grija de altii, deci accepta-ti pozitia de rasfatat si de protejat, pentru ca o meriti pe deplin. Te simti bine asa, stiind ca cineva te invaluie in iubirea sa neconditionata, si iti dai seama ca aveai nevoie de acest dar de la cei pe care ii consideri cei mai importanti pentru sufletul tau. Si tu faci la fel pentru ei, tot timpul, dar trebuie sa si primesti, nu numai sa daruiesti!

 

Săgetător

 

 

Ai cu cine discuta astazi, pentru ca te afli intr-un mediu receptiv, deschis, dornic sa auda ce ai tu de zis. Comunicarea merge de minune in asemenea conditii, incat e o placere sa petreci ziua in compania unor astfel de oameni, care au si ei un mesaj interesant de transmis, dar, mai ales, iti dau si tie cuvantul! Cand te afli in asemenea spatiu, in care dialogul merge usor, cand toata lumea isi exprima deschis punctul de vedere si intelege si opinia celuilalt, orice activitate de grup ar fi recomandabila, deoarece fiecare are un rol de jucat. Prietenia, cuplul, viata de familie pot beneficia de acest schimb de opinii sincere.

 

 

Capricorn

 

 

Privesti spre viitor cu un dram de nesiguranta, pentru ca in planurile tale mai sunt implicate si alte persoane, dar care nu participa asa cum ar trebui. Depinzi cumva de contributia lor, care nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, de aceea esti un pic demoralizat cand ii vezi ca dau bir cu fugitii, se eschiveaza, refuza orice propunere din partea ta. Nu te mai gandi la cate ai facut tu pentru ei, cu alte ocazii, pentru ca asa e viata, inechitabila. Ei uita ca le-ai stat alaturi de cate ori au avut nevoie iar acum, cand si-ar putea intoarce serviciile fata de tine, bat in retragere in cel mai egoist mod.

 

 

Vărsător

 

 

Esti foarte atasat de ceva din trecut de care inca nu te poti rupe. Fie ca e vorba de amintiri frumoase din care iti alimentezi si acum inima, sau amintiri nu tocmai placute pe care le tot cari dupa tine fara rost, tot acolo in urma te concentrezi, in loc sa fii atent la ce se petrece acum in preajma. E un moment in care te retragi mai mult in vremuri de odinioara care mai au inca un rol in viata ta, poate pentru ca nu ai rezolvat vechi obligatii sau pentru ca simti ca atunci erai mai fericit, mai in siguranta. Ia din trecut doar ceea ce te ajuta, nu cara dupa tine un balast stresant.

 

 

Pești

 

 

Orele petrecute in doi sunt superbe, pentru ca-ti inspira un sentiment de liniste, de pace, pentru ca nimic nu pare sa tulbure apele intre tine si jumatatea ta. Va completati perfect unul pe altul, discutati usor, va invaluiti unul pe altul in iubire si armonie, incat orice problema anterioara se poate risipi mult mai usor. Cat timp dialogul se mentine pe un teren pasnic si cald, nimic nu va poate strica ziua. Chiar daca nu e o zi cu activitati iesite din comun, va place aceasta stare de liniste pasiva, comoda, in care nu faceti nimic, dar nu faceti nimic… impreuna, ceea ce e minunat!

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img