joi, 28 martie, 2024

Horoscop 6 ianuarie 2018. Planuri de vacanță pentru nativii din aceste zodii

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 6 ianuarie 2018. Avem destulă energie încât să facem şi treabă pe-acasă şi să plecăm şi-ntr-o plimbare pe la prietenii care ne-aşteaptă cu urări pentru noul an, ca să ne meargă şi mai bine anul ăsta.

Vibraţia zilei este 6 şi o să avem câte o vorbă bună pentru toţi cei din jurul nostru.

CAPRICORN: Sunt oameni dragi pe care n-aţi apucat să-i revedeţi nici de Carciun, nici de anul nou şi o să vă bucuraţi că, măcar acum, puteţi petrece un timp cu ei. E de profitat din plin de conjunctura de pe cer, să vă daţi întâlnire cu acei oameni care sunt pe lungimea voastră de undă, să consolidaţi relaţiile.

VĂRSĂTOR: Poate daţi o fugă la schi, la săniuş, e rost de adrenalină şi de făcut mişcare două zile la rând, să vă detensionaţi. O să vă implicaţi în buna desfăşurare a unui eveniment festiv şi o să şi petreceţi până spre dimineaţă, iar mâine o puteţi lua de la capăt.

PEŞTI: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care va fi mai ataşat de voi, şi-o să simţiţi de la bun început o chimie aparte. O întâlnire de suflet ca să puneţi nişte lucruri la punct, să daţi o şansă în plus relaţiei voastre sentimentale, să vă bucuraţi şi voi de stabilitate în relaţie.

BERBEC: O invitaţie de nerefuzat la ziua cuiva de naştere sau îşi serbează cineva în avans ziua de nume, că mâine e Sf. Ion, se ştie. Poate le faceţi o vizită rudelor să le ziceți ”La mulţi ani”, poate-aveți şi nişte cadouri pentru ele, şi o să vă-ncarcați bateriile, să vă ţină până la urmatoarele sărbători când se reuneşte tot familionul.

TAUR: I-aţi putea face o surpriză fiinţei iubite şi să rezervaţi o cameră la un hotel, o cabană, să petreceţi două zile de relax, să vă-ntoarceţi refăcuţi la serviciu. O să faceţi echipă cu nişte oameni talentaţi ca şi voi să intraţi într-o competiţie în care să vadă ce calităţi deosebite aveţi şi să vă bucuraţi de succes – e un moment bun de afirmare.

GEMENI: Cineva tânăr se interesează de voi şi o să vă capteze atenţia prin ceva, şi de-aici poate începe o poveste de dragoste. V-au mai rămas ceva bani să vă distraţi zilele astea, să plecaţi în plimbare prin împrejurimi, să le faceţi urări de noul an prietenilor, rudelor, să fiţi conectaţi cu toţi cei dragi.

RAC: Se poate să vă duceţi la un megaparty, se căsătoresc nişte prieteni, îşi botează copilul, e ceva care să vă entuziasmeze. O revedere emoţionantă cu cineva care vrea să ştie dacă veţi rămâne împreună, iar voi trebuie să vă interesaţi dacă persoana respectivă-şi doreşte copii, sau nu.

LEU: Aţi putea întâlni pe cineva care să vi se potrivească mănuşă la o petrecere, sau într-o excursie şi să fie cu endorfine, nu aşa! Se poate să vă invite cineva în alt oraş să petreceţi vreo două trei zile şi-o să fie tocmai bine ca să vă refaceţi după atâta efort şi alergătură cu ocazia sărbătorilor.

FECIOARĂ: O să puneţi umărul la pregătirea unei mese festive şi o să fie loc şi de distracţie, mai mult de o oră, două. Poate vă suiţi în tren şi vă duceţi la cineva care v-aşteaptă cu masă, cu tot felul de bunătăţi şi o să vă bucuraţi că oamenii vă iubesc şi sunt dispuşi să facă şi nişte sacrificii pentru voi.

BALANŢĂ: Se poate să plecaţi într-o vilegiatură să le ziceţi ”La mulţi ani” prietenilor de prin împrejurimi, vă duceţi la naşi, la fini. E posibil să aflaţi că vinde cineva o casă, ori că vă-nchiriază un spaţiu în care să lucraţi, să fie sediu de firma, atelier de creaţie, ştiţi voi ce destinaţie să-i daţi.

SCORPION: Poate vă implicaţi într-o competiţie, şi o să descărcaţi acolo tot stresul, să vă limpeziţi mintea, sufletul. O să puneţi punctul pe i într-o relaţie despre care ştiţi c-ar putea să meargă şi mai bine cu condiţia să respectaţi cerinţele partenerului de cuplu, să creaţi armonie în relaţie.

SĂGETĂTOR: V-ar prinde bine o plecare în excursie, fie şi de-o zi, să vedeţi nişte peisaje care să vă-ncânte, dacă nu puteţi rămâne şi mâine. Poate vă aflaţi la început de drum într-o relaţie şi vreţi să faceţi totul ca la carte, să nu săriţi etapele pentru că ţineţi prea mult la omul respectiv şi nu vreţi să-l pierdeţi.

 

sursa: stirileprotv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img