vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 8 februarie: Momente dificile pentru trei zodii, atat in dragoste, cat si pe plan profesional

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 8 februarie 2019. Atat in dragoste, cat si pe plan profesional, momentele dificile sunt imposibil de evitat. Secretul este ca acestea sa nu te doboare, ci sa te faca mai puternic.

In astfel de situatii, rabdarea si increderea deplina in propriile forte sunt cele care fac diferenta.

Horoscop 8 februarie 2019 Berbec
Berbecii sunt inspirati de povesti eroice din trecut si vor sa-si schimbe destinul, doar ca nu prea stiu de unde sa inceapa. O invitatie in oras se va dovedi prijelul ideal pentru a-si pune in scena propria poveste. Cea in care el si ea se plac din priviri, iar totul se sfarseste cu o noapte de dragoste.

Horoscop 8 februarie 2019 Taur
Taurii sunt enervati la culme de comportamentul bizar al unui coleg de serviciu sau prieten. Aceasta persoana nu spune ce vrea, atunci cand vorbeste pare a minti si, pe deasupra, e mai mereu nemultumita. Nativii din zodia Berbec ar face bine sa ignore astfel de oameni, care ii seaca de energie. Secretul nu e sa-i combati, ci sa-i ignori.

Horoscop 8 februarie 2019 Gemeni
Gemenii sunt coplesiti de incertitudine. Incep sa-si puna la indoiala capacitatea de a rezolva probleme, iar insusi scopul pe care si l-au setat pare a fi unul gresit. Ar fi indicat sa ia o pauza de cateva ore, pentru a-si reincarca bateriile. Uneori, astfel de sentimente sunt datorate oboselii. Sper seara situatia se va schimba complet, iar entuziasmul le va readuce zambetul pe chip.

Horoscop 8 februarie 2019 Rac
E foarte probabil ca energia pe care o ai azi si resursele intelectuale sa fie insuficiente pentru a termina toate sarcinile planificate. O mica plimbare, poate cateva vitamine si un mod nou de a privi implicarea emotionala pot alunga oboseala. In ceea ce priveste afacerile, cariera sau finantele personale, nu te baza pe sfaturile strainilor. Exista un risc major ca cineva sa vrea in mod deliberat sa te arunce intr-un labirint emotional din care nu vei iesi multa vreme.

Horoscop 8 februarie 2019 Leu
E bine sa faci o lista de sarcini pentru astazi. Treceti pe ea doar lucrurile cu adevarat importante. Incearca sa ai o atitudine echilibrata si prietenoasa fata de fiecare persoana pe care o antalnesti astazi. Seara sunt semne ca vei avea un succes in chestiuni strict personale. Sunt sanse sa isi faci un prieten nou, sau chiar sa cunosti pe cineva care ar putea aprinde flacara iubirii.

Horoscop 8 februarie Fecioara
Astazi nu conteaza imaginea ta publica si planurile tale sunt mai importante decat tine. Asa ca nu uita de dorinte, de sarcini si de indeplinirea lor. Actioneaza, asadar, cum iti doresti, fara teama ca vei fi judecat si fara sa te gandesti la impactul social al actiunilor tale. Seara aloca timp familiei. Si fii atenta, e posibil ca astazi sa gasesti un partener de afaceri cu mare potential financiar.

Horoscop 8 februarie Balanta
Nativii din Balanta isi vor dedica, astazi, timpul si concentrarea familiei. Cei dragi vor avea nevoie de voi, astazi, mai mult ca niciodata si nu trebuie sa refuzati sub nicio forma. Veti face tot posibilul pentru a le rezolva problemele, chiar si cu riscul de a pierde timp si bani. Este ocazia voastra sa aratati cat de dedicati sunteti familiei si veti demonstra tuturor ce fel de oameni sunteti. Dupa ce totul se va fi rezolvat, incercati sa va relaxati alaturi de cei dragi si sa faceti planuri de viitor.

Horoscop 8 februarie Scorpion
Scorpionii se vor simti, astazi, invincibili. Va veti trezi plini de energie si veti reusi tot ce va propuneti. La locul de munca veti termina in timp record toate sarcinile, iar apoi ii veti ajuta si pe colegi. Drept rasplata, colegii va vor face cinste in oras, acolo unde veti avea ocazia sa intalniti o persoana deosebita sau sa descoperiti ca o persoana pe care o cunoasteti este in realitate deosebita. Flirtul si privirile lungi se vor transforma intr-o conversatie cum de mult timp nu ati mai avut. Mergeti pe instinct!

Horoscop 8 februarie Sagetator
Sagetatorii isi vor primi, astazi, recompensa pentru efortul depus in ultima perioada in ceea ce priveste un proiect de la locul de munca. Chiar daca ati facut sacrificii uriase si v-ati certat cu persoanele dragi pe care le-ati ignorat, astazi totul se va rezolva. Recompensa va fi atat despre bani, dar si despre o promovare. Veti incerca sa ii convingeti pe cei dragi ca totul a meritat, insa acestia nu vor fi usor de convins. Trebuie sa le castigati increderea si sa le dovediti ca veti fi alaturi de ei atunci cand vor avea nevoie.

Horoscop 8 februarie Capricon
Capricornii trebuie sa fie optimisti si sa nu le fie frica de un eventual esec. Astazi, vei avea parte de intamplari care mai de care mai neobisnuite si tot ce se intampla nu este deloc ceea ce pare. Este posibil ca cei dragi sa se comporte intr-un fel care sa te bulverseze. Orice s-ar intampla, nu intra in panica. Exista sansa ca, spre seara, toate problemele de peste zi sa dispara. Tot ce a fost atat de confuz in cursul zilei va deveni dintr-o data extrem de clar. 

Horoscop 8 februarie Varsator
Varsatorii, in 8 februarie, pot experimenta lucruri noi. S-ar putea sa fie de bun agur. O sa porti discutii extrem de interesante cu diversi oameni si vei ajunge in locuri uluitoare. Vei castiga noi admiratori si este posibil sa pui bazele unei noi relatii de iubire. Spre seara, te vei relaxa tot intr-un mod inedit. Vei incerca lucruri noi si te vei bucura la maxim de tot ce ti se intampla.

Horoscop 8 februarie Pesti
Pestii vor dori o zi de vineri linistita. Te vei odihni, iar spre mijlocul zilei vei face o calatorie intr-un loc unde nu ai mai fost de multa vreme. Ca sa scape de orice fel de problema, nativii acestei zodii sunt sfatuiti sa ignore orice lucru le poate perturba linistea. Seara, te vei relaxa impreuna cu partenerul la o cina romantica, iar ziua se va incheia glorios.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img