marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop 9 decembrie 2018. Zi de vis pentru trei zodii

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 9 decembrie 2018. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta si vezi care sunt zodiile care vor avea parte de o zi de vis. Tu ce zodie esti?

Horoscop 9 decembrie 2018 BERBEC
De unde nici nu te astepti, primesti exact solutia de care era nevoie pentru a restabili ordinea corecta a unor lucruri. O consideri o rezolvare justa dupa ce, o vreme, te-ai simtit defavorizat, atacat, criticat pe nedrept. Toate par sa se calmeze in jurul tau si ai din nou motive de multumire. Traiesti mereu cu speranta ca fiecare primeste ceea ce merita, ca atare raspunsul pe care-l primesti azi de la viata este just, ca rasplata pentru faptele tale. Chiar de-ar fi o sanctiune, nu trebuie sa reactionezi agresiv, ci inseamna ca o meriti si ai ceva de invatat din asta!

Horoscop 9 decembrie 2018 TAUR
Ceva nu a iesit asa cum ai fi dorit, dar n-are rost sa te cramponezi de acel punct, ci sa treci mai departe, cautand alta cale. Detaseaza-te de esecurile trecutului, de amintirile care mai dor, de evenimente care te-au marcat candva, pentru ca ai invatat din toate acestea la vremea respectiva. Toata viata faci compromisuri si inveti din sacrificii, dar azi ai tendinta de a le scoate prea mult doar pe acestea in prim plan. Nu ai facut doar sacrificii toata viata, nu exagera, ai si fost recompensat din belsug, ca atare nu-ti mai turna cenusa in cap si nu te plange de cat de mult ai platit tu in viata. Dar si cate ai castigat cand ai sa calculezi?

Horoscop 9 decembrie 2018 GEMENI
Te lasi complet la dispozitia unui companion care te indruma in directia decisa de el. E un semn de imensa incredere din partea ta si, desi habar n-ai incotro duce aceasta cale, nu te opui absolut deloc ghidului tau. Vrei sa-i demonstrezi cat de mult crezi in sfaturile sale, poate si pentru ca ai mai facut-o si altadata si nu ti-a tradat increderea, ca atare abordezi o atitudine supusa, docila, pasiva, lasandu-l doar pe celalalt sa ia decizii si sa traseze directia. Vei fi multumit de ceea ce te asteapta la capatul acestui drum, ca atare nu incerca sa-ti expui punctul de vedere acum. Sfaturile acestui prieten sunt foarte bune!

Horoscop 9 decembrie 2018 RAC
Nu esti in cea mai buna forma, lasi gandurile negative sa te conduca, desi ai in jurul tau suficiente motive de bucurie. Asculta-i pe cei care iti prezinta viitorul in lumini optimiste, nu te lasa coplesit de temeri, de indoieli sau de propriile slabiciuni! Ai pe cineva alaturi care te imbarbateaza si nu ai decat de castigat, dar vai, grijile te omoara, nu alta! Incearca, macar pentru o zi, sa nu il mai iei pe nu in brate si sa nu o mai tii doar pe a ta, ca si cum toate ar fi groaznice. Un pic de detasare de norul cel negru te-ar ajuta sa descoperi deja soarele la orizont.

Horoscop 9 decembrie 2018 LEU
Unii ar spune ca ceea ce vrei sa faci contine o mare doza de risc si e un gest nebunesc din partea ta, de aceea ar dori sa te mai opreasca din elan. Nici nu vrei sa auzi sa te opresti aici, pentru ca esti entuziasmat de directia spre care esti atras ca de un magnet. Te lasi dus de val spre tinta ta cea mai inalta si, tocmai pentru ca tu crezi atat de mult in visul tau, nu te lasi oprit din drum de atatea suspiciuni si piedici puse de ceilalti in calea ta. Bine faci, dai dovada de curaj si de un dram de inconstienta, dar e constructiva indrazneala aceasta. Cei din jurul tau sunt conservatori si fricosi, si nu ar face ca tine, dar de ce trebuie sa fii ca ei?

Horoscop 9 decembrie 2018 FECIOARA
Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect cu maxim interes si entuziasm, pentru ca ti se pare ca totul evolueaza repede si bine. Pastreaza acest tonus ridicat pana la capat si profita de toate stimulentele care mai apar pe parcurs. Nimic nu te poate opri din avant, lucrurile par sa se miste intr-un ritm alert care iti place, deci hai, pedaleaza mai departe cu toate resursele tale. Vestile care vor sosi de acum incolo au un efect foarte benefic pentru ca te duc direct spre scopul tau cel mai inalt. Nimic nu te mai poate intoarce acum din drum, deci tot inainte!

Horoscop 9 decembrie 2018 BALANTA
Chiar daca ultima perioada a generat conflicte, azi sunt toate sansele de a redresa situatia in cuplu, in familie, in orice gen de parteneriate defectuoase. Discutia pe care o ai cu ceilalti membri ai familiei are rolul de a clarifica aspecte pe care fiecare le-a inteles gresit inainte. Acum aveti fiecare starea necesara de intelegere si ascultare pentru a lamuri lucrurile fara nervi, cu calm, cu toleranta, exact asa cum fiecaruia ii place. Gasesti multa compatibilitate in omul de langa tine, in cel cu care iti imparti viata, formati un tot unitar bine inchegat si nu ai decat motive de bucurie cand vezi ce bine va completati unul pe altul.

Horoscop 9 decembrie 2018 SCORPION
Ai alaturi de tine oameni care te indragesc, care te sustin, care te incurajeaza cu vorbe frumoase, si faci tot posibilul ca sa nu-i dezamagesti. Stii ca si ei ofera mult, dar si ei asteapta enorm de la tine. La gesturile lor de afectiune, de prietenie, de sustinere ai si tu multe de oferit in schimb. Te simti bine cand esti incurajat de oameni care cred in tine, de aceea descoperi cat de puternic devii cand ai pe cei dragi alaturi. Ei te imping de la spate iar tu, inapoi, le dai tot ce sta in puterea ta.

Horoscop 9 decembrie 2018 SAGETATOR
Gandeste-te bine ce instrumente trebuie sa folosesti pentru a-ti atinge scopul pe care il ai acum in minte. Nu ajunge doar energia pe care o pui in joc, ci e nevoie de o strategie foarte elaborata, cu principii precise, cu parteneriate bine definite, poate chiar un regulament foarte strict care sa te duca la succesul visat. Daca ai ales calea respectiva, nu te abate de la ea, chiar daca tentatii vor fi multe, si foloseste-te de toate instrumentele la care ai acces pentru a-ti atinge obiectivul. Asa cere politica acestei actiuni: sa accepti si situatii care nu-ti plac, sa admiti si reguli care nu-ti convin, sa faci pact si cu oamenii pe care-i detesti, pentru ca scopul scuza mijloacele.

Horoscop 9 decembrie 2018 CAPRICORN
Ar fi multe de facut astazi, dar nu prea ai chef de nimic. Daca ar fi sa alegi intre a merge intr-o vizita sau a sta acasa, ai prefera lenea in propriul tau camin. Totusi, de dragul familiei, esti nevoit sa renunti la unele din comoditatile personale pentru a-i insoti sau a le face lor pe plac. Chiar daca nu ai starea necesara pentru o plimbare, pentru copii o vei face. Chiar daca sanatatea iti joaca feste, de dragul partenerului mergi acolo unde iti cere el. De fiecare data faci altceva decat ai dori tu cu adevarat, dar merita efortul.

Horoscop 9 decembrie 2018 VARSATOR
N-are rost sa stai si sa treci azi in revista motivele de suparare din ultima vreme, ci dimpotriva, lasa deoparte toate amintirile urate si tristetea pentru ca apar suficiente ocazii de a zambi si a te elibera de toate. Primesti un cadou pe care nici nu-l asteptai sau un telefon de la un prieten de la care nu mai aveai vesti. Mai mult, este si o zi in care pot reveni la normal o serie de probleme mai vechi, pentru ca poate fi momentul ideal sa te impaci cu cineva cu care nu aveai relatii prea bune sau sa-ti ceri iertare de la un prieten pe care l-ai jignit.

Horoscop 9 decembrie 2018 PESTI
E o placere sa pierzi vremea alaturi de cei dragi pe langa casa, pentru ca tot deliciul zilei e asigurat de lucruri marunte, nu de cele mai speciale momente. Te bucuri de linistea casei tale in familie si descoperi ceva amuzant si frumos in orice maruntis. Chiar daca evenimentele nu sunt exceptionale, vei sti sa te bucuri si pentru un detaliu minor, pentru ca azi conteaza mai mult sa fii impreuna cu cei care tin la tine. Chiar si cele mai neinsemnate aspecte, cat timp sunt impartasite cu ceilalti, par perfecte pentru aceasta zi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img