vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop complet Mariana Cojocaru. Saptamana 14-20 mai vine cu trei aspecte importante – cum sunt afectate zodiile in urmatorii 7 ani

Distribuie:

Publicat:

Sunt trei aspecte importante in saptamana care urmeaza.

E ultima saptamana in care Soare va mai tranzita Zodia Taurului.

Va fi Luna Noua pe 15 mai in Taur si impreuna cu Soarele anunta noi inceputuri in plan financiar, social, in plan partenerial si iubiri stabile, statornice (Taurul-Zodie Fixa). Aspecte favorabile pentru cei care isi doresc relatii noi-noute.

Cel mai important aspect al saptamanii 13 mai este dat de Marele Uranus care va parasi Berbecul si va intra in Taur, unde va locui zodia timp de sapte ani. Acesta anunta reforme importante  in toate planurile existentiale.

Berbec: O saptamana buna, in care Soarele in conjunctie cu Luna Noua din Taur anunta castiguri finaciare pentru ambitioasele/osii zodiei. Dar casa a II-a difera de la Berbec la Berbec…In dragoste Axa de Destin anunta copii (soarta) sau indragostiri la cei care nu iubesc cu adevarat. Intrebati mama cum sta cu sanatatea? Sau intrebati-va pe voi- cauze karmice  (Luna Neagra in CIV, cu Pluton si Saturn).

Citeste si Horoscop – Zodiile pe care Dumnezeu le iubeste cel mai mult dintre toate

Taur: Aspectele de care scriam in intro (inceput) va vizeaza in mod direct. In special pe cei nascuti in ultimul decan al zodiei. Vedetele perioadei sunteti voi si e foarte important ce decizii luati in perioada care urmeaza. Noul inceput este obligatoriu si trebuie sa pasiti cu dreptul…uranian. Castigurile si iubirile importante sunt pentru cei/cele care merita respect de la Cel de Sus. Recompense/Pedepse.

Gemeni: Dupa principiul Yin-Yang, unii Gemeni sunt numai Lumina-Pace, altii sunt numai Intuneric. De ce scriu asta? Pentru ca toate planetele de Nou Inceput(intro), vor tranzita casa a XII-a a dusmanilor, penitentei, afectiunilor cronice. Politicosii si diplomatii, cei care stiu sa dea binete sau sa lase loc de „Buna ziua” vor avea relatii bune la locul de munca, vor avea parte de sanatate buna.

Rac: Progresiile solare anunta prietenii noi si importante. Luna Noua-patrona voastra astro-zodiacala va fi in Taur. Faceti ordine-curatenie in agenda personala (telefonica). Cei(le) care v-au ramas mici si sunt neimportanti(ante) vor fi eliminati/te din viata voastra personala si din gand-simtire. Uranus si Luna Noua vor tranzita in saptamana aceasta casa a IX-a, pe horoscop general-generalitati.

Citeste si Mihai Voropchievici: Cele mai fermecatoare patru zodii: Mister mare la al doilea semn zodiacal

Leu: Triada unica a perioadei (intro)  va rezona cu Mijlocul Cerului si sustine cariera si atmosfera in familie(relatia cu mama). Faceti casa luna(Luna Noua) la voi si la mamele voastre. Sensul Vietii va poate darui copii de stele nemuritoare. Karma si Dharma atentioneaza asupra pedepselor, blocajelor, separarilor/divort. Spiritualitatea Inalta va tine departe de necazuri(casa a IX-a). Posibile deplasari.

Fecioara: Tandemul saptamanii acesteia face aspect de trigonocratie cu Soarele natal. O perioada favorabila pentru artisti(concerte), studii, artizani(traditii), juristi. E bine de tinut cont de sfatul meu: nu criticati in exces, nu fiti hipohondri, rugati-va la cele sfinte! Luna Noua este favorabila sanatatii unora ceva mai delicati. Veti investi ceva banuti pentru o sanatate buna alimentara(fructe, legume, trufandale).

Balanta: Startul de saptamana este cu Luna in casa a VII-a, de aceea Balanta este cu eleganta asociativa, comunicarea parteneriala si debut independent financiar. Din 15 mai, lucrurile se schimba, pot  lua o alta turnura. Vin sapte ani importanti ce tin de independenta, separari/divort, partaj, mosteniri, finantari, sponsorizari. Atentie la credite, ca puteti pierde case, masini, terenuri! Dramuiti  bine banutii.

Scorpion: Cu Jupiter Retrograd in opozitie cu Soarele in Taur si Uranus care va intra pe data de 15 mai face selectia in Scorpioni: cei artagosi si ticalosi care stau cu ticalasii/ticaloasele la taclale vor merge in Infern in urmatorii 7-9 ani. Cei cu parul balai, de Soare moldovenesc vor merge in Rai/Paradis. Vor sta  de-a Dreapta si de-a Stanga Ta Doamne! Cuadratura la Axa Karmica este data  de astrograma.

Sagetator: Cu Lilith in casa a II-a a banilor, investesc in sex. Cine? Schizotimicii. Cum? Isi ofera placeri. Ca de aia sunt divortati sau pe cale sa divorteze. Ciclotimii, cei mai plinuti si Nexus-ienii au parte de protectie ca dar de stele, cu Venus si Norocul Divin (CVII).

Capricorn: Au o perioada foarte dificila, ca este obligatoriu sa se izoleze si sa isi ia concediu cel putin pentru 1 an de zile sau scutiri medicale pe termen lung. Care? Cei urati la minte, trup si spirit. De ce? Pentru ca Luna Neagra este in rezonanta cu Marte, conjuncta cu Pluton Retrograd si Saturn Retrograd(analiza karmica-pacate). Uranus in cuadratura cu Marte: prietenosii au parte de protectia mea cunoscatoare.

Varsator: Uranus – patronul vostru astral va intra pe data de 15 mai in Taur. Axa Timpului in Leu(5-a cincea zodie) si Soarele natal la nastere, dar si Jupiter  Retrograd in Scorpion face selectia compatibilitatilor: daca nu ai un Varsator moldovean in preajma ta, nimic nu functioneaza la locul de munca-Varsator-Scorpion-Leu-Taur. Uranus sustine cariera Varsatorului de Apa si iubirea in spirit.

Pesti: Pestii care urca(vezi reprezentarea grafica a zodiei) vor avea parte de o saptamana de cinci stele. Care sunt acestia? Cei care cred in D-zeu. Cei care scoboara au fost parasiti de Kiron, centaurul vindecator. Cu Luna si Kiron la debut de saptamana in Berbec vor investi in frumusete, in credinta, in cunoastere. Comunicare buna la munca cu Scorpionul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img