vineri, 29 martie, 2024

Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul si familia in saptamana 18-24 ianuarie

Distribuie:

Publicat:

Cum stai cu banii, serviciul si familia in saptamana 18-24 ianuarie

Capricorn

E posibil ca in aceasta saptamana sa apara unele neplaceri in familie din cauza banilor. Cu siguranta nu o duci atat de bine pe acest plan daca exista certuri pornind de la asta. Spune-i nemultumirile tale partenerului de viata, insa ai grija la modul in care o faci!

Varsator
Nu se anunta schimbari pe plan financiar in aceasta perioada, insa cel mai probabil vor exista unele in viitorul apropiat. Totul depinde doar de tine si de cum manageriezi situatia, dar si de felul in care relationezi cu sefii ori colegii.

Pesti
Vei avea mult de munca in aceste zile, insa si castigurile vor fi pe masura. Nu poti avea rezultate decat daca lucrezi cu pasiune, nu fortata sau impulsionata de bani. In weekend vei avea parte de momentul tau in care te vei bucura din plin de reusitele tale!

Berbec
E posibil ca o activitate extrajob sa iti aduca bani frumosi in aceasta saptamana si sa fii destul de surprinsa de asta! Incearca totusi sa nu te opresti aici si sa continui ce ai inceput cu mai mult avant ca pana acum. Toti cei din jurul tau te incurajeaza!

Taur
Este o saptamana buna pentru afaceri, asa ca fii mai indrazneata atunci cand vine vorba de investitii. Nu vei avea rezultate imediate, insa atunci cand vor veni vei fi mai mult decat multumita. Asculta de sfaturile persoanelor cu mai multa experienta decat tine!

Gemeni
Cheltuielile de zi cu zi se vor resimti in aceasta perioada mult mai puternic decat pana acum, ai nevoie de o perioada mai lunga pentru a te recupera dupa Sarbatori. Incearca sa faci cat mai multe economii chiar daca nu esti genul de persoana care face risipa.

Rac
Este foarte important ca in aceasta saptamana sa te gandesti la o noua modalitate de a face mai multi bani. Nu te multumi doar cu ceea ce castigi, poti mai mult si meriti mai mult. Nu te plafona, ci incearca sa iti mai schimbi joburile din cand in cand!

Leu
Toate merg confrom planului in aceasta saptamana si nu ai motive decat de bucurie. Este prematur sa te gandesti deja la castigurile pe care le poti avea, asa ca renunta la asta ca sa nu fii dezamagita. Orice investitie pe care o vei face in aceasta perioada va avea rezultate bune!

Fecioara
Nu te increde in nimeni in aceste zile, mai ales daca ti se promit bani multi. Orice oferta care pare mult prea buna va fi un esec total daca o accepti. Incearca sa te ocupi de tot ca si pana acum, fara mari schimbari in rutina zilnica.

Balanta
Incearca in aceasta saptamana sa gasesti persoanele potrivite pentru a incepe o afacere alaturi de ele. Detii bani suficienti pentru a putea da startul, asa ca actioneza cu mai mult curaj, dar si cu informatiile utile si complete care te pot indrepta catre succes.

Scorpion
Ai toate sansele ca in aceasta saptamana sa primesti o marire de salariu, sa primesti oferta unui nou job sau poate a unui prim job. Porneste cu mai multa incredere in aventura si bucara-te de tot ce nu ai trait pana acum. Situatia ta financiara cunoaste o ascensiune.

Sagetator
Este o perioada buna pentru a incerca sa iti imbogatesti cunostintele, dar trebuie sa fii atenta la investitiile pe care le faci pentru asta. Informeaza-te inainte de a te inscrie la anumite cursuri, e posibil sa gasesti oferte destul de bune. Cu cat stii mai multe, cu atat vei castiga mai multi bani si vei evolua profesional!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img