vineri, 29 martie, 2024

Horoscop de weekend: 26-27 august

Distribuie:

Publicat:

Fecioara

Corectezi niste erori comise fara sa vrei, dar care trebuie rezolvate inainte sa devina o piedica pentru tine. Important este ca stii cum trebuie sa actionezi. Daca ajungi departe de casa, bucura-te mai mult de peisaj si incarca-ti bateriile.

Balanta

Cineva mai putin fericit te viziteaza sau intri in contact cu el. La inceput o sa simti ca te molipseste cu pesimismul sau, dar pana la urma tu vei fi cel care va schimba radical situatia si o sa il faci sa se simta bine.

Scorpion

Astepti o scrisoare, un mesaj, un email, ceva important pentru tine. Daca nu ajunge la timp, o sa consideri ca nu ti se face dreptate, dar dupa ce se te gandesti mai bine intelegi ca acesta era, de fapt, scopul: sa constientizezi acel lucru pe care o sa il simti.

Sagetator

Te legi de un aspect financiar, dar fara rost si din aceasta cauza creezi tensiune in casa. Fa-o sa dispara inainte sa devina permanenta.

Capricorn

Lasa putin deoparte tot ceea ce nu are legatura cu tine si cu viata ta. Ofera-ti tie cele doua zile libere. Daca iti place sa citesti, fa acest lucru. Daca vrei sa dormi, fa-o. Orice, doar sa fie pentru tine.

Varsator

Astrele au pregatite doua zile intense pentru tine. Vestile vin din toate partile si esti acaparat de informatii. Nu te grabi sa tragi concluzii inainte sa asimilezi toate datele.

Pesti

Acorda atentie visurilor tale si incearca sa iti indeplinesti dorintele. Daca tu nu o faci, nimeni nu se va da peste cap sa ti le realizeze.

Berbec

Lipsa comunicarii dintre tine si un cunoscut naste niste discutii destul de serioase si apar niste aspecte pe care trebuie sa le clarificati. Asigura-te ca interlocutorul tau intelege cu adevarat ce se intampla.

Taur

Urmeaza doua zile pline de evenimente. Indiferent daca pleci intr-o mica vacanta sau daca ramai acasa, se anunta un weekend incarcat. Totusi, rezerva-ti timp si pentru odihna.

Gemeni

Astepti ceva, dar nu o faci unde trebuie sau in momentul potrivit si o sa pierzi timpul degeaba. Pana te vei lamuri, o sa treaca ceva. Incearca sa nu lasi acest aspect sa iti strice buna dispozitie.

Rac

O sa petreci mult timp pe drum. Mergi sa te intalnesti cu oameni dragi si aproape ca nu iti pasa ca stai in masina ore in sir. Te gandesti doar la destinatie si la cat de mult o sa te distrezi. Duminica primesti niste vesti ce au legatura si cu partea profesionala.

Leu

Ti-ai concentrat toata atentia asupra unui aspect care este foarte important pentru tine in acest moment. Reusesti sa ajungi in punctul dorit, dar apoi o sa te simti epuizat. Vei avea nevoie si de odihna, asa ca duminica rezerva-ti timp pentru tine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img