sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop de weekend 27 – 28 aprilie 2018. O zodie descopera ca un apropiat o tradeaza!

Distribuie:

Publicat:

Horoscop de weekend 27 – 28 aprilie 2018. Ultimul weekend al lunii aprilie aduce o revelatie foarte importanta pentru o zodie. Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare nativ sambata si duminica.

Berbec

Sambata: Nu mai astepta ajutor din alte parti si ia lucrurile pe cont propriu. Vei vedea ca asa este cel mai bine si vei obtine cele mai bune rezultate.

Duminica: Ai nevoie de o pauza si ce moment mai bun pentru o dulce relaxare decat aceasta zi de duminica. Poti face o excursie scurta, mai ales ca vine vacanta de 1 mai.

Taur

Sambata:  Ai mai mult timp pentru tine insuti, pentru a analiza pe indelete ceea ce-ti doresti cel mai mult de la luna care incepe. Gandeste-te cu grija la ce ai de facut in perioada urmatoare.

Duminica:  Sunt posibile unele tensiuni in relatia de cuplu. Ar trebui sa ai grija la ce spui astazi si vezi sa nu iti ranesti partenerul de viata cu vorbele si cu atitudinea ta.

Gemeni

Sambata: Atmosfera este foarte tensionata in jurul tau, dar chiar tu esti cel care genereaza dispute, pentru ca il iei pe nu in brate si respingi parerile altora. Poate ar fi mai bine sa schimbi abordarea.

Duminica: Ai parte de o zi foarte placuta, in care nimeni si nimic nu pare sa iti strice buna dispozitie. Bucura-te de o atmosfera linistita care te poate umple de energie pozitiva pentru o noua saptamana.

Rac

Sambata: Este o zi de succes pentru tine, ai toate sansele sa te remarci, sa atragi asupra ta laude si felicitari bine meritate, pentru ca participi la un eveniment care iti provoaca o imensa placere.

Duminica: Incearca sa privesti mai mult partea buna a lucrurilor. In ultima vreme te-a cuprins o atitudine de pesimism de care ar trebui sa scapi, pentru ca nu te caracterizeaza deloc.

Leu

Sambata: Mare atentie la deciziile care privesc sumele de care dispui, pentru ca exista riscul de a te lasa atras intr-o capcana. Ai grija si la cei care ii fac promisiuni legate de sume de bani.

Duminica: Daca ai in ultima vreme neplaceri de ordin medical, ar fi bine sa te duci cat mai repede la un doctor. Poate iti vor parea niste probleme minore, dar tine minte ca nu e de joaca cu sanatatea, asa ca nu risca!

Fecioara

Sambata: Iesi in lume, distreaza-te, cunoaste persoane noi, pentru ca te vei simti excelent numai in spatii publice, in medii aglomerate unde nevoia ta de socializare si comunicare este satisfacuta pe deplin.

Duminica: Simti ca a venit momentul sa faci unele schimbari in viata ta, pe care le-ai amanat de ceva vreme. Acum chiar este un moment oportun pentru asa ceva.

Balanta

Sambata: Esti un colaborator de nadejde care sare cu placere in ajutorul celorlalti ori de cate ori este solicitat. Tocmai din acest motiv, astazi vei fi cautat pentru a oferi ajutorul unui apropiat care trece printr-o perioada de criza.

Duminica: Relatia cu persoana iubita merge aproape perfect. Simti ca in sfarsit ai gasit ceea ce cautai de multa vreme si ca acum poti privi cu mai mult optimism spre viitor.

Scorpion

Sambata: Rezultatele financiare nu suna deloc promitator.  Banii continua sa iti dea batai de cap si nu crezi ca ai putea sa strangi niciodata cat sa iti fie suficienti. Totusi, tine minte un lucru: banii nu aduc fericirea.

Duminica: O veste venita de undeva de la o cunostinta aflata la mare departare te binedispune. Este exact ce trebuia sa auzi pentru a primi un plus de incredere.

Sagetator

Sambata: Ai prea multe asteptari de la persoana iubita, ceri prea multe de la aceasta si pui o presiune nejustificata. Nu uita vorba: ce tie nu iti place, altuia nu-i face!

Duminica:Este o zi prielnica pentru a vizita rudele pe care nu le-ai mai vazut de ceva vreme. Poti petrece azi mai mult timp de calitate in compania celor dragi.

Capricorn

Sambata: Simti nevoia sa povestesti despre marile tale vise cuiva drag, si e o placere sa descoperi ca iti alimenteaza si el visele. Este exact ce iti doreai sa auzi astazi.

Duminica: Te deranjeaza vorbele pe care le auzi azi de la o persoana pe care o credeai un foarte bun prieten. Descoperi o atitudine de invidie si tradare despre care nu ai fi banuit ca se ascunde in sufletul apropiatului tau.

Varsator

Sambata: Simti ca nimic din ce faci astazi nu iti iese. Incepi sa te descurajezi, dar nu ar trebui, pentru ca este doar o stare trecatoare.

Duminica: Ai azi parte de o surpriza placuta din partea persoanei iubite. Gesturile de afectiune pe care le primesti au un efect benefic asupra ta si te fac sa vezi viata cu alti ochi.

Pesti

Sambata: Ai mari rezerve ca ceea ce visezi sa atingi ar fi posibil, dar norocul tau e legat de prezenta unei persoane din preajma ta care are rol binefacator asupra ta.

Duminica: Tine minte ca tot raul e spre bine, asa ca chiar daca ai in fata un moment dificil, mentine increderea ca vei reusi sa treci cu brio peste el si ca soarele va rasari apoi pe strada ta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img