joi, 28 martie, 2024

Horoscop dragoste saptamana 17-23 iunie 2019. Ce aduc Luna plina in Sagetator si Solstitiul de vara?

Distribuie:

Publicat:

Saptamana 17-23 iunie 2019 este una cu adevarat speciala din punct de vedere astrologic.

Incepem saptamana pe un varf de energie adusa de Luna plina capsunie in optimistul Sagetator, in conjunctie cu expansivul Jupiter, chiar atunci cand Saturn cel sever si Neptun cel visator sunt in sextil, deci isi aduc contributia la mesajul trimis noua de Luna plina. Apoi lucrurile devin destul de intense, tensionate si supuse conflictelor pentru ca are loc intalnirea dintre Marte si Mercur si in opozitie cu Pluto. Mercur este despre cum vorbim, gandim si comunicam, in timp ce Marte si Pluto au un fel de energie mai agresiva, a la Darth Vader din Razboiul stelelor. Fa tot ce poti sa controlezi luptele de putere si conversatiile care iti forteaza limitele.

Horoscop dragoste Berbec
Luna plina in Sagetator iti aduce energie si vrei cat mai multa aventura. Ziua de luni este perfecta pentru a incerca ceva nou cu partenerul. Daca esti singur, poti intalni o persoana speciala care sa-ti schimbe credintele spirituale. Marti si miercuri vei resimti influenta lui Mercur, de aceea este indicat sa ai grija la ce spui si la cum actionezi. Dupa Solstitiul de vara de vineri, cand intram oficial in vara, asteapta-te la inceperea unui nou ciclu in viata ta. Weekend-ul se anunta cu petreceri si voie buna.

Horoscop dragoste Taur
Luna plina in Sagetator de luni iti poate exacerba fie iritarea, fie pasiunea. Totul depinde de starea in care este relatia ta de cuplu in acest moment. Daca esti nemultumit, nemultumirea va creste si e nevoie de lamurirea situatiei. Marti si miercuri, influenta lui Mercur este foarte puternica si iti poate aduce la suprafata o rana emotionala ce trebuie vindecata urgent. Solstitiul de vara de vineri aduce o reuniune cu grupul de prieteni. Daca esti singur, sunt sanse mari sa-ti intalnesti jumatatea.

Horoscop dragoste Gemeni
Inceputul de saptamana, sub puternica influenta a Lunii pline in Sagetator, iti aduce energie in zona cuplului. Ceea ce intensifica fie o pasiune, fie o controversa. Daca esti singur, va creste dorinta de a intalni pe cineva compatibil cu tine. Trebuie sa-ti monitorizezi starea de spirit marti si miercuri deoarece Mercur, patronul zodiei, va rupe orice echilibru. Solstitiul de vara va aduce un nou inceput, noi planuri si teluri in cuplu

Horoscop dragoste Rac
Inceputul saptamanii, cu Luna plina in Sagetator iti poate aduce putina stanjeneala in cuplu. Poti reusi sa clarifici situatia marti sau miercuri, cand se va resimti puternic influenta lui Mercur, aflat acum in zodia ta. Vestea buna este ca Solstitiul de vara va aduce o reimprospatare a atmosferei in doi. Daca esti singur, poti intalni pe cineva special, in cursul unei calatorii sau al unei activitati de dezvoltare spirituala.

Horoscop dragoste Leu
Sa te concentrezi pe munca va fi absolut imposibil luni, cand Luna plina in Sagetator creste libidoul si dorinta de romantism. Te asteapta un inceput de saptamana pasional. Marti si miercuri, gratie puternicelor influente ale lui Mercur, sunt posibile cateva probleme cauzate de trecutul tau. Daca esti singur, Solstitiul de vara iti poate prilejui o intalnire speciala. Ai incredere in instinctele tale.

Horoscop dragoste Fecioara
Luna plina in Sagetator aduce luni energie pozitiva in casa ta. Fii atent marti si miercuri, cand Mercur poate aduce o usoara exagerare a pretentiilor tale si poti deveni critic cu partenerul de cuplu. Solstitiul de vara de vineri prilejuieste un inceput de weekend energizant, cu petreceri si voie buna. Daca esti singur, cresc sansele sa intalnesti un potential partener la unul din aceste evenimente sociale la care participi.

Horoscop dragoste Balanta
Luna plina in Sagetator este de bun augur pentru cei singuri. Sarmul personal poate cuceri definitiv un admirator pe care il intalnesti fie in timpul unei calatorii, fie in timpul unui eveniment in cadrul caruia iti este prezentat. In cupluri, zilele de marti si miercuri, din cauza influentei lui Mercur, pot aparea conflicte pe tema “cine-i seful?”. Vesti bune pentru toti nativii zodiei, dupa Solstitiul de vara, care anunta mai mult romantism pe toata perioada verii.

Horoscop dragoste Scorpion
Luna plina din Sagetator iti sporeste simtul practic. Esti cu picioarele pe pamant oricum, dar in aceasta perioada, cu atat mai mult. Vocea ratiunii rasuna puternic, iar relatia va avea  de castigat de pe urma spiritului tau pragmatic. Marti si miercuri, totusi, din cauza influentei puternice a lui Mercur, pot aparea cateva tensiuni din cauza egourilor puternice. Daca esti singur, Solstitiul de vara poate aduce o schimbare a viziunii asupra dragostei. Trezirea spirituala te ajuta sa vezi cu alti ochi parteneriatul si iubirea.

Horoscop dragoste Sagetator
E Luna plina in semnul tau, ceea ce-ti va aduce multa stralucire si energie pozitiva. Daca esti singur, fii sigur ca vei atrage in jurul tau o multime de admiratori, deci profita de situatie! Marti si miercuri, din cauza puternicei influente a lui Mercur, in cupluri pot aparea conflicte din cauza banilor. Vestea buna este ca Solstitiul de vara va aduce o crestere a nevoii de intimitate. Weekend-ul se anunta fierbinte.

Horoscop dragoste Capricorn
Luna plina in Sagetator de luni iti poate prilejui intalnirea cu o persoana din trecutul tau. Te asteapta ceva provocari, dar poti face fata cu brio acestor sentimente puternice. In cupluri, influenta puternica a lui Mercur de marti si miercuri poate genera conflicte din cauza dificultatilor de comunicare. Pentru cei singuri, Solstitiul de vara poate insemna intalnirea cu o persoana speciala, cu care pot incepe o relatia de durata, daca sunt suficienti de deschisi sa incerce din nou.

Horoscop dragoste Varsator
Luna plina in Sagetator iti activeaza zona sociala. Te intalnesti cu prietenii, cu rudele, cu familia. Esti foarte activ. Iar daca esti singur, vei fi coplesit de admiratori. Desi ar trebui sa te bucure, influenta lui Mercur iti va schimba drastic starea de spirit. Nu te lasa dominat de aceste frici si vorbeste cu cineva apropiat despre asta. Weekend-ul aflat sub semnul Solstitiului de vara va aduce romantism, actiune, aventura.

Horoscop dragoste Pesti
Luna plina din Sagetator te va pune sub lumina reflectoarelor inca de la inceputul saptamanii. Pregateste-te sa stralucesti! Daca esti singur, un admirator va face primul pas in a te cuceri. In cuplu, insa, si din cauza influentei puternice a lui Mercur, aceasta stralucire poate incolti sentimente de gelozie in sufletul partenerului. Lamureste situatia cat mai rapid. Weekend-ul sub auspiciile Solstitiului de vara se anunta fierbinte, cu romantism si pasiune cat cuprinde.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img