joi, 28 martie, 2024

Horoscop dragoste saptamana 20-26 mai 2019. Ce salveaza relatiile? Ce aduce weekend-ul cu Luna in Pesti?

Distribuie:

Publicat:

Saptamana 20-26 mai 2019 este foarte interesanta, din punct de vedere astrologic. Intram in zodia Gemeni. Mercur schimba si el zodia si intra in Gemeni, deci la el ACASA. Miercuri 22 mai are loc un sextil important: Marte proaspat instalat in Rac pana la inceput de iulie cu Uranus cel rebel aflat in Taur pana in 2026. Zilele de joi si vineri au suisurile si coborasurile lor, apoi Marte se va conecta cu Chiron, vindecatorul ranilor noastre profunde de identitate. Este un timp excelent sa vorbesti sincer dar ai putea si atinge niste puncte sensibile facand astfel. Asadar, sinceritatea este acum o sabie cu doua taisuri.

Ai insa si sansa sa abordezi orice subiect in discutie, sa vindeci ceea ce inca are nevoie sa fie vindecat si sa mergi mai departe. Luna in Pesti completeaza tabloul de weekend, ajutandu-te sa mergi mai departe privind totul dintr-o perspectiva mult mai ampla, romantica si plina de imaginatie.

Horoscop dragoste Berbec
In viata amoroasa, pasiunea si emotia vor atinge cote fierbinti in weekend. In acelasi timp, va trebui sa obtii o reasigurare de la partener, deoarece insecuritatea te destabilizeaza. Ai grija sa nu exagerezi, deoarece incarcatura emotionala va fi intensa. Daca esti singur, actioneaza cu incredere. Nu-ti lasa propriile ganduri sa iti puna piedici. Fii sincer si deschis cu potentialul partener.

Horoscop dragoste Taur
Viata amoroasa iti va aduce o multitudine de situatii in aceasta saptamana. Pot aparea emotii puternice care te vor distanta de partener. Apoi te linistesti si ii cauti compania, spunandu-i ce ai pe suflet. Daca esti singur, sunt sanse mari sa intalnesti o persoana de care sa te indragostesti. Si cu cat pasiunea creste, cu atat devii mai nesigur pe tine. Nu te descuraja. Pastreaza-ti echilibrul si mergi inainte cu incredere. Poti avea o relatie buna cu acest partener.

Horoscop dragoste Gemeni
Depui eforturi serioase pentru a-ti mentine echilibrul. Nu lasa insecuritatea sa destabilizeze relatia cu partenerul de cuplu. Adu inapoi pasiunea dintre voi. Stii ce ai de facut pentru a reusi. Depinde numai de tine. Daca esti singur, frica de respingere te impiedica sa actionezi. Dar daca nu ai curajul sa o faci, fii convins ca vei ramane singur si mai multa vreme.

Horoscop dragoste Rac
Ai tendinta de a deveni gelos si posesiv. Nu da vina pe partenerul tau, altfel va trebui sa suporti consecintele. Discuta sincer si deschis cu partenerul de cuplu. Lasa deoparte logica si urmeaza caile pasiunii si ale imaginatiei. Daca esti singur, nu pierde vremea. Iesi mai mult, flirteaza, fii cuceritor. Asa vor veni si noptile speciale.

Horoscop dragoste Leu
Vrei sa petreci mai mult timp de calitate alaturi de partenerul de cuplu. Puneti tara la cale, va faceti planuri de viitor. Urmeaza o saptamana de pasiune intensa de care ar trebui sa profiti. Focul din relatia voastra va fi reaprins. Daca esti singur, a venit timpul sa faci miscarea decisiva in cucerirea persoanei pe care o indragesti. Nu ezita sa ii faci jocurile.

Horoscop dragoste Fecioara
Profita din plin de aceasta saptamana pasionala. Daca esti implicat intr-o relatie, urmeaza un pas important. Adu putin mister in cuplu pentru a creste pasiunea. Lasa imaginatia sa isi faca datoria. Daca esti singur, bazeaza-te pe intuitie. Nu pierde vremea cu persoane care nu sunt potrivite pentru tine, doar de dragul de a fi in compania cuiva.

Horoscop dragoste Balanta
O saptamana cu de toate in viata ta amoroasa. Acum esti in culmea fericirii, acum esti intr-un intuneric adanc. Gaseste-ti echilibrul. Spune ce simti intr-un mod calm si dragastos. Nu lasa impulsul sa te ghideze. Poti exagera si poti spune lucruri pe care sa le regreti mai tarziu. Daca esti singur, ceva provocator se anunta. Esti pregatit pentru ce urmeaza?

Horoscop dragoste Scorpion
Viata amoroasa va fi prioritatea ta in aceasta saptamana. Vei avea ocazia sa petreci mai mult timp cu partenerul de cuplu si sa reaprindeti focul pasiunii. Lasa imaginatia sa zburde si vor fi focuri de artificii in dormitor. Daca esti singur, iesi mai des, flirteaza mai mult. In casa sunt cele mai mici sanse sa iti intalnesti jumatatea.

Horoscop dragoste Sagetator
Pasiune, dinamism si intensitate! Vor iesi la suprafata sentimente pe care le-ai suprimat pana acum. Secrete adanc pastrate in sufletul tau nu mai pot ramane ascunse. Nu te opune. Va fi imposibil sa rezisti. Spune ce ai de spus, sincer si deschis. Relatia de cuplu se va imbunatati vizibil. Daca esti singur, nu mai sta ascuns. Iesi mai mult pentru a-ti intalni jumatatea.

Horoscop dragoste Capricorn
Dedica-ti timpul partenerului de cuplu si vei da o mare sansa relatiei. Profita de aceste zile, pentru a readuce sarea si piperul in viata voastra amoroasa. Daca esti singur, exploreaza-ti mai mult farmecul personal pentru a atrage persoanele de sex opus. Nu te gandi ca vei da gres.

Horoscop dragoste Varsator
Viata amoroasa va fi foarte interesanta in acesta saptamana. Intimitatea in cuplu creste, iar pasiunea atinge cote inalte. Simti nevoia sa-i impartasesti partenerului sentimente profunde. Daca esti singur, nu ezita sa iesi si sa experimentezi. Flirteaza mai mult.

Horoscop dragoste Pesti
O saptamana excelenta pentru viata amoroasa. Dragoste, tandrete, relaxare, pasiune, dorinta, mister, flirturi. Iti revigorezi relatia de cuplu sau, daca esti singur, sunt sanse mari sa-ti gasesti jumatatea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img