vineri, 29 martie, 2024

Horoscop lunar aprilie 2018 Oana Hanganu: Ce zodii au noroc in aceasta luna

Distribuie:

Publicat:

Horoscop lunar aprilie 2018 Oana Hanganu. Mercur revine la mersul direct, dar Saturn si Pluton isi incep tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Apar noi provocari pentru zodii. Afla cum va fi a doua luna de primavara pentru tine!

Horoscopul pentru luna aprilie 2018 este marcat de cateva evenimente astrologice importante care vor influenta toate zodiile.

Dupa Luna Albastra si intrarea planetei Venus in zodia Taur in ultima zi de martie, primele doua saptamani ale lui aprilie vor fi dominate de tranzitul retrograd al planetei Mercur in zodia Berbec

Si de aspectele tensionate formate de planetele din zodia Capricorn (Marte, Pluton si Saturn) cu Soarele si Mercur retrograd din zodia Berbec. Vor urma 8 evenimente ”in cascada” care vor aduce provocari, dar si oportunitati pentru fiecare.

Iata care sunt principalele evenimente astrologice din aprilie 2018:

15 aprilie: Mercur va reveni la mersul direct si va ramane in semnul Berbecului tot restul lunii martie;

16 aprilie: Luna Noua in zodia Berbec;

17 aprilie:  in zodia Berbec va ajunge Chiron, asteroidul care este numit in astrologie ”Vindecatorul”. Chiron va ramane in zodia Berbec timp de 7 ani;

18 aprilie: Saturn isi va incepe tranzitul retrograd in zodia Capricorn

20 aprilie: Soarele va intra in zodia Taur;

22 aprilie: Pluton isi va incepe tranzitul retrograd in zodia Capricorn;

24 aprilie: Venus va intra in zodia Gemeni;

30 aprilie: Luna Plina in Scorpion

Horoscop lunar aprilie 2018 Oana Hanganu – Afla cum te influenteaza aceste evenimente astrale!

Berbecii  vor pune accent pe cariera si bani, chiar daca  in prima parte a lunii vor avea sentimentul ca bat pasul pe loc. In 15 aprilie va incepe o perioada excelenta pentru noi proiecte sau noi directii in viata.

Taurii ”ii citesc” rapid pe cei din jur si stabilesc limite clare in relatii. In iubire norocul le surade chiar de la inceputul lunii. In plan financiar, sansa e de partea lor dupa 24 aprilie.

Gemenii isi consolideaza statutul pe care il au in reteaua profesionala din care fac parte. In plus, nu isi mai risipesc energia si resursele (inclusiv cele financiare), ci se concentreaza doar pe adevaratele prioritati.

Racii se vindeca de tendinta de a personaliza relatiile de munca si de dorinta de a rezolva problemele colegilor de parca acestia ar face parte din familie. In plan sentimental, norocul celor singuri poate veni ”de pe internet”.

Leii care trebuie sa plece in calatorii in prima parte a lunii trebuie sa verifice cu atentie detaliile. Dupa 18 aprilie, se impune o mai mare atentie acordata sanatatii ori schimbarea dietei si a stilului de viata.

Fecioarele acorda mare atentie imaginii personale. Cele care se indragostesc de cineva de la serviciu isi ascund sentimentele sub masca respectului si a aprecierii strict profesional, dar adevarul iese, rapid, la iveala.

Balantele au mai multe responsabilitati in familie sau dau mai multi bani in casa. In plan financiar, sansa e de partea lor in ultima parte a lunii. In iubire, atitudinea lor se schimba: tin cont mai mult de propriile dorinte.

Scorpionii isi doresc schimbari majore in plan profesional. In cuplu au parte de afectiune si pasiune. In afaceri, trebuie sa respecte cu strictete contractele. Altfel, Saturn retrograd agraveaza consecintele.

Sagetatorii ar trebui sa nu puna pret pe declaratiile care li se fac in prima parte a lunii. Dupa 24 aprilie, cei singuri isi intalnesc jumatatea. In plan financiar, Saturn retrograd complica situatia: banii vin, dar se duc pe datorii.

Capricornii trec printr-o perioada de mari schimbari in plan  personal, aduse de Saturn si Pluton, in mers retrograd prin zodia lor. Vor incepe sa se aprecieze mai mult si asta se va vedea in relatiile ci cei din jur.

Varsatorii trebuie lamureasca situatii lasate ”in coada de peste” de mult timp si sa invete ca ”gandirea pozitiva” nu e ”vorba-n vant” . La sfarsit de luna, atentia lor se indreapta spre cariera dorita cu adevarat.

Pestii au parte de provocari in plan financiar. Din acest motiv,  multi dintre ei renunta la obiceiul de a recurge la ”terapia prin cumparaturi” atunci cand sunt suparati sau coplesiti de probleme.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img