vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop, luni, 24 septembrie 2018. Capricornii s-ar putea păcăli

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 24 septembrie 2018 – Berbec

Ești invitat la toleranță și compasiune în toate situațiile dificile pe care le vei parcurge. Poți refuza, bineînțeles, dar consecințele nu îți vor fi pe plac.

Horoscop 24 septembrie 2018 – Taur

Există un potențial pozitiv foarte discret în această zi și poți ajunge la el dacă vei fi pe aceeași frecvență, adică vei alege să fii optimist și binevoitor cu cei din jur.

Horoscop 24 septembrie 2018 – Gemeni

Ești tentat să exagerezi importanța unor probleme personale, poate și ca să maschezi nevoia de atenție din partea unui grup sau a familiei.

Horoscop 24 septembrie 2018 – Rac

Nesiguranța te poate conduce la reacții exagerate, pe care le-ai putea controla destul de ușor. Va trebui să alegi ce contează mai mult: o nemulțumire de moment sau relația în sine.

Horoscop 24 septembrie 2018 – Leu

Ai gânduri și intenții bune, dar nu le asiguri și suportul necesar pentru a rezista în fața avalanșei de informații care te îndeamnă să fii pesimist.

Horoscop 24 septembrie 2018 – Fecioară

Ai tendința de a crede că unii dintre oamenii din mediul de la serviciu se opun modernizării. Poate că e un lucru bun să vii cu propuneri, dar ar fi bine să te oprești aici.

Horoscop 24 septembrie 2018 – Balanță

Este posibil să te amăgești singur, cu impresii negative despre relațiile cu cei dragi. De aici se pot naște nemulțumiri care să te supere mult timp.

Horoscop 24 septembrie 2018 – Scorpion

Doar o minte limpede te poate ajuta să nu te îndepărtezi de realitate când tragi concluzii despre situația ta și despre ceea ce se petrece în familie.

Horoscop 24 septembrie 2018 – Săgetător

Poate a venit momentul să nu mai duci pe umerii tăi povara inutilă a problemelor celor din anturajul apropiat. Există și alte metode de a-i ajuta.

Horoscop 24 septembrie 2018 – Capricorn

Ești atras de promisiunile unui superior care este preocupat doar de propriile interese. Ai fi mai câștigat dacă ai reuși să descifrezi care îi sunt adevăratele intenții.

Horoscop 24 septembrie 2018 – Vărsător

Te consideri superior celor din jur, fără vreun motiv anume, iar atunci când ai nevoie, găsești imediat argumente care să susțină aceste impresii.

Horoscop 24 septembrie 2018 – Pești

Poate ar fi mai bună o atitudine calmă față de cei cu care colaborezi, dublată de o exprimare diplomată a nemulțumirilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img