vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop, luni, 4 decembrie 2017. Atitudinea rece de azi a Capricornilor nu aduce nimic bun

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 4 decembrie 2017 – Berbec

Este o zi dominata de graba si desi s-ar putea sa iti placa viteza de desfasurare a actiunii, exista si riscul de a strica anumite relatii pe care va trebui sa le repari tot tu.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Taur 

Ai nevoie de calm, de cea mai buna ipostaza a ta, cea care stie sa ingrijeasca, sa faca totul sa creasca, sa se dezvolte. Tu vei fi cel mai castigat, daca vei face aceasta alegere.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Gemeni

S-ar putea sa pierzi foarte mult timp vorbind in van cu apropiatii despre planuri cu care ei nu sunt de acord. Degeaba incerci sa ii convingi, contextul nu te avantajeaza.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Rac

Cuvintele nu te ajuta astazi, asa ca ar fi mai bine sa lasi lucrurile asa cum sunt, inclusiv supararile celor dragi care vor trece de la sine, fara sa fie nevoie sa insisti.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Leu

Vei fi tentat sa devii mai aspru cu cei din jur, din motive care iti foarte clare doar tie. Nu foloseste nimanui sa le dai lectii, daca nu inteleg mesajul tau.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Fecioara

Stii ca ai nevoie de putin optimism, ca sa iti continui eforturile, dar te lasi in voia gandurilor negre, doar pentru ca te-ai obisnuit cu ele.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Balanta

Trebuie sa depasesti impasul in care ai ajuns din cauza unor exagerari. Problemele din familie trebuie rezolvate, dar nu doar de tine ci prin cooperare.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Scorpion

Este posibil sa fi gasit cheile propriei inimi si sa nu o mai poti tine incuiata prea mult timp. Ai nevoie de caldura sufleteasca, dar nu e realist sa astepti sa ti se ofere.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Sagetator

Daca iti pui mintea cu nemultumirile adunate, nu vei face decat sa le sporesti, dandu-le importanta. Este infinit mai bine sa alegi gandul cel bun, cel care iti aduce lumina in suflet.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Capricorn

O atitudine rece, pe care o poti prefera astazi, nu aduce nimic bun, dar iti da impresia ca te poti proteja de eventuale dezamagiri care pot veni de la apropiati.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Varsator

Initiativelor tale curajoase le lipseste ceva fundamental, sunt rodul unor nemultumiri, nu provin dintr-o evaluare corecta a situatiei reale.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Pesti

Te ocupi de cei dragi si bine faci, chiar daca raspunsul nu va fi pe masura asteptarilor. Bucuria nu ti-o poate lua nimeni si nici nu o poate diminua, daca nu vei dori tu acest lucru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img