miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop, marti, 21 noiembrie 2017. Balantele fac o alegere buna: apeleaza la oameni care le pot ajuta sa evolueze

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Berbec

Vrei sa pornesti un razboi cu toti cei care se opun dorintelor tale, chiar si cu cei dragi care iti lasa impresia ca fac acest lucru. S-ar putea sa te trezesti singur pe campul de lupta…

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Taur

Esti mai cuminte azi, asta si din cauza unei oboseli a mintii care te indeamna sa iei lucrurile mai usor si sa lasi excesele de autoritate deoparte. Nu-ti prinde rau aceasta atitudine.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Gemeni

Ai sansa de a ajunge la acea stare de echilibru interior care iti permite sa vezi problemele la adevarata lor dimensiune, dar si partea buna din orice situatie.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Rac

Te ocupi cu mare harnicie de implinirea unor dorinte pentru realizarea carora e nevoie de bani, dar nu acestea sunt cele care te supara, ci celelalte…

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Leu

Te concentrezi pe ceea ce faci la locul de munca, dar nu accepti si parerea celor cu care colaborezi, iar asta ar trebui sa iti dea de gandit, ca doar nu detii tu adevarul absolut.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Fecioara

Ai parte de o zi bogata in situatii care iti pot provoca reactii emotionale pe care nu le vei putea controla, cel putin nu atat cat ai vrea.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Balanta

Iti indrepti atentia spre oamenii care te-ar putea ajuta sa faci un pas inainte, sa iti depasesti propriile limite. Vei vedea ca este o alegere buna.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Scorpion

Vrei sa ti se recunoasca autoritatea si drepturile atat la serviciu, cat si in familie, dar este o pretentie care nu va fi onorata, pentru ca ceri ceva care se obtine foarte greu, cu mult efort.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Sagetator

Privesti spre viitor si chiar daca nu vezi doar parti luminoase, te vei bucura cand vei intelege ca o parte din situatii vor evolua frumos si benefic.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Capricorn

Ai acumulat mai multe nemultumiri decat motive de satisfactie. Intorci pe toate partile ceea ce iti lipseste, in loc sa vezi situatia asa cum este si sa actionezi in consecinta.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Varsator

Te pot cuprinde sentimente negative, din cauza faptului ca altora pare sa le mearga mult mai bine decat tie si nu iti convine deloc aceasta situatie.

Horoscop 21 noiembrie 2017 – Pesti

Ii privesti in fata pe cei care vor sa iti faca rau sau, cel putin, nu vor sa iti fie bine. Le vezi limitele si intelegi ca sunt deja pedepsiti prin ceea ce sunt in acest moment.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img