sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop, miercuri, 6 decembrie 2017. Varsatorii iau decizii radicale, care aduc complicatii

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 6 decembrie 2017 – Berbec

Cauti solutii, dar le cauti acolo unde nu le poti gasi, la oamenii care nu au trecut prin experiente ca ale tale si nici nu se pot pune in locul tau.

Horoscop 6 decembrie 2017 – Taur 

Esti tentat sa consideri valabile doar ideile tale, felul tau de a vedea lucrurile, desi ai avut destule dovezi ca nu e deloc asa. De dragul armoniei, va trebui sa tii cont si de ceilalti.

Horoscop 6 decembrie 2017 – Gemeni

Este necesar un efort de concentrare ca sa nu te lasi in voia primului impuls si, din neatentie, sa strici treburile sau relatiile cu cei dragi.

Horoscop 6 decembrie 2017 – Rac

O idee foarte buna ar fi sa accepti sa fii tu cel care domoleste conflictele, care alina supararile. Vei fi primul care se va bucura de rezultatele acestui rol.

Horoscop 6 decembrie 2017 – Leu

Ai parte de o zi care iti poate aduce mult dorita desprindere de anumite probleme, cum ar fi cele din anturaj care par ca nu se mai termina.

Horoscop 6 decembrie 2017 – Fecioara

Ti-ar prinde foarte bine sa alegi, pur si simplu, sa fii mai optimist, sa iei in calcul ideea ca, poate, nu te-ai gandit la toate posibilitatile.

Horoscop 6 decembrie 2017 – Balanta

Discutiile cu cei din anturaj, mai ales cei pe care ii cunosti bine, pot deveni certuri foarte usor, desi nimeni nu isi doreste acest lucru.

Horoscop 6 decembrie 2017 – Scorpion

Vrei neaparat sa te impui si este posibil sa reusesti, dar pretul, care nu te preocupa acum, va fi mai mare decat orice crezi ca vei castiga acum.

Horoscop 6 decembrie 2017 – Sagetator

S-ar putea sa ai o zi frumoasa, cu numeroase momente speciale, dar sa apara si voci care sa spuna ceva care te-ar putea innegura destul de mult.

Horoscop 6 decembrie 2017 – Capricorn

Este momentul sa recunosti ca nu poti controla totul, nici macar in familie, cu atat mai putin la serviciu sau intr-un proiect la care lucrezi cu un prieten.

Horoscop 6 decembrie 2017 – Varsator

Esti tentat sa iei decizii radicale, ca si cum asa s-ar rezolva toate problemele care te apasa. Nu e deloc o ideea buna pentru ca vei crea alte complicatii.

Horoscop 6 decembrie 2017 – Pesti

Tu decizi cum anume sa iti folosesti resursele, dar o parere poate avea si un apropiat sau un superior, in cazul in care problemele de acest fel apar la serviciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img