joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop Minerva pentru lunile Noiembrie si Decembrie. Vor fi schimbari mari pentru majoritatea zodiilor

Distribuie:

Publicat:

Pe 16 noiembrie, intra in retrogradare Mercur pana pe data de 8 sau 9 decembrie. Vor continua succesiunea de retrogradari care a inceput undeva in primavara-vara. Pe data de 2 noiembrie va porni ciclul retrogradarii mercuriene. Pana dupa 3 decembrie eu nu as sfatui sa se faca credite si nici sa se cheltuiasca sume mari de bani, a declarat astrologul Minerva la B1.

HOROSCOP MINERVA Berbec:
Pana la sfarsitul anului avem o galeata care presupune un sextil, un trigon, dar si doua patrate, adica toate bunurile, toate veniturile, tot ceea ce obtin si primesc vor avea si o latura putin stresanta in toata povestea asta. Cand e cu gura in sus semnifica culesul roadelor, ei vin cu o galeata rasturnata ca si cum ar trebui sa dea omenirii ceva ce li s-a dat , acum a venit momentul sa-si achite datoria, sa-si onoreze promisiunea. Sunt foarte decisi in ceea ce fac nu numai profesional. Unii dintre ei au chiar mari sperante ca le va merge bine, vor incerca ceva, dar atentie fara sa-si lase locul de munca, vor incerca ceva si pe cont propriu. Au o sansa extraordinara fie de a studia, fie de a pleca sa munceasca in afara. Sunt foarte bine sustinuti in aceasta toamna profesional. Soarele, Mercur si Jupiter vor intra in Sagetator.

HOROSCOP Taur:
Ei incep incet-incet sa se echilibreze, iar acest echilibru perfect il vor gasi anul viitor, pentru ca la anul viitor pentru semnele de Pamant va fi un an extraordinar. Se intampla ceva la nivelul credintei, la nivelul studiilor. Este un Saturn in domiciliu peste Saturnul natal, ceea ce presupune ca se inchide ciclul. Pentru cei la care se inchide primul ciclu saturnian este ca un dus cu apa rece, isi dau seama ca nu sunt pe drumul lor, ca nu au facut ceea ce trebuiau sa faca, ca altceva era in destinul lor, se vor vedea in situatia de a-si dori sa-si continue studiile, sa faca o serie de calatorii, in special initiatice, sa mearga pe la locurile renumite, nu neaparat cele sfinte. Simt nevoia de a cunoaste, dar de o alta cunoastere care se refera la lumea lor interioara, la bogatia lor interioara. Pentru ca Pluto a trecut in casa a X a carierei, poate sa vina si cu restructurare a profesiei, sa-si lase locul de munca si sa-si deschida o afacere proprie. Nu i-as sfatui sa faca asta decat in primavara. Altii pot sa promoveze, profesiunile financiare sunt vizate sau de comunicare. Pana la sfarsitul anului, s-ar putea sa va legati sufletul de cineva, s-ar putea sa va casatoriti in ultimele zile ale anului. Cei care sunt preocupati de investitii vor avea o perioada in noiembrie-decembrie in care vor putea sa faca acest lucru.

HOROSCOP MINERVA Gemeni:
Sunt foarte preocupati de filosofie, de credinta, de studiu, de a cunoaste. Isi doresc sa cunoasca pentru sine, unii ar putea sa mosteneasca, este vorba de mosteniri care pot veni pe cai aleatorii. O alta mostenire poate sa fie una culturala, poate sa mosteneasca o biblioteca. Se vor implica trup si suflet in ceva ce le place, sa fie consecventi pe ceea ce le fac. vor fi motivati salarial, Saturn da certitudinea contractului pe care il au sau certitudinea achizitiei unei case. Sunt probleme, de regula primii atinsi sunt cei care practica singuratatea in doi, dar cand Saturn este foarte bine sustinut vine si aduce stabilitate. Este o perioada buna si pentru ei.

HOROSCOP MINERVA Rac:
Foarte interesanta partea profesionala, sefii, colegii, oameni cu putere de decizie vad capacitatea lor de a rezolva problemele la locul de munca. Unde lucreaza ei vor sa se simta ca intr-o familie. S-ar putea sa-si achizitioneze o casa sau sa-si incheie ratele la o casa, vor castiga un proces. Mai poate fi vorba de o calatorie de studii, un masterat. Sa fie atenti la capitolul sentimental, pentru ca Luna neagra in patrat cu Jupiter si cu Ceres ii determina sa abandoneze o relatie care nu acum ar trebui finalizata.

HOROSCOP MINERVA Leu:
Isi revin cel putin spiritual, incep sa aiba incredere in ei, e o reintoarcere in sine pentru a vedea cata incredere are in el, e ca si cum s-ar verifica. Vin niste castiguri, niste bani foarte bine plasati din munca proprie, locul de munca este stabil dar la care se lucreaza din greu, aceste eforturi va vor fi recunoscute, scartie un pic partea familiala. S-ar putea sa calatoreasca spre sfarsitul anului, in decembrie, nu neaparat in tara.

HOROSCOP MINERVA Fecioara:
Lucrurile se asaza, dar atentie mare cel putin in urmatoarele doua luni au o problema de comunicare. Nu stiu sa comunice ceea ce isi doresc sa comunice si de aici creaza o aparenta stare de conflictuala, care se poate termina cu ruperea mariajului sau cu o demisie. Se formeaza un trigon in semne de Pamant in tema lor natala, foarte bine este sustinuta casa drumruilor lungi, casa pensiilor, de investitii pe termeni lungi. Aceste planuri s-ar putea sa-i deranjeze pe cineva din familie. Foarte bine sustinute femeile pe casa muncii, ele sunt in ipostaza unul din focarele care se creeaza la locurile de munca. Rabdare.

HOROSCOP MINERVA Balanta:
Este primul semn care simte ca lucrurile joaca in favoarea lor, veti avea parte in milocul lui noiembrie si decembrie vor avea o configuratie, Steaua lui David, scapa printre degete foarte multe oportunitati, adica vor fi foarte multe sanse in care nu o sa stii pe care sa o alegi, dar trebuie sa ai grija in ce directie te duci si ce trebuie sa faci. Bine sustinuta casa contractuala, ar putea fi vorba despre o casatorie, iar din punct de vedere profesional isi schimba locul de munca sau promoveaza pentru ca vor fi remunerati destul de binisor si chestia asta le aduce linistea in suflet. Se inchide un ciclu starurnian si la ei, unii vor intelege ca au gresit si prin vorba, prin faptul ca nu au vorbit la timp, nu si-au facut timp sa discute cu persoana iubita, cu copiii, cu parintii, se va incerca un reviriment sa se deschida.

HOROSCOP MINERVA Scorpion:
Un semn care uneori trage pentru anumite lucruri, dar uneori este foarte bine sustinut pe ceea ce isi doreste, Scorpionii care lucreaza in Serviciile Secrete, care lucreaza in domeniul juridic la procurori si judecatori vor avea o perioda in care vor exulta. Vor duce la solutionarea unor dosare. Vor actiona asa cum le dicteaza constiinta, dar nu vor actiona impotriva poporului. Vin bani, investitiile lui sunt niste investitii cu sclipire de geniu, daca nu au un loc de munca isi vor gasi un loc de munca, femeile in mod special. Isi vor gasi un loc de munca asa cum isi doresc. Ei au putini prieteni si vor renunta la ei. Exagerati lucrurile, nu le place sa duca vorba, dar uneori o fac. Sa fie atenti sa nu intre in conflict cu persoanele mai in varsta.

HOROSCOP MINERVA Sagetator:
E un sfarsit de an interesant, ori v-ati mutat in casa noua, va mutati, v-ati casatorit, va schimbati locul de munca, faceti ceva pe cont propriu. Foarte bine sustinuta casa banilor proveniti din munca proprie. Va ganditi sa incepeti renovarea, foarte buna partea de comunicare, doar ca nu sunt diplomati. Casa a IV-a, unele cupluri ar putea afla ca asteapta un copil. Au Uranus in casa a V-a. Atentie la creativitate, cititi, informati-va. Nu fortati ca nu o sa va iasa. Dar va poate aduce bani. Se extinde cercul de prieteni. Sagetatoarele insarcinate sa fie atente.

HOROSCOP MINERVA Capricorn:
Se trezesc la realitate. Planuri pe care si le-au facut, revizuindu-le isi dau seama ca pot face lucruri extraordinare, are nevoie de oameni, pe masura vor veni si banii, vor deveni mai comunicativi. Se produc surprize in casa familiei, posibil sa se desparta, sa se casatoreasca, sa se rupa afaceri, sa renunte la terapiile alternative, sunt lucruri la care vor trebui sa renunte. Este foarte timid, nu stie sa exprime ce simte. daca nu dati curs sa nu va puteti apropia de persoana pe care va place. Puteti cunoaste pe cineva interesant, in decembrie.

HOROSCOP MINERVA Varsator:
Profesional va merge foarte bine, multi prieteni, va veti intalni cu oameni cu care nu v-ati mai intalnit de mult. Vin oameni cu care ati mai avut de lucru, relatiile s-au incheiat nicicum, se continua acum. Pentru ei incepe un alt ciclu, rezolva probleme pe care nu le-au rezolvat in trecut, este capabil sa imagineze planuri, sunt tentati de latura intunecata, feriti-va sa calcati in strachini. Foarte mare incredere in ei, castiga bani, sume care vi se datoreaza, vin din servicii. La locul de munca au foarte multe idei care o sa-i cam puna pe sefi pe ganduri. Idei bune nu renuntati la ele.

HOROSCOP MINERVA Pesti:
Cu sensibilitatea lor, pana nu vor invata sa-si stapineasca, foarte bine sustinuta cariera. Sunt foarte bine vazuti de sefi, posibil sa vi se propuna locuri de munca. Aceste decizii de a veni la munca, de a schimba locul de munca fac sa creasca si contul bancar. Atentie la dispozitiile relative, plang, rad, schimbari bruste de atitudine, de prietenie sau ura. Pentru cei casatoriti s-ar putea sa faceti ceva impreuna, altii se pot casatori. Starea lor la locul de munca tine de cum este hranit sufletul cu incredere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img