vineri, 29 martie, 2024

Horoscop nou weekend de dragoste sub luna in Pesti, 21-23 iunie 2019. Cine tradeaza, cine viseaza?

Distribuie:

Publicat:

Iata horoscopul weekend de dragoste 21-23 iunie 2019 sub Luna in Pesti. Dragostea este emotia primordiala a fiintei umane iar Luna este astrul ceresc ce “raspunde” si ne coordoneaza emotiile. Este, asadar, evident ca tranzitul repetitiv al Lunii prin cele 12 semne timp de 28 zile si fazele sale principale  – Luna Noua, Luna plina – au un puternic cuvant de spus pentru felul in care manifestam, atragem si traim iubirea.

Brusc, incepand de Vineri 21 iunie, ne simtim ca si cum ne-am mutat intr-un cu totul alt teritoriu fata de tot ce a fost pana acum in ultimele doua saptamani, schimbare puternica adusa de cele trei evenimente mari astrologice si astronomice: solstitiul de vara 2019, Soarele intra in zodia Rac si Neptun intra in miscare retrograda.

Iata horoscopul weekend de dragoste sub romantica Luna pentru fiecare zodie:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
In acest weekend este posibil sa ai parte de o trezire emotionala in legatura cu dinamica din relatia de cuplu si cu gradul tau de satisfactie in actuala relatie. Ai fost cumva excesiv de idealist cu privire la o persoana speciala a inimii tale, refuzand sa vezi realitatea ? Asa cu Maya Angelou spunea : “Cand cineva iti arata cine este, sa il/o crezi prima data.”. Daca ai incercat sa te convingi ca persoana iubita este cineva ce ai dori tu sa fie, atunci aceste zile pot fi mai dure pentru tine. Daca totusi ti-ai mentinut o abordare realista tot timpul in relatia voastra si ai acceptat partenerul fix asa cum este, atunci totul va fi bine.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Cuvintele tale pot suna cam aspru, deci fii tare atent cum le folosesti. Este posibil ca fara sa vrei neaparat asta, sa iti instigi persoana iubita intr-un mod defensiv, caz in care nu ar trebui sa te mire sau supere reactia sa daca ii apesi anumite butoane sensibile. Foloseste ocazia acestor zile ca doar sa fii, sa privesti cu atentie in liniste persoana iubita si vezi daca iti este bine sau daca regreti ca esti in aceasta relatie. Inainte sa iti pierzi cumpatul si sa spui ceva ce vei dori sa retractezi, intreaba-te mai bine : Este de folos ? Este necesar ? Este amabil si respectuos ? Daca raspunsurile sunt NU, mai bine taci. Gaseste alt mod de a-ti rezolva indoielile sau de a obtine schimbarile dorite. 

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Sunt zile care iti pot aduce o iluminare in ceea ce priveste relatia ta. Daca lucrurile merg bine, vei simti mai mult ca sigur un nivel extraordinar de legatura si dedicare cu partenerul tau. Va puteti exprima usor si firesc gandurile dar mai ales emotiile unul fata de celalalt si vei avea totodata sentimentul clar ca aceasta relatie este menita sa iti expandeze orizonturile vietii. Si chiar asa si este daca simti asa. Insa daca constientizezi ca nu e ce ar trebui sa fie, nu vei mai putea ignora ce nu e in regula. Cea mai mare realizare pe care o poti avea este ca ai pus cheia fericirii tale in buzunarul altcuiva. Poate ca este momentul sa indrepti asta. 

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Pot fi zile emotionale si delicate pentru tine cand vine vorba de dragoste. Pasiunile tale si opiniile tale puternice pot fi asa de ferme incat parteneru sa iti raspunda in forta, fapt ce te ia prin surprindere si riscati o furtuna. Desi nu dresti sa cedezi la punctul tau de vedere, nu este o solutie ideala pentru ca asta ar pune gaz pe foc. Manevreaza cu atentie lucrurile si mai bine taci si evadeaza in vise de bucurie. Daca esti singur, ai putea avea un scenariu diferit. O dorinta primara intre tine si cineva nou intalnit poate deveni intensa foarte repede !

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Mai mult este mai bine in aceste zile cand vine vorba de amor. Daca esti singur, Luna te poate face sa simti multe trairi intense fata de cineva nou intalnit. Te poti simti usor vrajit de aceasta persoana si simti tot acel entuziasm daca el sau ea te introduc in lumea sa. Daca deja esti un cuplu, puteti sa va rasfatati reciproc in exces. Poate ca va veti face cadouri unul altuia ca sa va aratati afectiunea si sa vedeti cum partenerul este coplesit de bucurie. Este un lucru bun la urma urmai, chiar daca este prea mult !

Horoscop weekend. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Poti nutri sentimente intense pentru cineva in acest weekend. Daca esti singur, vei fi surprins cat de mult tanjesti instantaneu dupa atingerea unei persoane nou intalnite. Ai putea fi tentat sa devii mai fizic cu persoana inainte de a va cunoaste mai bine. Alta posibilitate a weekendului in amor este sa simti ca cineva este obsedat de tine si te face sa te simti inconfortabil cu insistenta sa. Ti se poate parea chiar ciudat si o poti percepe ca o forma de hartuire. Fii atent !

Horoscop weekend. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Nu este nimic gresit in a fi ambitios. Daca ai un parteneriat sau o intelegere cu cineva important care sa te ajute sa iti implinesti un vis, cere-i ajutorul, nu te incapatana sa faci tu totul de unul singur. O solicitare din inima iti va da raspunsurile cautate care sa te duca spre urmatorul pas. Pasiunea ta va demonstra ca esti serios si determinat cu privire la proiectul sau ideea ta. Ai putea avea nevoie sa pui sub tacere criticul interior care iti spune ca nu meriti asistenta sau ca trebuie sa fii in stare sa te descurci singur. La fel, nu iti impartasi visul cu cineva care intuiesti ca iti poate critica eforturile. Fii, asadar, atent cu cine socializezi in aceste zile si ce vorbesti.

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Nimic nu te poate tine pe loc daca decizi sa iti pui in aplicare o idee sau o experienta care te incita si intriga. Vei merge pana intr-acolo incat sa participi la workshopuri pe tema dorita sau sa calatoresti ca sa iti implinesti inspiratia. Proiectele creative, hobbyurile si lucrurile care te distreaza si relaxeaza, toate ar trebui traite fara urma de regret. Da mai incet sau inchide vocea interioara care iti spune ca a te distra inseamna pierdere de timp. Un mod sigur de a porni motorul acesta este sa iti auzi si urmezi pasiunea si a simti entuziasm cand te gandesti la viata.

Horoscop weekend. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
horoscop weekend – sfatulparintilor.ro – pixabay_com – contactors-759373_1920
Nu te abtine cand vine vorba de a-ti urma si satisface dorintele inimii si a te intreba in continuare ce iti doresti ca sa simti bucuria. Cand vine vorba de a avea pe cineva alaturi sa te sustina in implinirea dorintelor, tinzi sa stai pe loc si sa astepti ca lucrurile sa vina spre tin in loc sa iti faci cunoscute rugamintile si solicitarile. Uneori destinul decide sa iti trimita binecuvantari dar ele nu pot ajunge la tine daca nu esti deschis si nu le intampini. In acest caz, poate sa nu vina spre tine fara ca tu sa iti faci partea si sa inviti aceste beneficii in viata ta. Fa actiunile potrivite si apoi lasa Universul sa isi lucreze magia.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
O discutie plina de spirit cu un partener sau o cunostinta importanta pentru tine iti poate pava calea de a actiona spre un vis important. Nu lasa criticul si scepticul interior sa iti sufoce entuziasmul inainte ca planul macar sa se ridice de la sol. Chiar si daca esti singurul adult din incapere, nu trebuie sa fii negativ si sa incepi sa te intrebi despre tot felul de oprelisti si cauze pentru care poate ca visul nu iese sau e mai bine sa nu iasa. Da odihna adultului din tine si conecteaza-te la entuziasmul de copil cu privire la ce ti se propune, la ce visezi. Chiar ai nevoie de ceva cool spre care sa privesti la viitor.

Horoscop weekend. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Nu esti cea mai practica persoana din lume cand vine vorba de bani in acest weekend, desi vei incerca sa prinzi o oportunitate de a-ti monetiza una din idei. Lasa-te prins de acest entuziasm de a transforma un proiect vizionar intr-o afacere ce se poate sustine financiar singura. Poate implica orice domeniu precum artele, frumusetea, moda, misticismul. Nu lasa nimic sa te opreasca din fluxul de creativitate ce ti se deschide in aceasta perioada. Orice nou proiect are un moment in care se naste si se dezvolta. Acum este un asemenea moment. In plus, sunt oameni care au nevoie de serviciile create de imaginatia ta.

Horoscop weekend. PESTI (20 februarie – 20 martie)
Uita de ideea de a-ti petrece timpul dupa programul facut de altcineva sau sa te uiti spre partener sau prieteni pentru distractia de weekend. Este prea obositor pentru tine sa faci ce vor altii sa faci acum. Ai deja in tine ideile potrivite despre cum sa ai parte de un weekend pe cinste, deci mergi dupa propria ta agenda. Petrece timp lucrand la un proiect creativ care iti da pasiune sau afunda-te in acel hobby despre care inca nu vrei sa se stie. Si o intalnire amoroasa se anunta a fi atractiva, cu conditia ca acea persoana sa fie de aceeasi parere cu tine despre ce inseamna sa te distrezi pe cinste in weekend.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img