sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop octombrie. Care sunt zodiile norocoase

Distribuie:

Publicat:

Fie ca e vorba de iubire, bani sau succes profesional, fiecare zodie are norocul ei in luna octombrie.

Iubire

Taur

Saturn te sfatuieste sa faci cateva schimbari in viata personala, sa ii oferi ceva nou partenerului tau de viata. La sfarsit de octombrie ar fi binevenite cateva zile petrecute numai in doi.  

Varsator

Astrele te rasfata cu o perioada calma si linistita, plina de bucurii in familie. Jupiter influenteaza din plin sectorul familiei si al locuintei.

Scorpion

Vei avea ocazia sa petreci cateva momente deosebite cu persoana iubita, ba chiar sa plecati intr-o calatorie scurta numai voi doi.

Cariera

Berbec

Pana pe 24 octombrie, vei lucra intens la proiecte noi, vei primi responsabilitati mai grele, dar vor fi pe placul tau, pentru ca vei avea numai de castigat mai tarziu.  

Balanta

Incepe o perioada cu multe noutati, in care vei avea multe de invatat si iti vei folosi experienta pentru a obtine avantaje mai mari pe viitor. Oportunitati surprinzatoare pot aparea de unde te astepti mai putin.

Pesti

Daca esti in cautarea unui alt loc de munca, pot aparea cateva oferte serioase, la care merita sa te gandesti. Octombrie poate fi luna in care poti invata lucruri noi.

Bani

Gemeni

Mai ai cateva probleme financiare de rezolvat la inceputul lunii octombrie. Dar acestea se vor rezolva in prima decada a lunii. Mercur este generos cu tine si iti aduce o suma frumoasa de bani.

Sagetator

Din punct de vedere financiar, daca ai reusit sa recuperezi imprumuturile pe care le-ai dat prietenilor, vei avea un buget mai bun decat in septembrie. Dar trebuie sa tii in frau cheltuielile inutile. 

Fecioara

Ai toate sansele sa castigi mai bine. Pe de alta parte, se aduna cateva taxe si impozite de platit, dar bugetul tau nu va avea de suferit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img