vineri, 29 martie, 2024

Horoscop pentru luna martie 2018. Horoscop complet: dragoste, bani si cariera

Distribuie:

Publicat:

HOROSCOP pentru luna MARTIE 2018. Cele mai importante previziuni ale lunii martie. Afla cum stai cu dragostea, banii si cariera in martie, inceputul primaverii.

HOROSCOP MARTIE 2018 – Berbec. Dragoste.

Prima saptamana din martie 2018 este palida in materie de relatii, poate chiar incomoda. Prin urmare, nu este cazul sa faci planuri mari pentru Ziua Martisorului.  Totusi, iti poti fauri sperante pentru 8 Martie si toate celelalte zile pana la sfarsitul lunii, fiindca la 7 martie intra in zodia ta Venus, planeta senzualitatii, a iubirii si a armoniei si, in cazul Berbecilor, stapana casei relatiilor. Trecerea lui Venus prin Berbec promite sansa in dragoste, intelegere in cuplu si ocazii fericite care favorizeaza curtarea, flirtul, amorezarea, impacarile, distractiile si bunastarea comuna. Ultima decada poate aduce impliniri suplimentare, fiindca la 20 martie ajunge in Berbec si Soarele, stapanul casei pasiunii si a sexualitatii.                                                                                                                                                                

HOROSCOP MARTIE 2018 – Berbec. Cariera si bani. 

In casa carierei Berbecului sunt incartiruiti pe termen lung Pluton, cel dornic de putere si control, si seriosul si impovaratorul Saturn. Doua planete perfectioniste si incordate, care pun problema in termeni de concentrare, severitate si tenacitate. In plus, la 17 martie 2018, langa Pluton si Saturn vine si energicul dar naravasul Marte, care isi incepe ciclul retrogradarii, avand in plan ca pana in noiembrie sa faca du-te vino intre Capricorn si Varsator. Asadar, intri intr-o perioada importanta din punct de vedere profesional, marcata de decizii, initiative si innoiri, dar si de lupte si incidente. In martie 2018 ai de partea ta sansa venusiana si, spre finalul lunii, maretia solara, asa ca poti avea succes si impliniri materiale.    

HOROSCOP MARTIE 2018 – Taur. Dragoste.

In martie 2018, Taurii se pot baza pe Marele Benefic, Jupiter, care tranziteaza pana in noiembrie casa cuplului Taurului.Totusi, nu este cazul sa visezi doar la lapte si miere. La 17 martie Marte, stapanul casei cuplului Taurului, isi incepe ciclul retrogradarii, care-l va purta du-te vino intre Capricorn si Varsator. Acest ciclu va dura, ca si tranzitul lui Jupiter, pana in noiembrie si va marca o perioada de analize, testari, reconsiderari, situatii complexe si modificari neasteptate ale cursului lucrurilor. 
 Primele efecte ale ciclului retrogradarii lui Marte apar in a doua jumatate a lunii martie. Pot fi efecte subtile, greu de sesizat, asa ca ai face bine sa cercetezi cu luare-aminte toate noile situatii ivite. Pana atunci, insa, bucura-te de prima parte a lunii, care iti poate aduce impliniri frumoase in plan relational!                                                                                                                                                          

HOROSCOP MARTIE 2018 – Taur. Cariera si bani.

Saturn, stapanul traditional al casei carierei Taurului, este bine pozitionat pe termen lung si manifesta un interes aparte pentru studii, cultura, cercetare sau spiritualitate, precum si pentru calatorii de afaceri sau de perfectionare profesionala, colaborari la distanta sau internet. In martie 2018, tranzitul Soarelui aduce Taurilor sansa, protectie, sustinere, popularitate si succes in activitatile care presupun un public, o audienta, o retea, o colectivitate. Colaborarile pot fi profitabile, insa trebuie tratate cu diplomatie si cu simtul masurii.Atmosfera de lucru nu este prea comoda in ultimele doua decade din martie, dar depinde de tine sa o faci cat mai suportabila. Cauta sa nu te pripesti in deciziile financiare! 

HOROSCOP MARTIE 2018 – Gemeni. Dragoste. 

In prima parte a lunii martie 2018, Marte isi continua tranzitul prin casa cuplului Gemenilor, intretinand pornirile pasionale si determinandu-te sa te implici foarte activ in chestiunile relationale. Ai initiativa, actionezi, decizi, te straduiesti sa faci ceva pentru cuplu, pentru partener(a). Uneori te pripesti, dai navala sau ai chef de artag. Sau poate ca perechea ta are inclinatii prea infocate ori razboinice. Oricum, Marte pune sarea si piperul, fiindca in rest, prognoza este excelenta: Mercur, stapanul Gemenilor, se afla pe tot parcursul lunii martie 2018 in case bune si norocoase, in compania lui Venus, semnificatoarea dragostei si stapana casei erotismului Gemenilor. Toata luna martie este favorabila iubirii, placerilor, distractiilor in doi si realizarilor comune. 
  
HOROSCOP MARTIE 2018 – Gemeni. Cariera si bani.

Martie 2018 este o luna plina de oportunitati pentru Gemeni in ceea ce priveste cariera, statutul socio-profesional si succesul. Mercur, stapanul Gemenilor, iti tranziteaza la inceputul lunii casa carierei si a prestigiului, dupa care, in data de 6, se muta in norocoasa casa a unsprezecea. Mercur este insotit in tot acest timp de Venus, Mica Benefica, care aduce sansa, colaborari profitabile, bani si sustinere. In plus, fiindca este implicata casa a unsprezecea, sansa se dubleaza si poti sa mizezi pe priza la public, pe o perfecta integrare in grupuri cu care impartasesti aceleasi nazuinte sau interese si pe multa bunavointa din partea sefilor, protectorilor, adeptilor, prietenilor si tuturor acelora ce te pot sprijini in atingerea telurilor. Trigonul format intre Soare, situat in casa carierei Gemenilor, si Jupiter (Marele Benefic!), situat in casa muncii, promite o realizare deosebita, cel mai probabil in decada a doua.    

HOROSCOP MARTIE 2018 – Rac. Dragoste.

Pe termen lung, cu Saturn si Pluton situati in casa cuplului Racului, viata relationala este privita cu seriozitate, implica anumite responsabilitati sau trece prin momente dificile. Lucrurile devin mai vizibile in partea a doua a lunii martie 2018, cand energicul Marte intra si el in casa cuplului Racului, jucand un rol catalizator, de precipitare sau declansare a evenimentelor.  Pe de alta parte, te poti bizui pe efectul binefacator al lui Jupiter, care radiaza sansa in casa dragostei si a sexualitatii Racului, si pe sprijinul lui Venus, planeta iubirii, care in luna martie se afla intr-o pozitie proeminenta. Cu alte cuvinte, chiar daca apar complicatii, problemele isi gasesc solutii si pana la urma izbandesti. 
  
HOROSCOP MARTIE 2018 – Rac. Cariera si bani.

Marte ramane in casa muncii Racului pana la 17 marte 2018, ceea ce inseamna ca prima jumatate a lunii este marcata de determinare si eficienta, dar poate fi punctata si de situatii urgente sau critice, care cer indrazneala si viteza de reactie. Trigonul pe care-l face Jupiter, stapanul casei muncii Racului, cu Soarele, stapanul casei banilor, aduce oportunitati financiare si profesionale, mai cu seama in primele doua decade din martie. Aceste oportunitati pot avea legatura cu capacitatile intelectuale si creative, cu drumurile, cu comunicarea sau cu colaborarile la distanta. Sa nu te miri daca va trebui sa dai piept cu concurenta, rivalitatile sau adversitatile! Pe de alta parte, este bine sa stii ca, la nevoie, poti beneficia de sprijin din partea sefilor si a autoritatilor. 

HOROSCOP MARTIE 2018 – Leu. Dragoste.

Cu Marte situat in casa dragostei si a sexualitatii Leului, in prima parte a lunii martie 2018 impulsul erotic este foarte puternic, iar elanul romantic este plin de inflacarare. Fiindca te mana dorul de aventura si pofta de cucerire, poti sa te trezesti implicat(a) intr-o legatura plina de pasiune, dar nu lipsita de riscuri sau nabadai. In primele doua decade din martie (mai ales in a doua), Soarele, stapanul Leului, face un frumos trigon cu Jupiter, stapanul casei dragostei, ceea ce anunta sansa, fericire si satisfactie erotica. Martie 2018 este o luna palpitanta, care te poate duce pana in al saptelea cer, dar care favorizeaza mai mult amorul de dragul amorului, decat casatoria sau legaturile de lunga durata. Acestea din urma sunt mai putin implinite.  
  
HOROSCOP MARTIE 2018 – Leu. Cariera si bani.

Cu Saturn situat in casa muncii Leului, parcurgi o perioada marcata de aglomerare si efort, in care lucrurile nu avanseaza mereu atat de repede cum ai dori.Totusi, in martie 2018 poti spera la o victorie sau o realizare, care este insotita si de avantaje financiare, fiindca Soarele, situat in una dintre casele banilor Leului, formeaza un trigon cu Marele Benefic, Jupiter. Nu este exclus sa fie vorba despre o realizare legata de casa sau proprietati, de o mostenire ori retrocedare, sau de o investitie in bunuri de patrimoniu. Venus, stapana casei carierei Leului, se afla impreuna cu Mercur in casa a noua, indicand un interes accentuat pentru zona culturala, universitara sau legislativa, pentru calatorii cu scop profesional, eventual pentru un job sau o colaborare la distanta. 

HOROSCOP MARTIE 2018 – Fecioara. Dragoste.

Primele doua decade ale lunii martie 2018 se profileaza intr-un mod foarte promitator: Soarele se afla in casa cuplului Fecioarei, de unde face un fericit trigon cu Jupiter, Marele Benefic, care este si stapanul casei cuplului. Aceasta configuratie poate aduce o implinire de natura sentimentala, la care contribuie, probabil, o intalnire, o discutie, un drum sau anumite preocupari intelectuale comune. Venus, planeta dragostei si a uniunii, tranziteaza casa a opta a Fecioarei, ceea ce ar putea anunta interese financiare pe care le impartasesti cu perechea, sau o inclinatie de a cerceta, analiza ori investiga ceva legat de relatia sentimentala. Sexualitatea si impulsurile pasionale trec printr-o perioada mai dinamica (sau chiar mai turbulenta!) in a doua parte a lunii.  
  
HOROSCOP MARTIE 2018 – Fecioara. Cariera si bani.

Colaborarile iti pot oferi mari satisfactii in luna martie 2018, avand in vedere ca se formeaza un trigon intre Jupiter, stapanul casei carierei Fecioarei, si mandrul Soare, aflat in casa parteneriatelor. Poti avea succes in comert, comunicare sau indeletniciri care pun la treaba mintea sau mana. Drumurile sunt cu noroc, iar negocierile conduc la rezultate care te avantajeaza. Te agiti mult pentru casa sau in activitati care au legatura cu imobiliarele, constructiile, agricultura ori resursele naturale. Treptat, se contureaza tot mai clar o componenta financiara, marcata de avantaje banesti care vin prin intermediul altora (parteneriate, rude etc.) sau care au legatura cu institutiile financiare. S-ar putea sa primesti cadouri ori sa atragi fonduri sau sponsorizari. 

HOROSCOP MARTIE 2018 – Balanta. Dragoste.

Luna martie 2018 iti aduce o ampla disponibilitate sufleteasca, o nevoie sporita de a impartasi sentimente, ganduri, impresii sau informatii cu omul drag, fiindca Venus, stapana Balantei, se afla in casa cuplului, impreuna cu Mercur. In ultima decada din martie, langa Venus si Mercur vine si Soarele, focalizandu-ti si mai mult atentia asupra celuilalt si intetind dorinta de apropiere. Se simte o adiere innoitoare si este posibil chiar sa se produca o schimbare, facilitata de trigonul care se formeaza intre Marte, stapanul casei cuplului Balantei, si novatorul Uranus, aflat in casa cuplului.  Atmosfera ar putea sa devina mai sobra sau mai incordata dupa data de 17 martie, cand Marte intra in Capricorn, unde ii va intalni pe Saturn si Pluto.  
  
HOROSCOP MARTIE 2018 – Cariera si bani.

Cu Soarele in casa muncii Balantei, in primele doua decade din martie 2018 ai ocazia sa te remarci, sa iti consolidezi sfera de influenta, sa dispui de o mai mare libertate de decizie si de actiune la nivel profesional, sa culegi aprecieri. Poti avea o realizare remarcabila, care sa-ti aduca nu doar glorie, ci si bani, gratie trigonului format intre Soare si Jupiter, Marele Benefic si stapanul Balantei, care este situat intr-o casa financiara. Munca in echipa, colaborarile si parteneriatele sunt placute si avantajoase. Se poate sa apara noi contracte sau aliante ori o restructurare pozitiva a unei cooperari mai vechi. Casa si proprietatile cer un plus de preocupare si efort in partea a doua a lunii.

HOROSCOP MARTIE 2018 – Scorpion. Dragoste.

Martie 2018 este o luna romantica. In primele doua decade, Soarele strabate casa iubirii si a sexualitatii Scorpionului, accentuandu-ti inclinatiile pasionale si elanul erotic. Configuratia aduce sansa in dragoste si este tipica pentru perioadele de flirt, indragostire, escapade amoroase ori intensificare a vietii sexuale. Prima saptamana se anunta chiar excelenta, fiindca Venus se mai afla inca in casa iubirii Scorpionului. Avand in vedere ca Soarele este stapanul casei carierei Scorpionului si ca in data de 7 martie Venus, stapana casei cuplului, intra in casa muncii, se pare ca intre viata sentimentala si cea profesionala se creeaza anumite conexiuni. Acestea s-ar putea concretiza, de exemplu, printr-o idila cu un sef sau cu un coleg.  
  
HOROSCOP MARTIE 2018 – Scorpion. Cariera si bani.  

In martie 2018 casa muncii Scorpionului este tranzitata de Venus si Mercur, carora li se adauga si Soarele in ultima decada. Aceste tranzite vorbesc despre o atmosfera de lucru favorabila, in care muncesti cu placere, ai rezultate bune, iar performantele tale sunt remarcate si apreciate. Este o perioada buna pentru a-ti exploata calitatile artistice sau creative, capacitatea intelectuala si aptitudinile de lider, organizator sau administrator. In primele doua decade Soarele, stapanul casei carierei Scorpionului, se afla intr-un sector favorabil, care te pune intr-o lumina avantajoasa si-ti furnizeaza oportunitati de afirmare. In plus, Soarele face un grandios trigon cu Jupiter (Marele Benefic si stapanul casei banilor Scorpionului), aspect aducator de succes si bunastare.  

HOROSCOP MARTIE 2018 – Sagetator. Dragoste.

In prima jumatate a lunii martie 2018, prezenta lui Marte in Sagetator te inflacareaza, iti atata simturile si te indeamna sa intri in joc la cea mai mica provocare. Incepand din a doua saptamana a lunii, Venus, planeta iubirii, si Mercur, stapanul casei cuplului Sagetatorului, se afla in casa dragostei si a sexualitatii. Punand lucrurile cap la cap, rezulta ca luna martie are un foarte mare potential amoros, ca este o luna plina de senzualitate, foarte ofertanta in plan sentimental. Acum poti intalni o noua dragoste sau poti vedea cum se inteteste sau renaste o iubire mai veche, poti avea impliniri erotice nebanuite sau te poti deda la noi experimente de budoar. In partea a doua a lunii nu este exclus sa apara si unele complicatii.  
  
HOROSCOP MARTIE 2018 – Scorpion. Cariera si bani.

Marte te indeamna sa actionezi in prima parte a lunii martie 2018, care este cea mai dinamica si mai performanta in plan profesional. Mercur, stapanul casei carierei Sagetatorului, se afla pe tot parcursul lunii martie in preajma lui Venus, stapana casei muncii, ceea ce arata ca exista armonie intre scopurile majore si demersurile profesionale curente, de zi cu zi. In plus, Mercur si Venus sunt situate intr-un sector norocos, de unde si posibilitatea ca la un moment dat sa te gasesti intr-o conjunctura din care ai mult de castigat.  Activitatile sportive si creativ-artistice sunt aducatoare de succes, iar eventualele campanii de lansare sau de promovare sunt favorizate. Financiar, in partea a doua a lunii ai mai multa initiativa, dar pot surveni si probleme.

HOROSCOP MARTIE 2018 – Capricorn. Dragoste. 

Venus, planeta dragostei si stapana casei erotismului Capricornului, se afla in compania lui Mercur pe tot parcursul lunii martie 2018. Combinatia da o nota de prospetime, o atitudine romantica de tip tineresc si jucaus, gust pentru flirt si experiment. In unele situatii, poate sa fie semn de instabilitate si capricii. Atractiile Capricornilor se indreapta acum spre parteneri agili si volubili, cu mintea agera si curioasa. Comunicarea si compatibilitatea mentala au un rol esential in alegerea unui partener, precum si in bunul mers al relatiei. Iubirea poate fi intalnita la un drum sau poate fi cauza unuia. Pentru cuplurile cu oarecare vechime, pozitionarea planetelor Venus si Mercur indica intelegere, afectiune si innoiri in camin. 
  
HOROSCOP MARTIE 2018 – Capricorn. Cariera si bani.

Cu Soarele in casa a treia a Capricornului, in luna martie 2018 minte iti merge ca unsa, iar vorbele iti curg cu usurinta, atat de pe buze, cat si din varful penitei (sau din tastatura). Poti avea succes in redactarea unei lucrari sau colectarea de informatii, la un examen sau interviu, intr-o negociere, in sustinerea unei prelegeri etc. De asemenea, sunt favorizate activitatile comerciale si cele care cer indemanare. Martie 2018 este o luna in care te misti mult si ai tot felul de idei. Ambitia si spiritul intreprinzator se accentueaza dupa data de 17 martie, cand in Capricorn intra Marte. Apare un interes pentru imobiliare, pentru locuinta sau pentru munca la domiciliu, iar familia te poate sustine in cariera. Banii te motiveaza puternic, asa ca vei sti sa ii faci.  

HOROSCOP MARTIE 2018 – Varsator. Dragoste.

Luna martie 2018 aduce Varsatorilor intalniri semnificative, drumuri care pot avea relevanta sentimentala, posibile relatii care se leaga in urma schimbului de impresii si de idei ori pe baza unor similitudini de gandire sau a unor preocupari intelectuale comune. Fiindca Mercur, stapanul casei dragostei si a sexualitatii Varsatorului, se afla in preajma senzualei Venus pe tot parcursul lunii martie, perioada are si o mare incarcatura erotica. Stimulii mentali sunt cei ce actioneaza ca afrodiziac, declansand dorinta, dar trupul raspunde cu o mare intensitate, daruindu-ti senzatii greu de uitat. Pe de alta parte, fiindca Soarele, stapanul casei cuplului Varsatorului, se afla in casa banilor, relatiile sunt marcate si de interese practice, pecuniare. 
  
HOROSCOP MARTIE 2018 – Varsator. Cariera si bani.

Trigonul pe care il face Jupiter, Marele Benefic, aflat in casa carierei Capricornului, cu Soarele, aflat in casa banilor, creeaza o predispozitie catre succes profesional si sansa financiara in primele doua decade ale lunii martie 2018. Este una dintre acele perioade din an in care promisiunile lui Jupiter se materializeaza din plin, aducand realizari cu care te poti mandri. Problema este ca nu toata lumea se bucura de succesul tau, ba unii chiar isi propun sa-ti bage bete in roate. Atentie la manevrele de culise ale rauvoitorilor, mai ales in partea a doua a lunii! In rest, luna martie iti accentueaza la maximum potentialul intelectual, iti aduce informatii pretioase si idei stralucite si este favorabil negocierilor.

HOROSCOP MARTIE 2018 – Pesti. Dragoste.

Prima saptamana din luna martie 2018 este cu deosebire prielnica dragostei: Venus, planeta iubirii, si Mercur, stapanul casei cuplului, se afla in Pesti. Nici ca se poate o combinatie mai aducatoare de noroc, fericire, impliniri si armonie in relatii! Dupa prima saptamana, Venus si Mercur trec in zodia urmatoare, dar raman impreuna, astfel ca vecinatatea optimistei si senzualei Venus ii este benefica lui Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, si in restul lunii. Sentimentul de multumire sentimentala se mentine, dar dupa 7 martie nota romantica se diminueaza, facand loc unei atitudini ceva mai pragmatice. Preocuparile amoroase sau conjugale se impletesc cu cele materiale si, posibil, cu cele de natura profesionala. 
  
HOROSCOP MARTIE 2018 – Pesti. Cariera si bani.

In prima jumatate a lunii martie 2018 casa carierei Pestilor este impulsionata de prezenta lui Marte. Ies la inaintare aptitudinile de lider, de intreprinzator si de luptator. Ai nevoie de o cauza, de un obiectiv caruia sa i te dedici. In lipsa unui astfel de obiectiv, energia martiana se poate manifesta distonant, conducand la indisciplina sau necazuri cu superiorii. Probabil ca lucrurile se vor aranja de la sine, fiindca in Pesti se afla Soarele, cel aducator de prestigiu si maretie, care face un foarte norocos trigon cu Jupiter, Marele Benefic. Acest trigon aduce oportunitati, succes si prosperitate. Lucrurile stau bine si pe taram financiar, mai ales in primele doua decade, si poate chiar si in ultima decada, chiar daca acesta ar putea fi marcata de mici blocaje sau intarzieri.  

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagi

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img