sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop saptamanal general 10-16 iunie 2019. O saptamana mare, deci in astrologie si pentru noi! Apare o data la un an!

Distribuie:

Publicat:

Iata horoscopul saptamanal 10-16 iunie 2019 ; este o saptamana speciala si mare in astrologie in care cele mai puternice vise si dorinte pictate in culori vii isi pot vedea implinirea. Sunt multe aspecte astrale ce au loc in saptamana de dinaintea Lunii pline in Sagetator ce va fi pe 17 iunie, la inceputul urmatoarei saptamani.

Jupiter retrograd este in opozitie cu Soarele inca in Gemeni si urmare a acestui tranzit ce are loc o data la 13 luni, Jupiter straluceste cel mai puternic pe cer, mai tare ca oricare alta stea ! Este practic un Jupiter plin, cu intensitate luminoasa mult mai mare decat a Lunii pline. Jupiter plin trimite raze de noroc si optimism pentru toata lumea ! In decembrie 2018 ai trimis in Univers o noua viziune (cand Jupiter a intrat in Sagetator). Acum acest cerc se poate inchide. Poti culege roadele riscurilor asumate si poti masura cat de departe ai ajuns pana acum.

Tot acum, Jupiter este si in cuadratura cu visatorul Neptun, deci visele iti sunt mai mari ca oricand.
Ce ramane de facut pentru ca acestea sa devina si realitate ? Aceasta este saptamana in care sa dai la o parte constient toate franele pe care ti le-ai pus – cu atat mai mult cu cat urmeaza Luna plina in Sagetator !

Marte si Mercur se intalnesc in Rac si acest aspect te va propulsa intens spre actiune. Cuvintele de dragul doar de a vorbi nu mai conteaza, ele trebuie urmate de actiune, spune acest tranzit. In special daca este vorba de vanzari, contracte, examene, media, carti, tot ce inseamna scris si comunicare. E timpul sa mergi mai departe !

Intai Marte (Joi 13 iunie) si apoi Mercur (Sambata 15 iunie) traverseaza punctele de Nod Nord si Sud din Rac si Capricorn iar destinul isi va juca partea. Cuvintele si actiunile chiar iti vor afecta viitorul ! Poti avea un mare impact in lume acum, asa cum si lumea va avea un mare impact asupra ta.

Marte in Rac se conecteaza cu sextilul Neptun-Saturn Vineri 14 iunie si te poti pregati pentru o verificare a realitatii. Poti fi sub presiune dar e un lucru bun. Poti muta muntii din loc daca vrei, iar disciplina si imaginatia sunt cheia !

Apoi Duminica 16 iunie, Mercur este urmatorul se fie in contact cu Saturn si Neptun, deci e timpul sa iti testezi ideile in lumea reala. Vezi daca visele si viziunile mai rezista sub lumina realitatii si ajusteaza-le corespunzator. Viseaza mare, planifica intens dar pas cu pas si treci la treaba ! Nu e timp de pierdut si te asteapta multe !

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Continua sa fie o perioada de timp aglomerata si cu un ritm intens de trai. Dar este un fel placut de a fi ocupat. Esti singura zodie acum care este binecuvantata de faptul ca, mai mult ca oricand, observi frumusetea a tot ce te inconjoara zi de zi si tot mai mult ca oricand vezi cat de multa iubire este in jurul si viata ta. Conflictele, tensiunea, haosul si instabilitatea pot aparea si ele pe planul de acasa la membrii familiei, in relatia cu unii musafiri, mai pot fi si aspecte de renovari, reparatii casnice. Insa din fericire, tu esti intr-un spatiu mental foarte bun si poti gestiona absolut orice fel de provocari cu abilitate si succes. Cheia este sa nu uiti nicio clipa care iti este obiectivul de termen lung. Fereste-te de imbunatatiri care mai rau fac. Urmareste sa ai actiuni gandite ce corespund doar unor dorinte bine determinate. In iubire, aceasta poate fi saptamana care schimba totul.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Acum se pare ca esti total focusat pe bani, fluxul de cash, de castiguri, de cheltuieli. Banii vin, banii pleaca, mintea iti e tot la bani. Desigur ca asta inseamna si ca vei cumpara lucruri frumoase pentru tine si pentru cei dragi. Te afli intr-o pozitie excelenta sa negociezi aspecte financiare si orice este important pentru tine intrucat planetele iti pompeaza energie cand vine vorba de stilul tau de comunicare. Vei spune ce gandesti si vei gandi ceea ce rostesti. Te identifici puternic cu ideile tale si iti vei lua apararea cu usurinta. Fii atent cu privire la a-i manipula sau constrange pe altii sa fie de acord cu tine, pentru ca nu e in regula. Vorbeste cu delicatete dar ferm. In iubire, aceasta poate fi saptamana care schimba totul.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Tu continui sa arati fabulos pentru toata lumea pentru ca Venus este nou instalata in zodia ta unde este si Soarele. Ce noroc pe tine ! Venus iti promoveaza abilitatea de a vorbi din suflet si delicat altora. Este un timp excelent sa faci pace cu dusmanii. Automat este si un timp minunat sa te bucuri din plin alaturi de prieteni. Pentru ca Venus favorizeaza mai intai placerea in fata muncii, incearca sa mai evadezi de la treaba si sa te distrezi. Intre timp, Marte te va face sa te identifici mult cu ceea ce posezi, ceea ce inseamna ca tind sa te gandesti ca valoarea ta este data de suma proprietatilor tale. Asta este o nebunie, desigur. Mahatma Gandhi a murit in roba sa si cu bolul in brate si totusi a schimbat lumea. Tu ce valorezi ? Esti o fiinta absolut pretioasa indiferent ce ai. Cu totii suntem. Nu uita asta. In iubire, aceasta poate fi saptamana care schimba totul.

Horoscop saptamanal. RAC (21 iunie – 22 iulie)
Astrele si Cosmosul continua sa iti dea si in aceasta saptamana doua influente aflate in conflict : atat Soarele cat si Venus se ascund in harta ta, ceea ce inseamna ca vrei sa te retragi cumva din tot ce inseamna treburi si afaceri din jurul tau. Te vei bucura de solitudine in medii frumoase. Iti plac si gustarele delicioase, insa nu manca pana te saturi. Aceeasi influenta astrala incurajeaza si treburile amoroase derulate in intimitate, departe de lumea dezlantuita. Cu toate acestea, in puternic contrast cu asta, curajosul Marte este in zodia ta ! Marte trezeste multa activitate si te vrea muncind din plin si greu, sa te asumi si sa te afirmi. Marte iti creste energia fizica si te face sa te duci intens sa obtii ceea ce vrei. Vei simti pe pielea ta aceste doua influente diferite si vei alege la fiecare moment care ti se pare mai potrivita. In iubire, aceasta poate fi saptamana care schimba totul.

Horoscop saptamanal. LEU (23 iulie – 22 august)
Draga Leule, daca lucrezi in domeniul imobiliar sau comercial de orice fel asteapta-te la succes.

Dorinta ta de a te confrunta cu oamenii din apropierea ta iti poate aduce probleme, deci abtine-te sa intretii conflictul sau cearta.

Energia planetara incurajeaza iesirea la suprafata a unor trairi profunde. Evita anxietatea ca sa eviti greseli care iti pot amana intentiile pentru viitor.

Sfaturi incorecte iti pot afecta conversatiile si intalnirile daca ai incredere in orice auzi fara sa analizezi ce e adevar pentru tine si ce nu.

Tensiunile din jur se pot amplifica daca alegi sa crezi orice fel de vesti si informatii.

Iti va face bine o calatorie in afara orasului.

Aspectele planetare te incurajeaza sa fii mai extravagant decat iti poti permite, dar mai intai asigura-te ca ai banii necesari pentru asta.

Nu intoarce spatele principiilor tale.

Un gand pentru tine pana saptamana viitoare : “Intotdeauna pare a fi imposibil pana cand este realizat.” Nelson Mandela 

Horoscop saptamanal. FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Draga Fecioara, succesul iti este la indemana pe orice domeniu il doresti.

La noile intalniri, nu rata ocazia de a-ti face parteneriate folositoare.

Energia planetelor iti aduce si un sentiment de mai mare relaxare si ponderare.

Este chiar mai bine pentru tine sa mai incetinesti ritmul in loc sa il accelerezi, ca sa nu sari in ceva prea repede si apoi sa descoperi ca ai facut o greseala. Ai multe pe rol deci este intelept sa planifici cu intelepciune.

Succesul material este in crestere insa fii atent cum gestionezi atitudini ostile ale unora care nu inteleg ca el este obtinut urmare a unei munci sustinute de lunga durata.

Schimbarile care pot aparea in aceasta perioada pot fi foarte profunde.

Planetele iti promit armonie spirituala si incredere de sine excelenta daca nu uiti cat de multe beneficii ai daca te asumi si afirmi asa cum meriti.

Poate ca este timpul sa planifici o scurta iesire in aerul curat si salbatic al naturii.

Ai mare grija la cuvintele rostite. Ele iti pot construi sau darama succesul.

Un gand pentru tine pana saptamana viitoare : “Cred ca daca am invatat ceva despre prietenie este sa ma agat acolo, sa raman conectat, sa lupt pentru ea si sa imi las prietenii sa lupte pentru mine. Sa nu plec, sa nu fiu distras de altele, sa nu fiu prea ocupat, sa nu iau totul de buna. Prietenii adevarati sunt parte din lipiciul care tine viata si credinta laolalta. Prietenia este ceva puternic.” Jon Katz

Horoscop saptamanal. BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Draga Balanta, ceva in energia astrala a saptamanii iti tot declanseaza tot felul de emotii si trairi.

Nu provoca soarta cu actiuni negandite si superficiale din cauza nerabdarii tale, in loc sa iti iei timp sa gestionezi situatia cu calm.

Comunica cu rudele din inima pentru ca asta iti aduce bucuria ce te incarca in fata obligatiilor multiple de viata.

Cheia prosperitatii tale este constiinciozitatea.

Este o perioada foarte analitica pentru tine.

Daca esti exagerat de flexibil si accepti orice propunere care vine spre tine, poti avea pierderi financiare. Vezi ce rezoneaza cu adevarul tau inainte de a accepta.

Calatoreste numai daca esti sigur ca ai intentii solide pentru care o faci.

Ti-ai propus un scop pe care te-ai hotarat sa il obtii orice ar fi, dar fereste-te de un potential esec. Daca esti la pace cu tine indiferent de rezultat si de detasezi de obsesia de a-l obtine, ai mai mari sanse sa il obtii.

Un gand pentru tine pana saptamana viitoare : “Dragostea este sa ai nevoie de cineva. Dragostea este sa accepti defectele cuiva pentru ca acestea cumva te completeaza pe tine.” Sarah Desse

Horoscop saptamanal. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Draga Scorpionule, incepi sa vezi de ce este atat de important sa lasi oamenii sa stie cat poti tolera si cat nu si unde iti sunt, de fapt, limitele. In curand vei vedea ca esti determinat sa iti faci cunoscute aceste sentimente.

Singurul mod de a fi de succes acum este sa iti demonstrezi daca poti sau nu sa implinesti asteptarile altora de la tine.

Orice fel de calatorie scurta va fi un succes.

Gaseste timp sa te gandesti ce scuze sau iertari datorezi oamenilor de care depinzi pentru fericirea ta.

Ia-ti in serios actiunile de facut ca sa iti poti atinge planurile.

Aspectele ce tin de bani sunt in topul agendei, deci ocupa-te de acestea cu mare atentie.

Asteapta-te la vesti bune pe tema unei probleme ce tine de promisiuni neimplinite ale cuiva.

 Un gand pentru tine pana saptamana viitoare : “Unii spun ca este dureros sa astepti dupa cineva. Altii spun ca este dureros sa uiti pe cineva. Dar cea mai mare durere vine and nu stii daca sa astept sau sa uiti.”

Horoscop saptamanal. SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) 
Draga Sagetator, acum este un bun timp sa porti conversatii importante si intalniri cu rudele si familia ta.

Dai nastere unei noi idei sau proiect care iti va aduce multa satisfactie si succes pe termen lung.

Aspectele planetare te pot face confuz despre sentimentele tale.

Incapatanarea te poate impiedca sa iti asumi corect o situatie si poti avea dezamagire daca nu manifesti rabdare si autocontrol.

Ia vezi daca nu cumva faci un bine necerut de nimeni doar ca sa eviti sa nu te alegi cu un dusman.

Te afli intr-o pozitie buna si puternica pentru a-ti propune si gestiona planuri viitoare.

Calatoria acum nu este ceva de dorit.

Daca ai de-a face cu unele dificultati aparute peste noapte, sa stii ca le vei depasi si ele sunt menite doar sa iti dovedesti de cate esti capabil.

Un gand pentru tine pana saptamana viitoare : “Doar pentru ca esti in procesul de a fi mai bun nu inseamna ca nu vor fi vremuri in care poti face alegeri indoielnice, in care raspunzi fara caracter, in care comunici prost sau in care lasi negativitatea sa acopere tot ce ai mai bun. Dar toate sunt parte din procesul de a deveni mai bun. Altfel cum ai putea sti ce trebuie curatat daca nu stai in propria ta mizerie din cand in cand ?” Emily Maroutian

Horoscop saptamanal. CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Draga Capricorn, saptamana aceasta te poti simti destul de frustrat de altii din jur.

Fii politicos, fermecator si nu pierde ocazia sa arati tuturor inteligenta ta.

Tine minte, cheia succesului este sa te cunosti bine pe tine si ce esti in stare sa realizezi.

Ceeace ai nevoie acum mai mult ca oricand este sa fii calm si rabdator.

La acest moment, este de o importanta vitala ca propunerile ce ti se fac sa fie asumate corespunzator.

Daca ai aranjat o iesire, e posibil sa nu mearga totul conform planului.

Ai prieteni care nu sunt de acord cu intentiile tale riscante.

Schimbari recente te ajuta sa realizezi ca sperantele tale nu se potrivesc neaparat cu asteptarile si este un lucru bun.

Imbunatateste-ti situatia financiara pregatind noi proiecte si semnand noi contracte benefice.

Atentie sa nu insulti si sa nu critici pe nimeni, orice ar fi.

Un gand pentru tine pana saptamana viitoare :”Ieri este istorie, maine este mister, azi e un dar de la Dumnezeu pe care noi il numim prezent.” Bill Keane

Horoscop saptamanal. VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)
Draga Varsatorule, cel mai bine este sa mentii tacerea indiferent ce au altii sa iti spuna chiar daca nu au dreptul sa te insulte.

Doresti armonie cu tot pretul si o vei avea doar asa.

Fii prudent si nu te grabi.

Prosperitatea vine spre tine daca ai o tactica de abordare si in special sa nu vorbesti mult, mai ales saptamana aceasta.

Ca sa eviti pierderi financiare, nu te comite la promisiuni serioase daca ele sunt legate de o asociere cu cineva pentru viitor.

Aceasta perioada iti da oportunitatea sa analizezi adanc comportamentul oamenilor din preajma care iti pot aduce mari beneficii.

O calatorie sau o excursie mai lunga ce va veni este benefica pentru ca iti curata energiile adunate dupa o perioada mai profunda de munca.

Nu vei duce lipsa de vesti bune ce au legatura cu viitoarele tale experiente interesante.

Nu fii egoist.

Un gand pentru tine pana saptamana viitoare : “Viitorul apartine celor ce cred in frumusetea viselor lor. “Eleanor Roosevelt

Horoscop saptamanal. PESTI (20 februarie – 20 martie)
Draga Pesti, acum este o perioada oportuna sa incetinesti ritmul si sa iei lucrurile usurel.

Munca pe care o faci nu e de mare succes pentru ca esti tensionat si nervos si ai nevoie de o schimbare de ritm si energie.

Daca planurile iti sunt promitatoare si poti convinge pe cei implicati, vei primi sustinere si ajutor.

Poti fi asa de prins in procesele mentale incat sa uiti ca adevarata ta putere consta in intuitia si sensibilitatea ta.

Se pot indrepta spre tine bani impreuna cu o oferta interesanta. Analizeaza cu inima. 

Calatoriile in strainatate nu sunt neaparat indicate dar daca esti presat si trebuie, nu te opri si pleaca cu incredere.

Nu e o saptamana sa ramai prea mult in casa si sa citesti sau sa te uiti la tv, ci sa fii in exterior incarcandu-te cu bine din natura.

Nu permite nimanui sa te restrictioneze si nu iti calca in picioare principiile.

Un gand pentru tine pana saptamana viitoare : “Nimeni in afara de noi insine nu te poate elibera din inchisoarea propriilor noastre minti.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img