vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop weekend! Aceasta zodie va petrece clipe de neuitat cu persoana iubita si isi va face planuri de viitor

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Petreci timp de calitate cu oameni dragi tie. Fie ca este vorba de prieteni sau de familie, timpul pe care il petreci cu acesti oameni iti transforma weekendul intr-unul perfect. Nici romantismul nu va lipsi. 

Taur
Daca esti intr-o relatie, weekendul acesta se anunta a fi plin de romantism. In cazul in care esti sigur, este posibil sa cunosti o persoana speciala cu care vei petrece majoritatea timpului in acest weekend.

Gemeni
Desi nu este un lucru obisnuit tie, in acest weekend nu vei putea sa iti exprimi sentimentele fata de persoana draga. Insa, pe langa acest lucru, weekendul tau va fi presarat cu distractie. 

Rac
In acest weekend simti nevoia sa cheltui o multime de bani pe tot felul de lucruri inutile. Cu toate acestea, ar fi bine sa fii mai cumpatat, caci la sfarsitul weekendului este posibil sa apara unele cheltuieli neprevazute. 

Leu
Nu ratezi nicio sansa pentru a-ti scoate in evidenta sarmul, iar in locurile in care vei merge in acest weekend vei fi neincetat in centrul atentiei. Aroganta pe care o afisezi este posibil sa raneasca pe cineva. 

Fecioara
Weekendul tau va fi plin de romantism. Plimbari romantice, discutii lungi si interesante despre viitor, filme si timp petrecut cu persoana iubita. Toate aceste momente te vor incarca cu energie pozitiva. 

Balanta
Relatia dintre tine si un prieten va trece la un nou nivel, astfel ca lucrurile vor intra in zona de romantism. Fii sigur de lucrurile pe care ti le doresti, caci actiunile tale pot rani oameni.

Scorpion
Este posibili sa intri in tot felul de dispute, pentru ca actiunile tale sunt intelese gresit. Incearca sa ai o atitudine mai formala cu oamenii pe care nu ii cunossti. 

Sagetator
In acest weekend se anunta o calatorie cu persoana iubita. Fie ca plecati la doar cativa kilometri de casa, energia cu care va incarcati va va apropia mai mult.

Capricorn
Toata atentia pe care ai acordat-o locului de munca, in ultima vreme, te-a deconectat de la lucrurile ce tin de viata personala. In acest weekend iti indrepti atentia spre socializare. 

Varsator
Iubirea este un factor care te motiveaza. In acest weekend vei face tot felul de compromisuri pentru a petrece cat mai mult timp cu persoana iubita, astfel ca, in ciuda compromisurilor, vei petrece timp de calitate.

Pesti
Entuziasmul pe care il ai in acest weekend nu va trece neobervat, iar persoana aceea de care iti place atat de mult iti va observa energia pozitiva. In acest weekend o sa descoperi ca ai multe lucruri in comun cu acea persoana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img