vineri, 29 martie, 2024

Horoscop WEEKEND special 14-16 iunie 2019. Influente puternice inainte de Luna plina in Sagetator de luni, ultima inainte de eclipse!

Distribuie:

Publicat:

Iata horoscopul de weekend 14-16 iunie 2019 aflat intr-o atmosfera astrala speciala dinainte de Luna plina in Sagetator de luni 17 iunie 2019.

In acest weekend, Luna este in Scorpion apoi in Sagetator, doua energii total diferite, pregatindu-se de faza de Luna plina. Aceasta Luna plina de iunie este doar la cateva grade de centrul galactic, deci sa ne pregatim pentru o portie de noua energie ce se va revarsa asupra Pamantului, crescandu-ne frecventa in mai multe aspecte ale vietii. In plus, este si ultima Luna plina inainte de eclipsele de iulie, mesajul sau fiind cu atat mai important.

Iata horoscopul weekend de dragoste sub Luna in Leu pentru fiecare zodie:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ceva despre care nu esti sigur cum sa o realizezi devine brusc accesibila si iti este clar cum sa o abordezi dupa ce discuti onest subiectul cu cineva apropiat tie. Conversatia poate sa iti ofere sfaturi valoroase care sa te pregateasca sa faci primul pas. Gandeste-te cum ar putea planurile tale sa iti implineasca nevoile cele mai profunde. Fa din casa si viata ta de familie un domeniu mai confortabil pentru viata ta. Nu face actiuni doar ca sa obtii atentie ci vizeaza ca tot ce decizi acum sa faci sa iti aduca mai multa siguranta emotionala si fericire. Daca esti ingrijorat de ce gandesc altii, esti pe calea gresita.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Nu trebuie sa fii vreun expert ca sa poti da sfaturi si sa inspiri un prieten ca sa isi gaseasca curajul de a-si implini un vis. Ai incredere ca stii mai mult decat suficient sa motivezi pe cineva sa urmeze un pas important. Nu crede pe nimeni care iti spune ca nu stii despre ce vorbesti. Chiar si criticul tau interior te-ar putea face zilele acestea sa te indoiesti daca ai sau nu autoritatea de a vorbi. Nu orice opinie necesita un sfat de la un expert dar necesita un sfat din inima. Ai incredere in ceea ce stii si recunoaste-i pe acei oameni care te valorizeaza pentru inspiratia pe care o oferi.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Exista un obiectiv de cariera pe care ti-ar placea foarte mult sa il atingi, recunosti asta ? Este vorba de o aspiratie autentica spre care muncesti sau este doar un vis ca oricare altul ? Foloseste energiile speciale ale acestei perioade ca sa actionezi. Gaseste o cale sa iti folosesti resursele ca sa iti muti visul din lumea fanteziei spre stadiul de munca in progres. Poate ca este timpul sa investesti sa iti imbunatatesti niste abilitati sau sa cauti sfaturi de la experti. Daca lumea iti spune ca nu poti face ceva, este momentul sa demonstrezi ca poti. Curajul este resursa pe care ti-o va activa Luna plina in Sagetator.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
O dorinta de a te intelege pe tine mai bine si sa te aliniezi mai clar cu scopul vietii tale te poate trimite pe un drum de calatorie si descoperire spirituala.  Raspunsurile pe care ne vrei se duc dincolo de preocuparile vietii de zi cu zi si mai mult spre rolul pe care cosmosul ti l-a asignat in aceasta viata. Destinul tau special este unic si nu toata lumea are misiunea pe care o ai tu. Asadar, probabil ca nu este indicat sa iti discuti revelatiile cu cineva care este preocupat sa reduca misiunea vietii la ceva banal. Fii deschis spre orice forma de informatie si inspiratie care sa iti dea indicii despre darurile tale speciale.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)

Mintea ta subconstienta incearca sa comunice ceva cu tine. Reuseste mesajul sa ajunga la tine sau esti in modul static si opac. Se pare ca esti solicitat de univers sa iti auzi intuitia si sa ai incredere ca sentimentele tale pe un subiect important sunt total valide. Nu este acum momentul sa actionezi cat sa auzi, sa asculti, sa urmaresti si sa astepti. Este super tentant sa incerci sa faci sau rezolvi lucrurile ca sa se intample ceva ce vrei, dar e nevoie sa mai astepti pana cand este momentul potrivit. Altfel este doar efort irosit.

Horoscop weekend. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Priveste spre partenerul tau sau spre prietenii tai sa te ajute sa iesi din rutina si ritmul tau uzual ca sa te distrezi in aceste zile. Impinge-te spre socializare chiar daca este ultimul lucru pe care ai avea chef, aparent, sa il faci. Si daca deja esti destul de social, incearca sa cunosti oameni din afara cercului tau obisnuit. Este o intreaga lume plina de oameni interesanti si evenimente cool ce asteapta sa fie descoperite. Este doar o chestiune de a fi receptiv spre ce iti pot aduce oamenii in viata ta in loc ca mereu sa te scufunzi in aceleasi vechi preferinte si obiceiuri. Exploreaza viata de weekend cu Luna in Sagetator.

Horoscop weekend. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Nu este nimic gresit in a fi ambitios. Daca ai un parteneriat sau o intelegere cu cineva important care sa te ajute sa iti implinesti un vis, cere-i ajutorul, nu te incapatana sa faci tu totul de unul singur. O solicitare din inima iti va da raspunsurile cautate care sa te duca spre urmatorul pas. Pasiunea ta va demonstra ca esti serios si determinat cu privire la proiectul sau ideea ta. Ai putea avea nevoie sa pui sub tacere criticul interior care iti spune ca nu meriti asistenta sau ca trebuie sa fii in stare sa te descurci singur. La fel, nu iti impartasi visul cu cineva care intuiesti ca iti poate critica eforturile. Fii, asadar, atent cu cine socializezi in aceste zile si ce vorbesti.

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Nimic nu te poate tine pe loc daca decizi sa iti pui in aplicare o idee sau o experienta care te incita si intriga. Vei merge pana intr-acolo incat sa participi la workshopuri pe tema dorita sau sa calatoresti ca sa iti implinesti inspiratia. Proiectele creative, hobbyurile si lucrurile care te distreaza si relaxeaza, toate ar trebui traite fara urma de regret. Da mai incet sau inchide vocea interioara care iti spune ca a te distra inseamna pierdere de timp. Un mod sigur de a porni motorul acesta este sa iti auzi si urmezi pasiunea si a simti entuziasm cand te gandesti la viata.

Horoscop weekend. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
Nu te abtine cand vine vorba de a-ti urma si satisface dorintele inimii si a te intreba in continuare ce iti doresti ca sa simti bucuria. Cand vine vorba de a avea pe cineva alaturi sa te sustina in implinirea dorintelor, tinzi sa stai pe loc si sa astepti ca lucrurile sa vina spre tin in loc sa iti faci cunoscute rugamintile si solicitarile. Uneori destinul decide sa iti trimita binecuvantari dar ele nu pot ajunge la tine daca nu esti deschis si nu le intampini. In acest caz, poate sa nu vina spre tine fara ca tu sa iti faci partea si sa inviti aceste beneficii in viata ta. Fa actiunile potrivite si apoi lasa Universul sa isi lucreze magia.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
O discutie plina de spirit cu un partener sau o cunostinta importanta pentru tine iti poate pava calea de a actiona spre un vis important. Nu lasa criticul si scepticul interior sa iti sufoce entuziasmul inainte ca planul macar sa se ridice de la sol. Chiar si daca esti singurul adult din incapere, nu trebuie sa fii negativ si sa incepi sa te intrebi despre tot felul de oprelisti si cauze pentru care poate ca visul nu iese sau e mai bine sa nu iasa. Da odihna adultului din tine si conecteaza-te la entuziasmul de copil cu privire la ce ti se propune, la ce visezi. Chiar ai nevoie de ceva cool spre care sa privesti la viitor.

Horoscop weekend. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Nu esti cea mai practica persoana din lume cand vine vorba de bani in acest weekend, desi vei incerca sa prinzi o oportunitate de a-ti monetiza una din idei. Lasa-te prins de acest entuziasm de a transforma un proiect vizionar intr-o afacere ce se poate sustine financiar singura. Poate implica orice domeniu precum artele, frumusetea, moda, misticismul. Nu lasa nimic sa te opreasca din fluxul de creativitate ce ti se deschide in aceasta perioada. Orice nou proiect are un moment in care se naste si se dezvolta. Acum este un asemenea moment. In plus, sunt oameni care au nevoie de serviciile create de imaginatia ta.

Horoscop weekend. PESTI (20 februarie – 20 martie)
Uita de ideea de a-ti petrece timpul dupa programul facut de altcineva sau sa te uiti spre partener sau prieteni pentru distractia de weekend. Este prea obositor pentru tine sa faci ce vor altii sa faci acum. Ai deja in tine ideile potrivite despre cum sa ai parte de un weekend pe cinste, deci mergi dupa propria ta agenda. Petrece timp lucrand la un proiect creativ care iti da pasiune sau afunda-te in acel hobby despre care inca nu vrei sa se stie. Si o intalnire amoroasa se anunta a fi atractiva, cu conditia ca acea persoana sa fie de aceeasi parere cu tine despre ce inseamna sa te distrezi pe cinste in weekend.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img