vineri, 29 martie, 2024

Horoscop zilnic, 1 septembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
O zi din cale afara de stresanta. Vei avea de muncit mai mult ca de obicei si ti se vor da in sarcina responsabilitati mai mari. Ziua o sa ti se para fara sfarsit. Incearca sa nu te razbuni pe altii.

Taur
Nu stai prea bine cu moralul si ai indoieli in ceea ce priveste abilitatile tale. Tine cont insa de faptul ca, desi nu ai incredere in ele, momentan, cunostintele tale nu au cum sa fi disparut.

Gemeni
Esti plictisit si frustrat de felul in care decurg lucrurile in viata ta. Te simti ingropat in responsabilitati si suferi ca nu ai timp sa te ocupi de lucrurile care iti fac cu adevarat placere.

Rac
Esti mai degraba pesimist, iar energia ta este la cote minime. Fii putin precaut, pentru ca esti predispus sa ceva probleme de sanatate. Evita grupurile mari, nu vrei sa obosesti si mai tare.

Leu
Vei suferi niste dezamagiri de natura financiara. Poate ca o marire de salariu la care sperai iti este refuzata sau o cheltuiala necesara se dovedeste a fi ceva mai mare decat credeai initial.

Fecioara
Daca munca pe care o faci incepe sa para mai degraba o povara decat o activitate care te implineste, poate ca ar fi cazul sa cauti sa faci altceva. O noua provocare iti va prinde bine.

Balanta
Esti mai receptiv la mesajele subtile pe care cei din jurul tau le transmit fie intentionat, fie neintentionat. Noua ta abilitate te va ajuta sa ii intelegi mai bine pe cei apropiati. Bucura-te de ea.

Scorpion
Simti nevoia de a fi mai implicat in viata cetatii. Daca se iveste ocazia sa faci ceva munca voluntara, nu o rata. Vei descoperi o latura pe care nu stiai ca o ai si care iti aduce satisfactii.

Sagetator
Nu crede ceea ce ti se spune fara sa verifici personal daca asa stau lucrurile. Este posibil ca multe informatii pe care le primesti sa fie false. Ar putea fi un accident sau o manipulare.

Capricorn
Esti putin surmenat, iar treburile de rutina pe care esti nevoit sa le faci te obosesc si mai tare. Macar acorda-ti ceva mai multa atentie. Mananca ceva care iti place, asculta muzica preferata.

Varsator
Se prefigureaza o cearta cu partenerul de viata. Amandoi aveti opinii ferme, dar opuse, legate de un plan important de viitor. Fa un efort sa comunicati fara sa ajungeti la vorbe grele.

Pesti
Daca planuiai sa petreci azi timp cu familia, renunta la idee. Sunt sanse mari sa izbucneasca conflicte de proportii din nimicuri. Cel mai bine ar fi sa gasiti fiecare ceva diferit de facut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img