vineri, 29 martie, 2024

Horoscop zilnic, 10 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Va fi o zi plina de evenimente, si, chiar daca te-ai pregatit pentru o calatorie sau o iesire in oras, ceva tot te va lua prin surprindere.

Taur
Simti nevoia de o schimbare si are legatura cu stilul de viata. Vei incepe cu stilul vestimentar, apoi te gandesti cum sa incepi un proiect nou.

Gemeni
Pentru ca nu mai ai rabdare, vei face o vizita unui prieten pe care nu l-ai mai vazut de ceva timp, dupa ce termini serviciul, in loc sa-l chemi la tine acasa.

Rac
Nu mai amani deloc mini-vacanta la care visezi de cand ai venit din concediu. Vei face o plimbare undeva aproape de apa, sau cat mai sus, la munte.

Leu
Iti revii cu greu dupa weekend si te concentrezi foarte greu la locul de munca. Abia te trezesti si iti ceri scuze fata de cei care sunt afectati de stangacia ta.

Fecioara
Un prieten apropiat te sfatuieste sa scapi de ceea ce nu mai ai nevoie in viata ta, indiferent ca este vorba de persoane, sau obiecte. Nu-ti fie teama de schimbare.

Balanta
Esti la polul opus fata de Leu. Te simti plin de energie, increzator in tine, elegant, sarmant si vrei ca ziua de luni sa dea startul unei saptamani minunate.

Scorpion
Vei avea foarte multa treaba la locul de munca, unde va trebui sa dai multe telefoane si sa trimiti mesaje tuturor superiorilor, de la manager la director.

Sagetator
Dupa o iesire in oras cu o persoana de care te-ai apropiat, vei descoperi ca aveti mai multe lucruri in comun decat credeati si iti este teama sa nu te atasezi prea tare.

Capricorn
Lucrurile au scapat putin de sub control si te-au cam luat prin surprindere. Esti nevoit sa-ti schimbi toate planurile pentru aceasta saptamana.

Varsator
Din fericire, o persoana va reusi sa te scoata din starea de moleseala si te va pune in legatura cu prieteni pe care nu i-ai vazut de ani de zile.

Pesti
Ai reusit sa te odihnesti in ultimele doua zile, esti plin de viata si te simti inspirat de persoanele care au facut o schimbare in viata lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img