miercuri, 27 martie, 2024

Horoscop zilnic, 24 august

Distribuie:

Publicat:

Berbec
O zi care se poate dovedi decisiva pentru viitorul carierei tale. Straduieste-te sa rezolvi problemele care se vor ivi dupa carte. Nu iesi din tipare, trebuie doar sa arati ca esti om de echipa.

Taur
O zi in care nu prea esti bine dispus. Nu iti face bine sa te izolezi. Accepta o eventuala invitatie la un eveniment social, chiar daca iti lipseste cheful. Te vei da pe brazda pana la urma.

Gemeni
Esti agitat si este foarte posibil sa te trezeasca din somn un cosmar, nu soneria ceasului. Noteaza undeva angoasele pe care le ai. Daca iti sunt clare, iti va fi mai usor sa scapi de ele.

Rac
Un lucru la care tanjeai de multa vreme se poate ori se indeplineste astazi, ori faci un pas decisiv in acest sens. Este posibil sa fie vorba de o calatorie. N-ar fi rau sa incepi pregatirile.

Leu
Iti ajung la urechi zvonuri privind o promovare sau o marire de salariu in ceea ce te priveste, asa ca incepi sa tragi mai tare la munca decat o faci de obicei. Colegii nu vad asta cu ochi buni.

Fecioara
Esti bine dispus, astazi, insa un membru al familiei sau un prieten apropiat are niste probleme, iar starea lui te va afecta si pe tine. Nu il trage de limba cu orice pret, toate la timpul lor.

Balanta
Se aduna multe probleme pe umerii tai in prima parte a zilei. Te zbati sa le rezolvi, dar nu ti se pare ca ai prea mult spor. In a doua parte a zilei primesti si ajutor, asa ca totul se echilibreaza.

Scorpion
Un eveniment social pe care il asteptai cu mult interes ar putea sa te dezamageasca. Oamenii cu care ai de-a face sunt morocanosi si stiu doar sa se planga. Nu te vei distra prea tare.

Sagetator
Daca ai planuri care implica gatitul, ai face mai bine sa le anulezi. Din cuptor nu pot iesi decat catastrofe, astazi. Mai bine comanda ceva, daca este chiar necesar. Sau mananca in oras.

Capricorn
Esti putin paranoic. Chiar si cand cineva iti face un compliment, nu vezi in acele vorbe decat insinuari rautacioase. N-ar strica sa ai ceva mai multa incredere in oameni. Nu sunt toti rai.

Varsator
Este o zi in care esti predispus la mici ghinioane. Aparatura pe care o manevrezi se poate strica, in drumurile pe care le faci se pot ivi intarzieri care nu tin de tine. Fii rabdator si pregatit.

Pesti
Esti distrat si te concentrezi greu la sarcinile marunte. Nu este cazul sa te apuci azi de ceva important. Cauta sa te culci mai devreme sau sa iti limpezesti mintea cu o distractie usoara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img