joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 4 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Esti mult prea increzator in fortele proprii si in sarmul pe care il ai, iar asta iti poate afecta planurile de pe termen scurt. Ia-o mai usor si fii mai responsabil.

Taur
Toate semnele arata ca esti pe calea cea buna astazi. Cu toate astea, pot aparea mici probleme, care te vor face sa muncesti mai mult decat e cazul.

Gemeni
Chiar daca vei fi putin suparat pentru ca vei rata toata distractia zilei, vei fi rasplatit mai tarziu pentru decizia de a sta deoparte si de a fi in siguranta.

Rac
Esti persoana care prefera sa nu-si exprime sentimentele si sa le tii pentru tine, dar astazi te vei simti confortabil in prezenta unei persoane si te vei confesa.

Leu
Aparent, te simti in elementul tau, dar niste trairi intense, care vor sa iasa la suprafata, iti vor crea probleme. Incearca sa-sti canalizezi energia catre ceva pozitiv.

Fecioara
Se pare ca motivatia si-a facut loc in viata ta, pentru ca esti dornic sa incepi multe proiecte si sa le termini pe cele vechi. Ai foarte multa energie si nu te feresti de responsabilitati. 

Balanta
O situatie s-ar putea sa-ti para familiara, dar nu este deloc asa. Nu te lasa pe o ureche. Ai rabdare si analizeaza toate punctele de vedere inainte sa actionezi.

Scorpion
Foarte multe ganduri si idei iti vin in minte si nu te poti concentra deloc. In loc sa renunti, arata-le tuturor ca te poti organiza si poti termina sarcinile la timp.

Sagetator
Atitudinea pozitiva si plina de optimism iti poate aduce necazuri, pentru ca nu vezi la timp mesajele subtile si pericolele care pot aparea.

Capricorn
Fiind entuziasmat de rezultatele muncii tale, planuiesti alte proiecte de viitor impreuna cu familia. Nu este tocmai momentul sa treci la treaba, dar e bine sa te gandesti la viitor.

Varsator
Simti ca trebuie sa fii mai practic si cobori cu picioarele pe pamant. Vor fi cazuri in care colegii vor incerca sa te traga in jos. Fii mai atent si nu te increde in oricine!

Pesti
Vei intra intr-o discutie contradictorie pe teme politice sau religioase. Te bazezi pe preferintele personale si nu aduci argumente valide.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img