joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 6 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Fantezii si dorinte nerealizabile iti trec prin minte si iti distrag atentia si energia de la lucrurile importante. O sa constientizezi ca ai mers prea departe, mult prea repede.

Taur
Te trezesti cu sentimentul ca nu ai facut nimic productiv si ca ai urmarit niste himere. Renunta la ambitiile care nu au nicio legatura cu nevoile actuale.

Gemeni
Cu toate ca iti este foarte clar in minte care sunt scopurile pentru care lupti, tot nu stii sa elaborezi o strategie care sa duca la indeplinirea lor. Timpul le va rezolva pe toate.

Rac
Renunti la masurile de precautie si siguranta si iti urmaresti visurile fara nicio retinere. Din aceasta cauza, simti ca nu esti apreciat la locul de de munca si de superiori.

Leu
Esti plin de energie si debordezi de entuziasm, iar atitudinea ta pozitiva va insenina si fetele celor din jurul tau. O intalnire neasteptata poate aparea in cursul serii.

Fecioara
Ai atat de multe idei bune incat nu poti sa decizi pe care sa le urmezi si la care sa renunti. Fa o lista cu argumente pro si contra pentru fiecare in parte, ca sa-ti fie mai usor.

Balanta
Daca ai asteptari prea mari, s-ar putea ca increderea in tine sa fie afectata. Esti atras in capcana fricii de a fi luat decizii gresite. In acest fel nu vei ajunge la nicio concluzie.

Scorpion
Din fericire, esti adeptul schimbarii atunci cand vezi ca lucurile nu merg in directia dorita. Vii cu solutii mai eficiente si vrei sa scapi de situatiile stanjenitoare cat mai rapid.

Sagetator
Reactionezi impulsiv si iei o alegere gresita azi. Totusi, poti indrepta lucrurile daca vrei cu adevarat asta si daca nu vei complica situatia mai mult decat este deja.

Capricorn
Oricat ai incerca sa faci asta, nu te vei mentine calm pentru prea mult timp. Simti ca toti pun presiune pe tine si ca toate sarcinile sunt puse in carca ta, iar asta iti pune capac.

Varsator
Nu-ti mai pierde vremea cu lucruri inutile si nu-ti mai investi energia in activitati care te fac nefericit. Ia o pauza pana iti regasesti echilibrul si linistea de care ai nevoie.

Pesti
Esti transant cand vine vorba de punctualitate si poti pleca de la o intalnire daca persoana sau persoanele cu care trebuie sa te vezi vor intarzia. Ai grija sa nu exagerezi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img