vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop zilnic : joi, 17 mai

Distribuie:

Publicat:

Iata horoscopul zilei de JOI 17 mai 2018 pentru fiecare zodie in aceasta conjunctura astrala:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Incearca sa nu te lasi doborat de emotii astazi, dar da-le oportunitatea sa aiba si ele timpul lor in lumina reflectoarelor. Poti descoperi ca exista o forta puternica ce munceste ca sa scoata la iveala adevarul din spatele a ce simti cu adevarat. Fii sigur ca te exprimi deschis si sincer. In acelasi timp, nu vrei sa fii prea dramatic ca sa scoti lucrurile in afara normalului.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Iti poate fi dificil sa te exprimi total astazi. Cumva cuvintele nu ies asa de clar cum ai dori. Emotii puternice isi fac aparitia. Poate fi dificil pentru tine sa gasesti un teren solid in spatele unei suprafete asa de alunecoase. Nu incerca sa te fortezi intr-o anumita directie. Rabdarea este cheia virtutii acum. Asteapta pana cand lucrurile se clarifica si dupa aceea actioneaza.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Astazi este posibil sa fie nevoie sa iti tii gura. Sentimentele oamenilor sunt mult mai usor de ranit astazi si cea mai vaga critica poate fi interpretata gresit drept o insulta teribila. Cand esti in dubiu, tine-ti gura inchisa. Muta-ti atentia in interior si focuseaza-te pe propriile tale emotii. Ce simti de vrei sa spui ce intentionezi sa spui ? Incearca sa mentii crancaneala mentala la minim si sa te concentrezi mai mult pe ce simti decat pe ce gandesti.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)
Vei vedea ca ai o conexiune mult mai buna cu oamenii din jurul tau. Sensul tau psihic este ascutit si ar trebui sa iti folosesti al saselea simt ca sa te prinzi de lucruri pe care altii nu le vad sau simt. Nu lasa galagia zilei sa iti intrerupa conexiunea cu gandurile si ideile tale mai adanci. Oamenii sunt mai maleabili cu tine mai mult azi decat de obicei.

Horoscop zilnic LEU (24 iulie – 23 august)
Fii consecvent si nu ceda bataliei usor astazi. Te poti simti ca si cum nu faci progrese si ca iti este mai greu sa iei decizii despre orice. Vei vedea ca si alti oameni sunt la fel de confuzi ca si tine. Gaseste un mod inteligent sa exprimi ceea ce simti. Poti lamuri aceste aspecte cu ajutorul altora, atat timp cat esti in contact cu starea ta interioara.

Horoscop zilnic FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Actualul tau plan de actiune si atac poate intra in ceva intarzieri astazi. Cauza poate fi din cauza unei nevoi emotionale pe care nu ai recunoscut-o pana acum. Problema este ca mintea iti poate spune ceva in timp ce instinctul iti spune altceva. Ai nevoie sa pui totul in stand by pana cand iti rezolvi aceasta dilema interioara. Exista multa compasiune si iubire in aer pentru tine.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Este nevoie sa ai o abordare mai disciplinata in comunicarea ta azi. Incearca sa nu fii asa de aspru si sa iti limitezi vorbele dure. Oamenii reactioneaza mai bine la exprimari ce aduc confort si la un ton prietenos. Abordarea rece nu va face decat sa agraveze o rana existenta. Pondereaza lucrurile. Da-ti voi sa ai timp in liniste, sa fii singur ca sa iti contempli starea mintii si ce gandesti acum.

Horoscop zilnic SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Astazi este o zi excelenta pentru tine. Vei vedea ca lucrurile vor evolua usor si in avantajul tau. Fereste-te de cei care iti pot strica ziua bombardandu-te cu informatii care nu sunt conectate vibrational cu felul in care te simti. Fii atent la inima ta si tine departe fapte sau informatii care nu sunt conectate la ce conteaza cu adevarat pentru tine : cum te simti si de ce.

Horoscop zilnic SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
Astazi te poti simti mai lenes si deconectat de agitatie. Se poate datora faptului ca emotiile au preluat mai mult psihicul decat o face mintea rationala. Asadar, a lua decizii poate fi dificil. In aspecte ce tin de inima, te vei simti mai romantic decat de obicei. Exista o stare sentimentala a zilei care te face sa fii empatic cu altii.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Astazi este o zi buna sa visezi. Fii atent la forte ce incearca sa te convinga ca ruta pe care vrei sa mergi nu este cea mai practica. Nu trebuie sa fii in mod necesar practic ca sa fii de succes si prosper. Foloseste-ti imaginatia. Lasa-ti spiritul creativ sa te conduca spre pasii urmatori. Gaseste putere adevarata in abilitatea ta de a recunoaste si intelege nevoile altora.

Horoscop zilnic VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Te poti simti ca si cum emotiile tale au escaladat si sunt sus in aer. De indata ce te simti emotional, poate exista o voce puternica care iti spune sa fii mai rezonabil. Ambele abordari sunt valabile, asa ca nu lasa pe una sa o domine pe cealalta. Nu te rupe total de emotiile tale in favoarea unui mod mai cerebral de a gestiona o situatie. Si nu iti lasa emotiile sa preia controlul actiunilor tale. Echilibrul este cuvantul de baza azi.

Horoscop zilnic PESTI (19 februarie – 20 martie)
Capul iti este plin de pasiune azi si te poti simti ceva mai sentimental decat esti oricum de regula. Singura dificultate cu asta este ca nu va fi o situatie suficient de potrivita in care sa iti exprimi aceasta emotie asa de mult precum ai dori. Incearca sa navighezi apele spre un loc mai sigur unde oamenii din jur te inteleg si te sustin. Evita pe cei care ar dori sa intre cu forta in lumea ta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img