marți, 19 martie, 2024

Horoscop zilnic: Joi, 19 ianuarie

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Se termina brusc o sursa de venit pe care te-ai bazat o perioada. Bugetul tau poate suferi un hop abrupt, de parca ieri aveai suficient cat sa te simti in siguranta, iar azi te trezesti in fata unui portofel gol! Posibil ca la originea acestei situatii sa se afle si unele decizii gresite pe care le-ai luat de curand cu privire la banii personali, cheltuind in nestire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atat de util pe cat credeai. Fii mai drastic in cheltuieli, renunta la unele cumparaturi daca nu sunt necesare in acest moment, pentru ca esti gata sa faci o noua prostie financiara!

Taur 
Te trezesti ca dintr-un vis, descoperind ca ai alergat pana acum dupa o himera. Iluzia a pus stapanire pe mintea si inima ta si ai trait intr-o poveste frumoasa, dar care nu avea nicio legatura cu realitatea. E timpul sa deschizi ochii si urechile si sa accepti adevarul asa cum e el, chiar daca frumusetea iluziei se destrama cu aceasta ocazie. Pentru o fire rationala ca tine, chiar e de preferat sa dea piept direct cu realitatea decat sa ramana blocat intr-un balon de sapun care, odata si-odata, tot s-ar fi spart. Revii cu picioarele pe pamant in cel mai transant mod, dar e spre binele tau.

Gemeni 

Apropie-te de ceilalti cu emotie si ofera-le tot ce ai mai bun in tine. Tu esti un motor de creativitate, resursa pe care o vei darui cu draga inima celor care au nevoie de tine. Cine te are prin preajma, azi, are numai de castigat, pentru ca dai din prea plinul tau si altora. Nimeni nu te intrece in imaginatie si talent, pe care vei sti sa le oferi sub forma de diverse produse frumoase tuturor celor care stiu sa le pretuiasca. Esti calm cu oricine, ai o vorba buna fata de orice om intalnit si stii sa picuri ceva din sensibilitatea ta in toate lucrurile pe care le atingi sau le creezi.

Rac

Petrece ziua de azi in compania persoanei iubite, pentru ca atmosfera este prielnica apropierii, romantismului, tandretii, acelor gesturi placute pe care amandoi le asteptati unul de la altul. Fii mai generos in semne de afectiune, pentru ca, la tot ceea ce ai tu de oferit, s-ar putea sa primesti dublu in schimb! Daca abia azi apare cineva in cale, profita de clipele minunate de care ai parte, pentru ca ele pot fi startul unei noi iubiri. Fa un pas inainte spre cel care ti-a furat inima, da-i un telefon, stabileste o intalnire sau un plan comun, pentru ca ziua e norocoasa in iubire!
Leu
Esti un coleg de incredere care se arata oricand dispus sa preia pe umerii sai sarcini dintre cele mai dificile. Seful ar putea profita de simtul tau de raspundere si ti-ar putea da obligatii din ce in ce mai grele, carora le vei face fata cu brio, demonstrand ca esti bine pregatit, matur si de toata isprava. Orice ti-ai asuma, chiar si cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capat si atragi asupra ta respectul si admiratia celor pentru care lucrezi. Poate esti vizat de o viitoare functie de raspundere datorita acestor calitati!

Fecioara
Opreste-te un pic din iuresul evenimentelor care te-a cucerit si asculta cu atentie! Multe informatii utile vin acum catre tine pe diverse cai de comunicare, dar daca e galagie in jur, daca nu-ti vezi capul de treburi, e greu de crezut ca le vei si recepta clar. Fa o mica pauza, ascute-ti auzul si descopera ce cuvinte vin catre tine. Nici nu banuiesti sub ce forma ajunge acum la tine un sfat bun, o veste excelenta, o informatie utila, si toate acestea sub forma de sunete. Prinde o replica din zbor de la televizor, surprinde o discutie in tramvai, auzi un cantec la radio, pentru ca toate aceste cuvinte au un inteles aparte pentru tine acum, ca un raspuns divin trimis de sus.
Balanta
Cand e in joc o actiune pe care tu ai initiat-o si tu ai dezvoltat-o, nu suporti sa vina altii sa ti-o critice, de aceea iti vei apara munca si drepturile pana in panzele albe. Unii pun la indoiala eforturile tale, altii considera ca nu ai ales cel mai bun mijloc de a ajunge la rezultatele visate, or tu esti convins ca ai facut tot ce era corect. Argumenteaza-ti punctul de vedere, nu ridica tonul fara motiv, pentru ca nu prin agresivitate vei castiga, ci prin dovezi incontenstabile in favoarea ta.
Scorpion
Nu stii cum sa reactionezi la evenimentele acestei zile, deoarece contine cate putin din toate. Ai si motiv de bucurie, dar si de ingrijorare, ai si ceva de castigat, dar si ceva de platit, deci e complicata situatia. Mai greu va fi daca si parerile din jur vor fi impartite, pentru ca unii te vor influenta intr-un sens pozitiv, in timp ce altii te vor impinge in extrema cealalta. Fii moderat, nici nu sari in sus de bucurie, dar nici nu privi totul ca pe un dezastru, pentru ca poate fi un moment care trece de la plus la minus si invers in timp foarte scurt. Asteapta sa se aseze pe un fagas stabil inainte de a extrage concluzia.
Sagetator 
Ca sa pornesti un proiect nou la care visezi si in care vei investi imense resurse creatoare, mai intai trebuie sa eliberezi locul, de aceea nu te apuca de altceva cat timp tu mai ai unele restante pe rol. Ia-le doar pe ele in vizor, scapa de datoriile vechi si apoi vei fi complet liber pentru o noua provocare. Normal ca acum te preocupa mai mult ceea ce vrei sa pornesti, decat rutina lucrurilor care se apropie de final, dar nu vei da randament intr-un proiect nou daca duci deja dupa tine un bagaj de treburi neterminate. Elibereaza-te deci!
Capricorn 
Ar fi doua directii la fel de interesante catre care ai o atractie deosebita, dar totusi nu le poti duce pe amandoua la capat cu succes. Cel mai greu va fi sa alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovada, pentru ca e foarte posibil sa faci o alegere acum, dar sa ramai cu gandul la cealalta intrebandu-te intruna ce-ar fi fost daca o alegeai de cealalta? Nu renunta la cel de-al doilea plan, amana-l doar, pentru ca s-ar putea sa te ocupi si de el daca-ti mai ramane timp dupa aceea.
Varsator 
Tinerii si varstnicii se pot aduna la un loc pentru un schimb reciproc avantajos de informatii si experiente. Cel matur nu poate spune ca nu are nimic de invatat de la cel foarte tanar, deci fiecare ar trebui sa plece urechea la ce are celalalt de spus. Azi vei face si tu parte dintr-una din aceste tabere (ori copilul, ori maturul) si vei incheia ziua cu un sentiment de implinire, de satisfactie deplina ca ai mai aflat ceva util ca ai mai facut un pas inainte si te-ai imbogatit intelectual sau sufleteste. Ia legatura cu cineva aflati la distanta mare de ani fata de tine, pentru ca amandoi aveti numai de castigat.
Pesti
Rupe-te de urgenta de acel obicei care stii si tu ca nu-ti face bine, indiferent ce te tine legat de o stare de dependenta nesanatoasa. Ca e tutunul, ca e netul, ca e o iubire periculoasa, toate fac din tine un sclav, iar tu esti intr-o faza a vietii tale cand trebuie sa ai curajul sa te eliberezi de tot ce te tine captiv. E greu, dar vei vedea ca intr-un acces de furie, ai fi in stare sa spui stop si sa arunci pe fereastra sursa captivitatii tale. Da, iti va lipsi enorm, vei intra in sevraj, vei tanji dupa el o luna, dar daca reusesti, vei descoperi dintr-o data cat de multe alte optiuni ai la dispozitie. Mult mai bune, mai frumoase, mai sanatoase, deci hai, curaj si elibereaza-te!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img