marți, 19 martie, 2024

HOROSCOP ZILNIC : Luni, 25 septembrie

Distribuie:

Publicat:

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cand detii tu controlul anumitor lucruri, te simti mult mai puternic si ai curaj total sa treci la fapte. Nu dai randament sub conducerea altora, ca atare fa tot posibilul sa fii tu propriul tau sef in situatia de fata, pentru ca numai asa esti pregatit pentru provocarea menita sa aduca mari schimbari in viata ta. E numai binele tau in joc, nu depinzi de altii si nici nu-i privesc pe altii ce vrei tu sa faci, ca atare ia-ti inima in dinti si taurul de coarne, pentru a schimba macazul major in fata ta. Esti oricum intr-o continua transformare de sine, iar efectele acestui proces te motiveaza si te imping spre transformari si mai grozave!

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu lasa emotia sa te copleseasca, incearca sa-ti pastrezi luciditatea in acest moment cu impact afectiv major, ca nu cumva sa iei o decizie gresita. Tu oricum ai o atitudine predominant rationala, ca atare, un astfel de moment in care inima ta este sensibilizata, nu prea te reprezinta. Esti influentabil, sensibil, vulnerabil si poti fi si usor manipulat in aceasta stare fragila, ca atare inchide orice usa prin care ar putea intra stimulii afectivi, si lasa doar mintea la carma. Nu auzi, nu vezi nimic din ceea ce te-ar putea sensibiliza, si bine faci, pentru ca decizia finala va fi lucida si buna.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cineva apropiat trece prin momente dificile si are mare nevoie de compania ta pentru a-l ajuta sa depaseasca momentul. Se bazeaza in totalitate pe tine si iti dai seama ce mare e responsabilitatea pe care ti-ai asumat-o, dar esti constient ca el singur nu poate rezolva problema. Tu poate ai trecut prin ceva similar si stii ce trebuie facut, dar daca ti-ai aduce bine aminte, ti-ai da seama ca si el a fost alaturi de tine intr-o ocazie asemanatoare, deci a venit vremea sa-i intorci cumva serviciile. Lasa orice alta activitate deoparte si dedica-te lui, pentru ca tu detii cheia problemei sale. Esti colacul lui de salvare!

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Incearca sa nu-ti exprimi azi parerea despre o situatie care nu-ti convine, pentru ca tonul tau e mai degraba pesimist, trist, demoralizat, fara putere de convingere, ceea ce nu te reprezinta de obicei. La originea acestei situatii se afla o judecata gresita a oamenilor la adresa ta si te doare eticheta pusa de acestia. Nu incerca sa desfiintezi azi opinia lor, pentru ca nu detii argumentele cele mai puternice, deci aduna informatii si dovezi pentru ca va veni si ziua cand vei spune lucrurilor pe nume iar adevarul va iesi la iveala. Poate acum, pe moment, iti accepti tacit infrangerea, dar imediat ce te vei simti din nou puternic si increzator, vei face lumina, restabilind dreptatea.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu gasesti in tine argumentele necesare pentru a atrage o reusita pentru care lupti din rasputeri. Altul se pare ca e mult mai puternic decat tine si te infrange mult prea usor cu o vorba. Azi faci un compromis, dandu-i celuilalt, pe moment, victoria, dar esti decis sa iti iei revansa cu prima ocazie. Acum taci si inghiti, suporti o situatie care te dezavantajeaza clar, spui da unor conditii la care, altadata, ai fi spus cu fermitate nu, dar consideri ca orice mare scop necesita pe parcurs sacrificii. Faci azi unul dintre ele, pentru ca mai tarziu sa primesti ce ti se cuvine.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Copiii sunt motorul tuturor actiunilor interesante de azi. Ori ei sunt initiatorii unor aventuri amuzante, cei care reusesc sa mobilizeze toata familia intr-o activitate noua si interesanta, plin de miscare si de distractie, ori toate actiunile casei graviteaza in jurul copiilor. E veselie mare, e galagie, dar aceasta atmosfera animata e benefica, deoarece fiecare isi va regasi optimismul aici. Mai mult, vestile care vin de pretutindeni tot in jurul acestui subiect s-ar putea sa se miste, de parca ati afla vesti despre recente nasteri, despre prietene insarcinate, despre botezuri sau reusite de proportii ale nepotilor sau finilor, deci ai motive de reala bucurie!

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Esti decis sa pui punct unei stari de lucruri care nu-si mai are rostul. Poate esti nevoit sa spui adio brusc, fara sa mai poti modifica ceva in ultima clipa, de aceea ramai cu un sentiment ciudat ca poate s-ar mai fi putut face ceva ca sa salvezi situatia. Pregateste-te sa o iei intr-un sens complet nou si, pentru ca de obicei nu esti atat de sigur pe deciziile tale, e si normal sa fii confuz si un pic temator cu privire la ce te asteapta de acum incolo. Mergi pe calea aleasa, fara sa mai privesti inapoi, fara regrete si nostalgii inutile.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Lasa amintirile neplacute in urma, nu te mai gandi la ele si nu mai zgandari acele vremuri care nu mai au nimic de oferit. E timpul sa inchizi un capitol care te-a facut sa suferi, dar lucrurile acelea au trecut, nu mai sunt valabile si nu mai au nicio influenta asupra ta. Ce-a fost a fost, accepta si tu situatia cu detasare si maturitate, fara sa tot dai ocol prin acele timpuri. Se vede ca duci dupa tine un regret, o tristete, o durere care ar fi trebuit demult sa treaca, dar nu ai reusit sa ierti. Ia-ti azi angajamentul sa rupi legaturile care te mai tin ancorat in acele vremuri si sa dai dovada de o imensa capacitate de iertare. Nu mai are rost sa ramai captiv in vechile suferinte!

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Daca te simti singur, nu sta in casa azi, gaseste-ti ceva de facut pe afara, pentru ca aerul curat va avea efecte fantastice asupra psihicului tau. Chiar si o plimbare de unul singur fara tinta va fi de preferat decat sa stai acasa si sa pierzi vremea pe lucruri neinsemnate. Iesind in spatii largi, s-ar putea sa te intalnesti cu oameni care au un efect foarte bun asupra ta: te inveselesc, te revigoreaza, iti ridica moralul, iti distrag atentia de la preocuparile carora le acorzi prea multa atentie. poate fi si o zi in care te dedici bunicilor sau rudelor mai in varsta de familie, pentru ca prezenta ta le face lor o imensa bucurie! Du-te pe la ei!

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Primesti un stimulent excelent care te impulsioneaza sa faci pasi mari spre scopul pe care ti l-ai propus. Esti in fata unui sens interesant, dar nu ai curaj sa-i dai startul fara o motivatie. Aceasta poate veni azi in cea mai atragatoare forma si te obliga sa pornesti la drum, convins ca la final te asteapta rezultate dintre cele mai minunate! Nu sta pe loc, nu astepta sa faca altul in locul tau, pentru ca initiativa combinata cu dorinta de schimbare pot genera un succes de toata frumusetea ce va sta la baza altor reusite viitoare. Acum e momentul!

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai mare grija la gesturile tale, care ar putea contine o cantitate mult prea mare de energie, care poate deranja pe altii, mai sensibili din fire. Poate tie iti plac provocarile de acest gen, in care sa investesti tot ce ai, dar altii se cam tem de atitudinea ta un pic cam agresiva si o interpreteaza gresit. Poarta-te cu manusi, pe cat posibil, cu acei oameni care stau cuminti in umbra si nu vor sa participe la propunerile tale, pentru ca nici macar stimulentele venite de la tine nu-i ajuta cu nimic, ci oricum spun nu la orice!

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 Pesti (19 februarie – 20 martie)

Inima se mai opune uneori in fata provocarilor, pentru ca ceea ce te opreste pe tine din elan e frica, e slabiciunea sufletului, de parca nu te-ai crede suficient de pregatit pentru asta. Ba esti foarte bine pregatit, doar ai invatat sa faci fata si unor astfel de situatii neprevazute, dar teama e, momentan, mai mare… Ai de ce te agata in aceasta lupta impotriva temerilor tale, deci adu-ti aminte cat de bine te-ai descurcat candva intr-o situatie similara. Ai toate resursele necesare unei victorii de toata frumusetea, ca atare ia taurul de coarne, inarmeaza-te cu energie pozitiva si inabusa, cel putin pentru o zi, tanguielile inimii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img