vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscopil zilei de luni,7 martie

Distribuie:

Publicat:

Saptamana incepe bine pentru toate zodiile. Unii nativi au ocazia sa regaseasca echilibrul in viata personala, in timp ce altii trebuie sa lupte cu cei din jur care se arata prea orgoliosi pentru ca ziua sa fie placuta. In final toate se rezolva, astfel ca ziua va trece fara prea mari probleme.

Berbec – Va aratati indulgent fata de greselile unei rude mai tinere, doar pentru a crea probleme unei persoane careia aveti sa-i platiti niste “polite”. Seara, va recunoasteti greseala.

Taur – Nu va place cum s-a amenajat un interior in care va petreceti o parte din timp, insa nici nu aveti cum sa cereti sa se modifice ceva, pentru ca ati refuzat sa faceti vreo sugestie.

Gemeni – Aveti o gramada de treburi pe care le tratati cu indiferenta, in primul rand pentru ca nu sunt platite corespunzator. Dupa-amiaza, va simtiti foarte singur si lipsit de iubire.

Rac – Pentru a putea sa terminati toata treaba, va fi necesara un fel de “alianta”. Chiar daca nu va place partenerul, ganditi-va ca nu este necesar decat pana depasiti “pericolul”.

Leu – Una din multele cooperari se dovedeste cel putin ciudata. Nu vi se dau bani, ci promisiuni. Nu vi se cere atentie, ci multa rabdare. Incercati sa scapati, dar nu reusiti.

Fecioara – Aveti posibilitatea sa reinstaurati consensul in familie prin crearea unei echipe din membrii acesteia, care sa lucreze pentru un scop comun. Aveti nevoie de multa rabdare.

Balanta – Nu mai suportati ironiile celor din anturaj, care considera ca nu aveti suficienta mandrie pentru a renunta la colaborarile mai putin traditionaliste. Reactii pe masura.

Scorpion – Vi cere sa participati la o sedinta mai putin obisnuita si aveti presimtirea ca nu se va termina cu bine. Aveti dreptate, numai ca nu sunteti implicat in deciziile “negative”.

Sagetator – Pentru a avea suficient timp pentru ceea ce va place sa faceti, nu dati suficienta atentie unor lucrari care cer multa atentie si meticulozitate. Veti fi “amendat” pe loc.

Capricorn – Puteti pierde bani ori acte din cauza neatentiei. Dupa-amiaza, reactiile dv. sunt exagerate chiar daca nu se intampla nimic important. Aveti o instabilitate emotionala justificata.

Varsator – Explicati pe intelesul tuturor niste concepte foarte complicate, fara sa va ceara nimeni sa va implicati. Dupa-amiaza, vi se ofera un post nou, o schimbare de cariera.

Pesti – Regasiti increderea pe care ati avut-o in rude si le cereti sfatul intr-o problema sentimentala care va da dureri de cap. Solutia o veti gasi insa tot singur, pe seara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img