vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscopul saptamanii 15 – 21 iunie. Vezi aici ce iti rezerva astrele

Distribuie:

Publicat:

Descopera ce-ti prezic astrele pentru perioada care urmeaza!

Berbec

Oamenii din cercul vostru apropiat va vor ajuta sa rezolvati inclusiv chestiuni personale. Calatoriile scurte si planurile pentru viitor sunt de succes, ca si ocupatiile si achizitiile vor fi placute.Va veti baza mult pe abilitatile creative, unele cunoscute ,altele insa abia acum iesind la suprafata. Va sfatuiesc sa va memorati visurile, sa incercati sa descoperiti semnificatia simbolurilor si a imaginilor pe care destinul vi le trimite.
 
Taur

Veti primi sprijin din partea unor rude si parteneri indepartati. Cu toate astea, practic toata lumea spera in ajutorul vostru. Profesional, disputele privind erorile trecute vor reveni, dar sefii si superiorii vor avea intelepciune si intelegere. Pentru a nu pierde pozitia finala, cautati un punct de plecare in actiunile necesare, luati deciziile corecte. Avand o asa atitudine, vine si rasplata. 

Gemeni

Este posibil ca in ultimele saptamani sa fi avut de facut niste alegeri. Se pare ca a sosit momentul in care va cam indoiti de corectitudinea caii alese. Reanalizarea motivatiilor proprii va va permite sa priviti in mod critic in urma, dar si la situatia prezenta. O schimbare neasteptata a circumstantelor va poate forta sa va amanati concediul sau o calatorie lunga. Va veti dori sa va eliberati de toate obligatiile.

Rac

In relatie, norii apar brusc la orizont si parca nu vedeti azuriul frumos al cerului. Puteti gresi cu o emotionalitate excesiva si cu o judecata partinitoare. Poate, ca peste toate acestea, mai vin si unele dezacorduri referitoare la planul financiar. Asadar, sigur nu va plictisiti in aceasta perioada.
Increderea excesiva in voi si in fortele voastre, in corectitudinea actiunilor, va conduce spre o situatie de criza in relatii.

Leu

Optimismul si increderea va vor ajuta sa faceti fata problemelor de zi cu zi. Este necesar sa se rezolve problemele de familie sau de acasa, pentru a acorda mai mult timp copiilor. O serie nesfarsita de chestiuni probabil ca nu va vor  permite sa va bucurati de viata linistita asa cum doriti. Incercati sa nu dramatizati si sa nu va expuneti sentimentele. Relatiile in casatorie se pot adanci in contradictii indelungate, lipsindu-va de ocazia de a va auzi reciproc. 

Fecioara

Evenimentele pe care le veti traversa va vor afecta ideile despre viata. Este posibila o dezamagire profunda, pentru ca nimic nu va merge in conformitate cu planul si eforturile pe care le depuneti, iar cheltuielile vor fi in zadar. Acasa, aveti grija de copii! Vor exista dificultati de relationare, fiind nevoie de intreaga atentie si grija. In problemele de crestere a copiilor, sarcina principala este aceea de a alterna in mod rational si in timp util, rigurozitatea cu libertatea.

Balanta

Privitor la parteneriate, sunt posibile neintelegeri, insulte si tensiuni neasteptate, unele avand ca subiect tema geloziei. Nu este exclus ca activarea legaturilor emotionale si actiunea sub influenta lor sa conduca la o situatie duala in casatorie sau chiar adulter. Asta nu va ramane fara urmari caci, in situatia in care partenerul devine constient de partea secreta a vietii voastre, risca sa se distruga casatoria. 

Scorpion

Oricate probleme ati avea, va vine un ajutor din partea unor persoane care v-au sprijinit si in trecut. Progresele sosesc in urma de realizarilor anterioare, cu sprijinul persoanelor influente, personalitatilor celebre si puternice ale caror opinii si pozitie joaca un rol in societate. In viata de zi cu zi, daca va dedati tuturor poftelor, riscati sa finalizati luna cu cateva kg in plus.

Sagetator

Se vor relua probleme vechi cu una dintre rude. Puteti avea opiniile voastre cu privire la unele chestiuni importante, iar rudele au ideile lor, astfel incat conflictele devin inevitabile. In relatiile cu copiii, probabil ca este mai bine sa fiti mai putin ingaduitoare, iar acest sfat face referire mai ales la subiecte legate de bani. Acum este momentul in care veti putea invata copilul sa inteleaga valoarea banilor.

Capricorn

Continuati sa faceti planuri din umbra ori sa va temeti de dusmani nevazuti. Actionati, faceti si desfaceti aliante cu scopul de a va sustine in urcarea pe treapta dorita si in avansarea pe scara ierarhica. Puteti gandi la reluarea unor proiecte mai vechi legate de activitati comerciale cu imobile sau puteti relua comunicare cu un membru al familiei. Trebuie atentie marita acordata sanatatii, caci vor fi pedepsite excesele.

Varsator

Este un moment bun pentru noi afaceri, pentru a vorbi in public, pentru cautarea unui loc de munca, pentru intalniri cu potentiali angajatori. Va puteti consolida pozitiile, puteti sa cereti o crestere a salariilor sau o functie noua, superioara. Nu e timpul de concedii si vacante, ci luati initiativa la locul de munca.  

Pesti

Obtinerea unei diplome sau a unui certificat va va permite sa va bazati pe oferte interesante in viitor. Se poate impune inclusiv cunoasterea limbilor straine, experienta vasta, caci doar asa puteti accede la un loc mai bine platit. Succesul profesional va ajuta si activitatile voastre sociale si veti fi multumite sa lucrati ceea ce va place, mai ales daca rezultatele devin vizibile. Ceea ce altii numesc rutina zilnica o sa fie ceva placut pentru voi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img