vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscopul saptamanii 25 aprilie – 1 mai

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Soarele si Marte sunt de partea ta, oferindu-ti o alura speciala, dar si inspiratia necesara atunci cand vine vorba de munca. Cu tot avantul pe care il ai, vei avea de asteptat pentru a te bucura de laurii succesului. Va fi nevoie de timp si de minutiozitate, insa, din fericire, in plan financiar nu se anunta niciun fel de surpriza neplacuta. Nativii care sunt in cautarea iubirii vor avea parte de o saptamana speciala, in care vor cunoaste persoane noi si pe cineva care le va trezi interesul. Trebuie sa lasi nerabdarea la o parte. Pentru a-ti mentine tonusul fizic este necesar sa iti rezervi o zi libera, pe care sa ti-o dedici in totalitate. Dormi, mergi la masaj si ia o pauza de la agitatia de la locul de munca.

Taur
Saptamana urmatoare iti ofera posibilitati nelimitate, dar depinde doar de tine cum gestionezi aceasta conjunctura. La locul de munca este recomandat sa lucrezi conform tiparelor si sa pastrezi pentru tine ideile inovative pentru o scurta perioada. Pentru a evita cheltuielile neprevazute trebuie sa fii cat mai organizat. In relatia de cuplu, se anunta noutati, existand posibilitatea sa fii surprins de partener. Nativii singuri sunt ajutati de Mercur sa cunoasca oameni noi si sa interactioneze. In ceea ce priveste sanatatea, lucrurile arata bine, ba chiar vei simti nevoia si dorinta sa faci sport. Nu trebuie sa te suprasoliciti, chiar daca te simti capabil sa muti muntii.

Gemeni
Chiar daca ai impresia ca iti vin idei bune si interesante, momentan niciun concept nu este realist sau realizabil. Recomandabil ar fi sa te focusezi pe lucrurile pe care le-ai inceput si sa eviti cheltuielile inutile. In plan sentimental, lucrurile arata foarte bine pentru ca Marte isi exercita influenta, facandu-te sa cauti iubirea. Cei care sunt deja intr-o relatie vor descoperi noi valente ale iubirii, iar nativii singuri vor intalni persoane noi, care le vor surprinde placut. Nu te mai ascunde de aceste sentimente frumoase! Pentru a avea o stare buna, este esential sa fii inconjurat de oameni pozitivi. Starea fizica o reflecta pe cea psihica si de aceea este cazul sa incepi sa faci sport!

Rac
Simtul justitiei pe care il manifesti va atrage numeroase simpatii, in special din partea colegilor de munca. Lasa la o parte starea de ingrijorare care te-a insotit constant in ultimele saptamani si lucrurile vor merge bine. Financiar, ai situatia sub control. In plan sentimental, Venus te va ajuta iti consolidezi relatia. Daca relatia abia a debutat, trebuie sa tratezi lucrurile cu rabdare. Ai parte de momente placute alaturi de prieteni, intrucat se anunta multe iesiri. Ai o stare generala buna, fizic si psihic, chiar daca energia nu e la cote maxime. Daca vremea e de partea ta, incearca sa gasesti cat mai multe activitati in aer liber, care sa iti faca placere.

Leu
Ca un Leu adevarat, nu ai cum sa fii cel mai bun jucator de echipa, intrucat iti place sa conduci si sa coordonezi. Cu toate acestea, saptamana urmatoare este esential sa iti controlezi spiritul de lider si sa lucrezi cot la cot cu colegii. Din punct de vedere financiar, lucrurile merg bine pentru ca stii sa iti controlezi cheltuielile. Cand vine vorba de relatia de cuplu te simti extrem de tensionat(a), dar din fericire, stii cand sa te opresti. Da-i mai multa libertate partenerului, daca esti intr-o relatie. Soarele si Marte iti aduc multa energie si o stare generala de bine. Ar fi bine sa profiti si sa incepi sa participi la o clasa de aerobic, pentru ca vara e din ce in ce mai aproape.

Fecioara
Te asteapta zile bune, datorita influentei lui Venus, care te va ajuta sa relationezi mai usor cu cei din jur. La locul de munca esti extrem de optimist(a) si poti negocia cu seful. Intalnirile si drumurile la banca ar trebui amanate pentru a doua jumatate a saptamanii. In plan financiar, nu se anunta nicio problema. In ceea ce priveste relatia de cuplu, iti vei da seama inca o data ca ai toate motivele din lume sa apreciezi persoana de langa tine. Umorul tau va fi contagios, iar creativitatea la cote maxime. Saptamana urmatoare ar trebui sa te relaxezi si sa iesi din casa cat mai putin. Este esential sa te odihnesti suficient pentru a-ti pastra starea de bine.

Balanta
Pentru o Balanta atat de diplomata ca tine, saptamana va parea extrem de agitata si te vei enerva mult. Este esential sa raspunzi la sugestiile colegilor de munca si ale sefilor. Aceasta atitudine te va ajuta nu doar sa mergi inainte, ci si sa contribui la un bun ambient la birou. In plan financiar, sfatul ar fi sa investesti doar in ceea ce ai nevoie cu adevarat. Vei fi plin(a) de energie si vei avea un sistem imunitar de fier. Cu toate acestea, nu trebuie sa te extenuezi. Consuma alimente bogate in vitamine si respecta orarul de somn. Vei radia si toti cei din jur te vor admira si vor vrea sa iti fie alaturi. Daca esti singur(a), vei trezi interesul multor persoane.

Scorpion
Stai departe de rutina! Este momentul ideal sa faci un bilant, sa inchei toate proiectele la care lucrezi de mult timp si sa incepi ceva nou. Saptamana urmatoare vei avea parte de multe tensiuni la locul de munca, pentru ca atunci cand apar probleme, nimeni nu se arata dispus sa le rezolve. Din fericire, astrele favorizeaza sectorul financiar si totul va merge perfect. In ceea ce priveste relatia de cuplu, te asteapta zile minunate: vei iesi cu persoana iubita in locuri noi si va fi imposibil sa nu ai o stare buna.  Ai nevoie de un echilibru intre liniste si activitate. Nu trebuie sa fii ocupat sau prins in anumite proiecte in fiecare minut, dar evita sa petreci prea mult timp in casa.

Sagetator
Cu Marte in Balanta te asteapta cateva zile minunate, in care vei fi mai energic si mai rezistent ca niciodata. Continua sa iti urmezi visurile, cauta succesul si bucura-te de el. Ai grija insa ce atitudine adopti, nu este cazul sa iti superi colegii! Evita sa cheltuiesti prea mult, pentru a nu avea probleme in viitor. Daca esti intr-o relatie, vei avea parte de o surpriza extrem de placuta din partea persoanei iubite, iar daca esti singur(a), grupul de prieteni va avea grija de buna ta dispozitie. Bucura-te de aceasta saptamana minunata! Profita de vremea buna, plimba-te cu bicicleta sau iesi in parc cu cei dragi si pentru a fi in continuare in forma, ai grija sa mananci sanatos!

Capricorn
Chiar daca succesul intarzie sa apara, nu trebuie sa te lasi intimidat(a). Perseverenta este cheia succesului, asa ca nu arunca la gunoi toate eforturile depuse pana acum pentru cateva nemultumiri temporare. Financiar, totul iti merge bine, profita de acest lucru! Datorita influentei lui Venus, esti intr-o dispozitie buna, dar nu trebuie sa iti scape din vedere faptul ca o relatie se bazeaza pe ideea de a da si a primi. Te asteapta cateva zile foarte romantice daca respecti acest sfat si nu iti tratezi cu raceala partenerul. Daca esti singur(a) si vei cunoaste pe cineva interesant, nu ii refuza avansurile din cauza obsesiei tale pentru perfectiune!

Varsator
Starea ta de spirit e cum nu se poate mai buna. Totusi, a venit momentul sa lasi putin la o parte proiectele profesionale si sa iti faci timp pentru odihna. Chiar daca Mercur ti-a refuzat orice fel de sustinere, Marte vine in intampinarea ta, facandu-te incredibil de creativ(a). In plan financiar, totul merge bine, dar daca vrei o vara de neuitat, ar trebui sa iti ajustezi cheltuielile. Saptamana viitoare va trebui sa acorzi atentie si relatiei de cuplu. Acorda-i mai multa atentie partenerului si discuta cu el despre problemele cu care va confruntati. Impreuna veti gasi solutie la orice. Starea de sanatate este mai buna ca niciodata!

Pesti
Pentru a avea succes trebuie sa spui „adio!” timiditatii. Saptamana urmatoare vei intelege chestiunile complicate care ti-au dat batai de cap de-a lungul timpului. In plan financiar, lucrurile nu merg minunat si e recomandabil sa renunti sa mergi la cumparaturi atat de des. Din fericire, va fi imposibil sa te plictisesti, pentru ca vei avea parte ce conversatii variate si extrem de interesate, cu vechi prieteni, dar si cu persoane noi. Desi esti in centrul atentiei, vei reusi sa ramai cu picioarele pe pamant.  Nu ai prea multa energie si, evident, nici chef sa faci sport sau orice fel de miscare. Acum, mai mult ca niciodata, trebuie sa acorzi atentie alimentatiei si sa mananci sanatos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img